aard Popabianickie AYEABEZ"Y"ORAZ"A"ALEITAKGIT! 14.11.03, 10:26 Się działo i siedziało po egipsku i tajemniczo, a szprotokół ma zostać ujawniony w pracach Komisji Posiedczej. Czekamy w niezwykłym! Odpowiedz Link
szprota Odpowiadające JUŻWRZUCAMJUŻ! 14.11.03, 15:19 Tylko się tej kurtki z reklamówki pozbędę...;P Odpowiedz Link
zamek Przezaskoczoneprzemile DZYNDZYLYNDZY! 14.11.03, 10:31 mojej dolnej żuchwy bez brwi na widok pierwszej strony Forum GW. Rany!!! Utopia w Najlepszych!!! Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))) (i to w same urodziny) Odpowiedz Link
aard Zachwycone UHAHA! 14.11.03, 13:44 A u nas dzierzborowa pogoda i koncert Jeży wieczorem :-)))) Odpowiedz Link
maginiak Tymbardziejzniechęcone BRRRRR! 14.11.03, 14:26 To niesprawiedliwe:(((((. Ale z drugiej strony: Może jutro to u Was będzie taka chujowa pogoda?:-) Odpowiedz Link
pijaw Czterysta siedemdziesiąte rozcnicowe PLUM! 16.11.03, 09:10 "Z okazji trzydziestej pierwszej okrągłej rocznicy (...) mam musztardę" Odpowiedz Link
zamek Zaskoczone JESTEMCZARODZIEJEM? 16.11.03, 11:01 Napisałem 2 posty o jednej godzinie! A mam tylko jedną klawiaturę... Odpowiedz Link
szprota Cieszącesię JUPI! 18.11.03, 17:24 Najbardziej mi się podoba, że wynikło pomimo. Odpowiedz Link
aard Zasmucone NIESTETYNIEDZIŚ 24.11.03, 15:50 Ni chuchu nie dam rady. Jutro switem bladem służbowo do Wawy :-( Szkoda, byśmy o festiwalach znów pogadali... Odpowiedz Link
neochuan pytające KTO... 18.11.03, 19:00 to napisał taką oto piosenkę: Ref.: "a irlandia jest ponoć tak zielona jak włosy syreny o świcie za jej czuły dotyk - białe ramiona szare swe oddałbym życie" zwrotki traktowały o będącej zbyt w kwiecie wieku żonie podmiotu wyśpiewującego i sąsiedzie, co bywa zbyt często u niej z wizytą. słowa refrenu mogą się nieznacznie różnić od oryginału, bo cytuję z pamięci, a słyszałem piosnkę ową tylko raz, parę dni temu w radio i łazi za mną. na pewno mi ktoś powie! :) Odpowiedz Link
true_blue odpowiadajace NIE PAMIETAM!! 19.11.03, 14:28 Ale fajna piosenka. A byla o tym, ze mu sie nie chce, ale w lozku to sie musi postarac, zeby go sasiad nie wyreczyl. Super piosenka, a spiewal ja facet z imieniem i nazwiskiem (w odroznieniu od nazwy grupy). Jakis Slawomir Zielinski czy inny taki.... :-) Odpowiedz Link
neochuan Re: odpowiadajace NIE PAMIETAM!! 20.11.03, 13:32 dzerżbór zielomir słowiński! zatem. Odpowiedz Link
maginiak Bardzogłodne PLUM! 19.11.03, 08:46 Śliwki jeszcze są? nie? To może chociaż coś innego? Odpowiedz Link
maginiak Niezdecydowane PLUMNIET! 19.11.03, 10:56 Nie ma śliwek. A poza tym wydali mi niemoje zdjęcia. I na każdym jest jeden słoń. Nie mogę się zdecydować czy się przyznać. Ale chyba jednak...szkoda zdjęć. Odpowiedz Link
zamek Zdecydowane ROTFL!!! 19.11.03, 11:27 Ja tu sobie siedzę spokojnie w czytelni bibliotecznej, a tu taki tekst... Nie przyznawaj się! I jeszcze do oqlisty ich wyślij! I słonia też!!! :)))) Odpowiedz Link
