szprota Zapomniałabym, jaki zadżebajsty to wątek! 02.03.04, 21:37 Społeczeństwo też jest, zresztą. Przepiękny schiz. Wreszcie coś normalnego. I TakaJakTy dla kombatantów. Odpowiedz Link
maginiak Ale bez sensu 08.04.04, 22:41 Obliczam właśnie, na ile stóp wgłąb ten wątek jest w stanie zanurtować. No i okazuje się, że na niewiele, bardzo niewiele. A najgorsze jest to, że nie potrafię obliczyć, czy to dobrze czy źle. Błe. Odpowiedz Link
aard Mnie natomiast 09.04.04, 09:13 czym Ty wzbudzasz u "ludzi" takie sądy. Nie pierwsza wszak to opinia na temat Twojego -ponoć zaawansowanego - wieku, Piękna Boginko... :-p Może podyskutujemy o tym na osobnym wątku? Odpowiedz Link
szprota Możemy, tylko po co 10.04.04, 23:06 Kwestię wieku mam już ze swoją metryką przedyskutowaną. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Cze! Muuuuu! 27.08.04, 19:52 To przywitanie obowiązuje na listach dyskusyjnych dla bydła. Odpowiedz Link
maginiak Aż się prosi o dopełnienie 27.08.04, 20:29 Upss, przepraszam, miała być krowa a wyszło prosię... Odpowiedz Link
dwoch_mezczyzn A nas nurtuje od wczoraj 30.08.04, 12:45 Co to jest, co to wystarczy wziąć Go do ręki... Odpowiedz Link
maginiak Muszę to wreszcie wyrzucić! 30.08.04, 14:42 Noboja mam wieeeelki problem. Otóż: od jakiegoś czasu (no dokładniej to będą już jakieś dwa tygodnie, a może nawet i trzy (jak by się postarać i zliczyć nale rzycie - a nawet i do rzyci!) jak forum mi awruk! działa tak, no nie bójmy się użyć tego słowa : ......!!!!! Weźmy na przykład taki przykład: jest sobie wątek, który ma na zewnątrz 35 postów, otwieram go a tam w środku ukazują się tylko marne marniutkie 32 posty. Czyli trzy posty wcięte. I co się jeszcze okazuje: okazuje się że Maginiak wylogowana, niewiadomo dokąd. Więc chodzi, szuka, loguje się. I otwiera ten trefny wątek, a tam (po tym jak uda jej się zalogować za milionstopięćdziesiątym czwartym razem) jest tych 35 postów albo i ich nie ma. No chyba mnie trafi albo szlag, albo sie obrażę. Jeszcze nie wiem na kogo, ale fakt jest faktem, że komuś się należy a miarka się już powoli przebiera (w inne spodnie, bo na te wylała pół piwa - coż, nihil novi, jak to mówią). Odpowiedz Link
maginiak Bardzo mi pszykro drogi Pawle-Szczałko 30.08.04, 15:06 Ale zasady działania niniejszego wątku wytłuszczono tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=7627317&a=7652126 Twój post został więc pogrzebion. Taki go trafił los (a niech go i szlag) a ty Pawle czytaj proszę WSZYSTKIE wątki w całości nim się zdecydujesz na nie wpisać, dzięki temu życie nas wszystkich będzie łatwiejsze. Howgh. Odpowiedz Link
pawel-strzalka damn it!!! ide się wyspowiadać z tej okazji 30.08.04, 15:16 zgrzeszyłem więc padnę krzyżem na skrzyżowaniu i nie zejdę póki walec mnie nie zwalczy Odpowiedz Link
aard Hehe, tako rzecze Mażiniak 30.08.04, 15:29 A Ty Pawle, marsz do czytelni na kilka dni cięgiem, póki wszystkich wątków nie nauczysz się na pamięć! Poza tym zajrzyj na wątek, gdzie możesz się wybatozyć i wychłostać. W sam raz pasuje do obecnej sytuacji :-) Odpowiedz Link
pawel-strzalka chłostać się będę od pierwszego... 30.08.04, 15:43 poza tak zwanymi granicami co mnie wcale nie nurtuje bo zrobię sobie najwyzej Utopię w morzu a wy tu sobie chaos zaprowadzicie na spacer i spowrotem na forum a i książkę czytac dokończę a potem się mogę nurtować na powrót i wątki wszystkie rozczytam co by sie do końca długich wakacji nie nudzić Odpowiedz Link
neochuan nurtuje mnie 18.01.05, 13:49 czy plagiat za obopolną zgodą autorów nim jeszcze jest... Odpowiedz Link
doktor_lubicz tako rzeczem 18.01.05, 14:03 jeśli przyjąć że słownik sie nie myli i wiedząc iż tenże twierdzi iż plagiatem jest przypisywanie sobie samemu własności dzieła cudzołożnego, to plagiat plagiatem był jest i będzie choćby i się sam panbuk zgodził. Odpowiedz Link
neochuan Re: Wątek nurtujący 18.01.05, 14:10 a plagiat wzajemny za cichą zgodą takoż wzajemną, choćby pambuk nie wiedział? Odpowiedz Link
doktor_lubicz Re: Wątek nurtujący 18.01.05, 14:24 no cusz, plagiatonicznych swych właściwości nie tracąc z muralnego punktu wadzenia mniej nagannym jest jakoby jedynie. jednakowoż ja jestem z muralnoscią na bankiet więc proszę się nie sugerównać za bardzo. Odpowiedz Link
doktor_lubicz Re: Wątek nurtujący 18.01.05, 14:37 czyli to nie ty jesteś dżdżownicą magdą...???? buuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
yavorius hy hy 18.01.05, 14:39 Szczotka, pasta, kubek dynamitu Mała eksplozja i po krzyku Myję zęby wystające z gęby Kto ich nie myje, ten dłużej żyje Odpowiedz Link