bolesnych.smierugensi 20.10.06, 13:02 Autor: bolesnych.smierugensi@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bolesnych.smierugensi Re: Palenie tytoniu mogło już spowodować 20.10.06, 13:02 Temat: Re: Palenie tytoniu mogło już spowodować Odpowiedz Link
bolesnych.smierugensi Re: Palenie tytoniu mogło już spowodować 20.10.06, 13:03 Aby zaś było gramatycznie, autor bolesnych śmierugęsi wpisuje się po raz piąty. Odpowiedz Link
nata82 Palenie tytoniu mogło już spowodować 23.10.06, 19:39 moje wsześniejsze 3 tygodniowe przedłużające się przeziębienie ? Kaszel znów się odzywa :/ Odpowiedz Link
szprota to możliwe 23.10.06, 20:06 mnie w każdym razie na pewno powoduje permanentną chrypkę, którą co życzliwsi zwą zmysłową. Odpowiedz Link
vauban Re: no i chuj 23.10.06, 23:53 Nie wierzę politykom (Ministrowi Zdrowia i Opieki Społecznej zwłaszcza. Żabija, żabija i żabić nie bociani). Odpowiedz Link
nata82 Re: to możliwe 24.10.06, 08:01 szprota napisała: > mnie w każdym razie na pewno powoduje permanentną chrypkę, którą co życzliwsi > zwą zmysłową. Coś w tym jest, bo moja przyjaciółka stwierdziła, ze podczas tego przeziebienia mogłabym pracować w sex telefonie ;). Wole jednak swój normalny głos - choć jest nijaki (czasami nawet dla mnie zbyt drażniący) Odpowiedz Link
mag.gie no właśnie 24.10.06, 13:05 popaliłabym sobie tytoń, ale niestety nie mam już, a do nowej paczki zabrakło mi całych 40 gr. <puszczam_dymka> Odpowiedz Link