szprota Zdziwione ŻEJAK? 19.11.03, 14:48 To w bibliotece akademickiej czyta się forum? Odpowiedz Link
tulka Skruszone OKURCZĘPRZEPRASZAM 20.11.03, 16:35 To tak samo wyszło, bez wiedzy ni woli... Odpowiedz Link
szprota Zapewniające NOTATALL! 20.11.03, 16:56 Przecie to tylko cyferki.... gdyby mi bardziej zależało, usunęłabym twój post i tyle;P Odpowiedz Link
szprota1 WdzięczneB00g13emu ŁĄAAAAAAAAAAAAAAŁ! 20.11.03, 16:31 Specjalnie dla mnie spisał txt, jeden z moich ulubionych:): patrze przyroda kolebka myślała kiedyś dokładnie na co jej wielki mamuty ani wygląda to ładnie ani z nich skóra na buty nie ma co pytać koledzy robiła i tak jej wyszło nikt nie wymyślał sspecjalnie tego w czym zyć nam przyszło uprzedzam o tym lojalnie jeden jest rytm jeden rytm jeden jest węgiel i tlen zwykłą losu koleją praca posiłek i sen praca posiłek i sen jeden przypada na dzień świt jeden jeden zmrok pierwsi się budzą nadzieją a drudzy równaja krok a drudzy równaja krok nie skacz tak zaraz na szyny jeszcze nie o tą grasz stawkę w wesołym miasteczku dziewczyny chcą z tobą iść na huśtawkę lepiej ci będzie z nimi pachnie tak mocno siano kwiaty się gną od motyli jeździ słonko po niebie światło ucieka ślad myli miasteczko czeka na ciebie (z chórkiem zaebystym w tle) jeden jest rytm jeden rytm ważny jest wydech i wdech nasyć się równym oddechem nasyć się dzisiaj za trzech nasyć się dzisiaj za trzech bo raz tylko dany ci czas ani on twój ani czyjś z czasem się wszystko ustoi żyj na huśtawce żyj! Odpowiedz Link
neochuan AUTORSKIE wyjaśnienie 20.11.03, 16:49 mam to w wersji śpiewanej: 1. elektrycznych gitar, i 2. lepsze - niezastąpionego Lecha J. Odpowiedz Link
szprota AUTORSKIE dobawienie 20.11.03, 16:57 Jeszcze jest wersja Jacka Kleyffa i onaż jest oryginalną. Zdaje się, że tekst jest właśnie Kleyffa:) Odpowiedz Link
szprota Dygresyjne NIEZDZIWIŁABYMSIĘ 20.11.03, 17:07 Gdybyśmy ustrzelili 500 na Plumie:) Odpowiedz Link
neochuan Re: Dygresyjne NIEZDZIWIŁABYMSIĘ 20.11.03, 17:11 i 4500 na utopii. dzierrrrrżbórrrr guldynki-gwerrrrry-bądź-też-fuzje wirrrrtualne (i piękne amazonki w surrealu, hehe!) Odpowiedz Link
finneznam Przerwa na reklama LECHA 21.11.03, 10:47 będzie jutro wieczorem w Krakowie a ja bilet mieć mogłem a nie pojadę ani nie nic :( (a najgorsze, ze przez lata wroclawskie nie chodzilem na Lecha, mówiąc sobie "mam czas, mam czas" otóż oka łzało się że nie mam pełnej kieszeń, że czasu nikt nie wskrzeszeń i że ogólnie bryndza z metką i ratować się kasetką) Werbungspauseschlusst Odpowiedz Link
tulka Nieśmiałe NAWIASEMMÓWIĄC 20.11.03, 17:20 do niedawno sama miałam sygnaturkę pochodzącą z powyższego. Ale chwilowo zmieniłam Kleyffa na Hendrixa. Odpowiedz Link
