neochuan 01.10.03, 10:16 to najbardziej uniwersalny z wątków. w czasach dzisiejszych... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neochuan Re: Wątek Mi: 01.10.03, 11:25 może rozjaśnię: Mi wszystko! Mi! i nikomu wińcej! Odpowiedz Link
maginiak Re: Wątek Mi: 02.10.03, 10:20 neochuan napisał: > cała gama Fa Sól Mi! A nawet Do Sól Mi ( nie mylić z Do Pieprz Mi) Mylić z Pieprz Mnie...Qurwa, znowu nie ten wątek... Odpowiedz Link
cruach C97 (KORESPONDENCJA MIĘDZYSYGNATUROWA W TOKUHAHA) 01.10.03, 11:32 Misie wydaje, że Mi z Harmonia maszt lepsza miss Cis Filiis. Misie pieczone, jak zaklął Bareja kiedy wdepnął w gawro. Mizdrawiam (Sygnaturka gotowa gnu gnataku) Odpowiedz Link
cruach C98 (KORESPONDENCJA MIĘDZYSYGNATUROWA W TOKUGAWA) 01.10.03, 11:43 zamek napisał: > A czemu od gis? Giż bym Ci ja wiedział, Ciż bym Ci pa wiedział. Giżbyrne, you fool!, jak zaklął Szeryf kiedy wdepnął w nothigh, hm, interesting. Sygnaturka: Gusdrawiam Mysłowicki a wot! (Gnu się gnał do ataku na Turka: alla marchia śpiewa z nami) Odpowiedz Link
szprota1 Mi się wydaje 01.10.03, 13:56 Że Mi odpowiada, jak wszystko zaczyna się od E. MImo to MIło MIeć taki wątek. Odpowiedz Link
cruach C100.4 01.10.03, 14:30 aard napisał: > Mi:cin powinna się migiem tu pijawić. Mi-lisz się. Nie migiem, nie migiem. Polskie wojo co inne teraz w przetragu kupiło, dostalo, wyleazało czy jak tam. Hawker hurriganem, o! ---------- Odpowiedz Link
neochuan podwątek mimiczny 02.10.03, 10:09 z cyklu: przerwa na reklamę aard prezentuje: CUKIERKI MIM - I WIŃCEJ NIC NIE POWIM :-# Odpowiedz Link
aard Wątek Mi-8 05.12.03, 12:26 Szukać tutaj. Pukać co najmniej trzy razy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=4279584&a=9497502&s=4 Podpisano: Jakub Owsak Odpowiedz Link
ktul.shystalker Rechotać Mi o siem chce :)) 05.12.03, 12:34 aard napisał: > Szukać tutaj. Pukać co najmniej trzy razy. Co najmniej cy co noc? No, bloki zlywać. Zlywałem i zlywałem ażem się upodobniło do Rwa. Telaz lwie mnie lwa kursowa. kul warszowa. lwa karszawa. Cy jak jej cam. > Podpisano: Jakub Owsak Pozdlowiony dla w syckich Kielo w nicku! Odpowiedz Link
zamek Wątek co Mi kwitnie: 17.12.03, 13:27 Jest Mi dziwnie. Powinienem Mieć zajęcia, a tu studenci Mi nie przychodzą... Odpowiedz Link
maginiak No to: Mało Nas 27.12.03, 14:56 Podpisano: Mały John. Ale w takiej sytuacji to jest w ogóle bez sensu...:-( Odpowiedz Link
ktul.shystalker Mało Mas 15.01.04, 09:00 maginiak napisała: > Podpisano: Mały John. Jak john jest mały, to się kolejki ustawiają, i krzyczą toi! toi! i się moczno trzymają za okolice. mało mas do pieczenia chleba, i w tym problem, towarzysze, bo wcześniej, kiedy był właściwy ustrój wnętrz (kraju), to i chleb był, i masy były, i pracujące, i piekarzy, i masło, i kartki nań, i masarze byli, ale nie mieli co robić, bo znów kartki, i masłoska nie było, i salon masażu nie był, a talon na samachód był, maserati, i masoni byli, ale nie tak mastentacyjni, i mas turbacje były, bo ceny rosły, nie to co tera, i maśl masistowsko-leniwoska rosła, i mastodonta wykopali pod ojcowem, i ortodonta pod mostkiem, grzebał, ale się nie dogrzebał, bo w takiej sytuacji, co maginiak napisała: > to jest w ogóle bez sensu...:-( to jest w ogóle dla kochanej maginiak życzenie: oby namamsie najlepsiej! ps. bez życzeń dla nasa: oby namarsie lepnieniej Odpowiedz Link
aard Jest taka piosenka Beatlesów 31.12.03, 13:27 "I, me, mine"... I wszystko jasne. PS. Nie chce mi się szukać w necie textu, ale może ktoś się poqsi? Odpowiedz Link
ktul.shystalker Dies Irenae 15.01.04, 09:14 Laibachdzo proszę o sprostowanie!! "IMeMine" to nie jest piosenka Beatlesów. Ha. Nie jest to też rapsenka Imć Eminema. Ha. Ani rapsod węgierski Ewy imienia Bema. Ha. Jest to utwór Ireny. Wiem, co piszę. Ha. Ja, Irena, i ja PS1. nie jestem Niemka, ja, ja PS2. nie jestem osłem, i ja, i ja PS3. więcej o mi, Irenie i mi przeczytacie tu, o rany, i tu: www.e-zone.pl/rc/rc090430.php cela matrywonialna niemykluczona, piszcie, chopaka Odpowiedz Link
dark.of.the.matinee Rycerze-Którzy-Mówią-MI... 19.01.04, 00:49 Rycerze-Którzy-Mówią-'MI' [brać rycerska Rycerzy-Którzy-Mówią-'NI', tj. brać zza ichniego Buga], ale nie powiem, co mówią MI... Odpowiedz Link