prezu 14.07.05, 22:30 Widzę bałagan i przepych, o czym ru rozmawiacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota jak to o czym? 14.07.05, 22:36 o dupie maryni, o tym, co czyni, a także odpowiadamy sobie na zajebiście ważne pytania. I o jedzeniu. I czasem o seksie, ale mało. Odpowiedz Link
h8red Re: jak to o czym? 14.07.05, 23:01 jak zwykle szukająca dziury w całym szprota napisała: > I czasem o seksie, ale mało. ;p Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: O czym jest to forum 14.07.05, 23:58 Pamietam jeszcze goscia, ktory wspominal, ze pamieta kogos, kto uczestniczyl w poczatkach tego foRUm. On wiedzial o czym jest. Jednak czas mija, ludzie odchodza, czasem nie zdaza przekazac przeslania forum. Teraz, tu obecni to ktores juz pokolenie, glowny nurt foRUm sie rozmyl i tylko czasem sami probujemy dojsc o co chodzilo zalozycielowi. Na razie bez skutku. Strach pomyslec, co bedzie kiedy i my odejdziemy. Nastepne pokolenie pewnie w ogole nie bedzie mialo pojecia, ze byl jakis cel zalozenia Utopii. Dzierżborek!!! ps. I pamietaj, kolo 1. przychodzi inkasent z elektrowni. Wtedy lepiej nie stac przy drzwiach bo pierwszy, ktorego capnie - placi. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: O czym jest to forum 15.07.05, 00:00 > Widzę bałagan i przepych W tym momencie pewnie kilku osobom spadł kamień z sera, bo głosy, że RU jest zbyt uporządkowane słyszałem zarówno z laickiej jak i prawiczkiej strony sceny poplitycznej. Odpowiedz Link
aard Jako nestor-blastor wyjaśniam (?) 15.07.05, 09:57 Rezerwat jest metaforą (trudne słowo) ucieczki przed prześladowaniami a Utopia alegorią (jeszcze trudniejsze słowo) dążenia do ideału. Odpowiedz Link
szprota mam nadzieję 15.07.05, 12:19 że uda mi się powyższe zdanie jak najszybciej zapomnieć i że znowu nie będę wiedziała, na czym polega sens życia :D Odpowiedz Link