szprota Potwierdzające ZAISTE! 21.11.03, 15:07 Na swoje usprawiedliwienie mam to: keltoi (15:02) A możliwe. ja mam lekarsko stwierdzone zaniki pamięci. Szprota (15:03) ja nie lekarsko, ale z autopsji za to Odpowiedz Link
szprota PoStereowe NONO! 21.11.03, 16:20 Piana unplugged i VJ Bender... było naprawdę znakomicie! Odpowiedz Link
szprota PrzedMartowe CIEKAWECIEKAWE... 21.11.03, 16:22 Się nie widziałyśmy z dwa miesiące. Ciekawe, czy nadal mówi wierszem...? Odpowiedz Link
zwawy_dymitr Plumydowane ZDEC! 21.11.03, 16:36 I do tego pięćsetne!!! Ale trafiłem, szkruca! Odpowiedz Link
aard Zapóźnione OJEJQ...!! 24.11.03, 15:16 Już ponad pięćset plumknięć, a ja nie zauważyłem, kiedy... Odpowiedz Link
szprota Powypłatowe NONARESZCIE! 24.11.03, 16:14 Ale i tak niecałą kasę mi wypłacili. Dzierżbór godzinne stanie pod Millenium! Odpowiedz Link
neochuan Pseudohistoryczne MOVE-ON WEEKY! 24.11.03, 16:25 szprota napisała: Dzierżbór godzinne stanie pod Millenium! hm, jak sama nazwa wskazuje pierwszym leszkiem, który stał ze swym mieszkiem, był tam mieszko pierwszy, syn leszka. jego po stu laty zrealizowano po całym wieku. ten to był zakręcony! Odpowiedz Link
maginiak Zaszokowanekompletnie HMMM.... 25.11.03, 08:55 To RU już nie dla surrealistów jezd?? Ogólnie uprzedzając: Pytam ot tak, sobie. Odpowiedz Link
szprota Zdziwione ADLACZEGONIE? 26.11.03, 13:38 Chodzi ci o zmianę opisu forum? To przywrócę. Ale wszyscy surrealiści przecie wiedzą, że RU jest dla nich! Odpowiedz Link
maginiak Pomimującozastanawiającesięponownie HMMM.... 26.11.03, 14:34 Tak tak, o to mi właśnie chodzi. Oczywiście masz rację droga MZ-tko. Jak zawsze zresztą:-) Bo surrealiści rzeczywiście wiedzą. Ale Inni? Lecz o to by już trzeba zapytać piękną Nicole... Odpowiedz Link
szprota Zasmucone ALEŻZASTÓJ! 02.12.03, 14:58 Czy to ja, zaadoptowawszy kolejnych dwoje dzieci, zaniedbałam rodzone czy reszta Utopców też jakoś rzadziej pisze? I dlaczego? Odpowiedz Link
maginiak Pocieszające CORAZBLIŻEJŚWIĘTA! 03.12.03, 08:00 Ja wczoraj na przykład ulepiłam pierwszego tej jesieni bałwana. Palce to mi się nadal kleją... Odpowiedz Link
aard Przypowrotne ZGRZYYYT... 05.12.03, 12:10 Ups! To zawiasy... Dawno mnie tu nie było, zapomniałem, że oliwa szkodzi rezerwatowemu środowisku... Odpowiedz Link
szprota PoHZtowe JESZCZE!JESZCZE! 06.12.03, 14:48 Ja chcę jeszcze tracheotomię stereo i stereotypową anomię społeczną, i walca do "NEM" Metallicy! (a lewa płetewka dziś boli, fakt) Ta HardZone była niezła;) Odpowiedz Link
aard PoHZtowe ANIASIĘODEZWAŁA :-) 09.12.03, 14:15 Czyli Dziewczynka z popsutymi Zapałkami :-D Odpowiedz Link
aard Jaknajbardziejowokontynuujące DOCZEKAŁEMSIĘ 15.12.03, 10:44 Hej zakopane, Zakopane... Odpowiedz Link
szprota Responsujące TURNAUOWYM! 08.12.03, 15:11 Byłam. Byliśmy. Razem z Mistrzem. I się pośmialiśmy, i do łez wzruszyliśmy. Odpowiedz Link
maginiak Odwrócone LUMP 11.12.03, 14:50 Lumpucera zgubiła lumpę i świeci oczami...ech...nie mam weny:( Odpowiedz Link