szprota za późno, machina poszła w RUch... 23.03.05, 13:15 teraz łatwiej będzie powstrzymać szarżującego Bugaja :D [NB, ostatnio zamiast "Jezus" napisałam "Zeus"] Odpowiedz Link
huann Re: za późno, machina poszła w RUch... 23.03.05, 13:24 szprota napisała: > teraz łatwiej będzie powstrzymać szarżującego Bugaja :D chyba: Buhaja?? > [NB, ostatnio zamiast "Jezus" napisałam "Zeus"] [Jak-z krzyża zdjęty. i na co z tym?] Wasz <: Red_Ptacz :> -- Lans e-Gęś! Odpowiedz Link
huann ajajaj 19.02.06, 17:34 6 sztuk też pożaruem podsmażonych na skraweczkach kwiii:> Odpowiedz Link
huann ju-uż? 29.04.06, 17:50 łe. może chociaż wschodnia ściana Polski obrodzi w grzyby?... Odpowiedz Link
aard etam 30.04.06, 13:56 to u nas chujnia. A na zachodzie Wielka Chujnia i bąbelki! :) Odpowiedz Link
aard Ponieważ skończyłęm wreszcie "Braci Karamazow" 15.08.06, 13:36 i ledwo zacząłem "Klany księżyca Alfy", to mam ambitny plan nadrobić przed jutrzejszym szprotkaniem całe RU 9a znów się tydzień nazbierało!). Przy okazji pewnie trochę naspamuję :p Odpowiedz Link
aard trochę naspamowałem 16.08.06, 16:22 ale jeszcze nadrabiam, choć już głównie swoje wpisy :p Odpowiedz Link
huann ni zuje krowa 16.08.06, 16:43 ni łąka zielona ni pole zżęte ni też wyrośnięte ni las gęsty ni rzadkie krzacz ni na resorach me resoraczki ni też szczypiorek powita gąskę słowem - zjem już niedługo niezłą przekąskę! :> Odpowiedz Link
vauban Re: SPAMOSTOP! 31.12.06, 18:03 Nowy Rok. Naprzód krok, Siwy włos, mętniejszy wzrok. Z datą będą znów problemy Piszemy sześć, a siedem chcemy ! Odpadł komuś od petardy, Gorszy słuch, stolec za twardy. Mięty napar gdyś się zaparł Gorszy niż kac bywa katar. Rankiem wstajesz, światło świecisz, Dobrze choć, że nie ma dzieci ! Potem ubrać się, rozbierać, Zbrzydnąć może to, cholera. Kot wyrzuca mnie z łożnicy, Nie stać mnie, by iść na picę* Takie to dorosłe życie. Weźcie się odczepcie, wicie** ? *fonetycznie (przypis autora). ** regionalizm (jak wyżej). Odpowiedz Link
mag.gie SPAMOSTOP. 31.01.07, 19:13 jak napisałam wcześniej nadszedł czas na 'jeść, pić, palić' Poza tym obiecałam sobie 'do trzech razy sztuka' i mnie powywalało i obiło. żegnam. Odpowiedz Link