Dodaj do ulubionych

do Jury i co niektorych...

09.07.12, 17:56
Tak sobie wczoraj z nudow lazilem po niektorych skrzynkach mailowych i stwierdzilem m.in., ze calkiem wiernie przetlumaczyles zawartosc maila, przeslanego Ci przez pania E. z BVA na Twoj adres g.o.@......
:-)))
k-r
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 18:01
      Co takiego???? A kto Cie upowaznil do lazenia po "niektorych skrzynkach mailowych"?
      • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 18:05
        No, jak by Ci to powiedziec... Ja - sam siebie.
        :-)
        k-r

maria421 napisała:

> Co takiego???? A kto Cie upowaznil do lazenia po "niektorych skrzynkach mailowy
        > ch"?
      • jureek Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 18:16
        maria421 napisała:

> Co takiego???? A kto Cie upowaznil do lazenia po "niektorych skrzynkach mailowy
        > ch"?

Mario! Oczom swym nie wierzę, że jak nigdy nie wierzysz w to, co Koelscher pisze, to teraz akurat uwierzyłaś. Naprawdę wierzysz w to, że po jakichś skrzynkach łaził?
        Jura
        • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:06
          jureek napisał:

> Mario! Oczom swym nie wierzę, że jak nigdy nie wierzysz w to, co Koelscher pisz
          > e, to teraz akurat uwierzyłaś. Naprawdę wierzysz w to, że po jakichś skrzynkach
          > łaził?
          > Jura

Nie wierze ze "lazil po skrzynkach", ale wierze ze gdyby mogl, to bylby do tego zdolny.

A ten watek i wpis Koelschera uwazam za debilny.
          • jureek Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:13
            maria421 napisała:

> Nie wierze ze "lazil po skrzynkach", ale wierze ze gdyby mogl, to bylby do tego
            > zdolny.

To ja bardziej od Ciebie niewierny jestem :)

> A ten watek i wpis Koelschera uwazam za debilny.

A ja za pocieszny :)
            Jura
            • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:26
              Laze wszedzie tam, gdzie sobie wywaze... :-)
              Chcesz zaprzeczac, ze Pan Och. ma w skrzynce maila pani Ess.. ?
              k-r
              jureek napisał:

> maria421 napisała:
              >
              > > Nie wierze ze "lazil po skrzynkach", ale wierze ze gdyby mogl, to bylby d
              > o tego
              > > zdolny.
              >
              > To ja bardziej od Ciebie niewierny jestem :)
              >
              > > A ten watek i wpis Koelschera uwazam za debilny.
              >
              > A ja za pocieszny :)
              > Jura
              • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:30
                koelscher napisał:

> Laze wszedzie tam, gdzie sobie wywaze... :-)
                > Chcesz zaprzeczac, ze Pan Och. ma w skrzynce maila pani Ess.. ?
                > :-)
                > k-r

Nie obchodzo mnie co kto ma w swoich skrzynkach.
                W przeciwienstwie do Ciebie nie jestem wscibska plotkara.

Albo sie ma klase, albo sie jej nie ma. Ty jej nie masz, stad ten watek.
              • jureek Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:35
                koelscher napisał:

> Chcesz zaprzeczac, ze Pan Och. ma w skrzynce maila pani Ess.. ?

Jak mam zaprzeczać, skoro sam poinformowałem, że dostałem odpowiedź? A skoro dostałem, to mam ją w skrzynce. Też mi rewelacja.
                Jura
                • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:38
                  Do tej pory nie udawales naiwniaka...
                  Podales, od kogo konkretnie (nazwisko)? Podales na jaki adres mailowy(nazwisko)?

k-r

jureek napisał:

> Jak mam zaprzeczać, skoro sam poinformowałem, że dostałem odpowiedź? A skoro do
                  > stałem, to mam ją w skrzynce. Też mi rewelacja.
                  > Jura
                  • jureek Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:50
                    koelscher napisał:

> Podales, od kogo konkretnie (nazwisko)? Podales na jaki adres mailowy(nazwisko)
                    > ?

A jaki problem napisać na adres podany przez Janusza i sprawdzić samemu, jak nazywa się pani, która odpisuje na maile wysłane pod tym adresem?
                    Nigdy też nie ukrywałem, jak się nazywam, więc to, że podajesz moje nazwisko, nie jest żadną rewelacją.
                    Jura
                    • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:56
                      jureek napisał:

> Nigdy też nie ukrywałem, jak się nazywam, więc to, że podajesz moje nazwisko, n
                      > ie jest żadną rewelacją.
                      > Jura

Rewelacja nie jest. Jest chamstwem.
                      • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 20:00
                        Zastanawiasz sie czasami, co czytasz?
                        Zastanawiasz sie kiedykolwiek, co piszesz?
                        k-r

maria421 napisała:

> jureek napisał:
                        >
                        > Nigdy też nie ukrywałem, jak się nazywam, więc to, że podajesz moje nazwisko, nie jest żadną rewelacją.
                        > > Jura
                        >
                        > Rewelacja nie jest. Jest chamstwem.
                    • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:56
                      jureek napisał:
                      Adres podany przez ja.nusza ? Przeoczylem?
                      Sprawdzic, jak sie nazywa pani, ktora "odpisuje" na maile??? Hmmm - internet mowi mi, ze BVA ma ok. 2500 urzednikow, paruset w samym wydziale "obywatelstwo"...
                      I wreszcie: Przykro mi, ze do tej pory nie znalem Twojego nazwiska...
                      k-r

> A jaki problem napisać na adres podany przez Janusza i sprawdzić samemu, jak na
                      > zywa się pani, która odpisuje na maile wysłane pod tym adresem?
                      > Nigdy też nie ukrywałem, jak się nazywam, więc to, że podajesz moje nazwisko, n
                      > Jura
                    • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 20:05
                      I jeszcze:
                      Komu i w ktorym miejscu "podaje Twoje nazwisko, Jura"? Napisalem gdzies, ze nazywasz sie Ochrzankowski?
                      k-r

jureek napisał:

> koelscher napisał:
                      >
                      > > Podales, od kogo konkretnie (nazwisko)? Podales na jaki adres mailowy(naz
                      > wisko)
                      > > ?
                      >
                      > A jaki problem napisać na adres podany przez Janusza i sprawdzić samemu, jak na
                      > zywa się pani, która odpisuje na maile wysłane pod tym adresem?
                      > Jura
                      • jureek Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 20:36
                        koelscher napisał:

> I jeszcze:
                        > Komu i w ktorym miejscu "podaje Twoje nazwisko, Jura"? Napisalem gdzies, ze naz
                        > ywasz sie Ochrzankowski?

To był skrót myślowy, podałeś skrót mojego nazwiska, a nie całe nazwisko. Całe nazwisko ja sam nieraz podawałem.
                        Podaj lepiej dokładną datę i godzinę otrzymania przeze mnie odpowiedzi z BVA.
                        Jura
                        • a000000 Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 20:48
                          jureek napisał:

>Ochrzankowski

a jak Niemcy to wymawiają?

Skecz widziałam. Dwaj jajcarze udawali reporterów piłkarskich z EURO. I jeden narzeka....co ja nieszczęsny mam zrobić? nie jestem w stanie się nauczyć greckich nazwisk, a mecz za godzinę... nawet wymówić nie potrafię!!!! Papandopulos.... Papastathopulos... Katsourianuis.... ja mam dosyć.... chyba pójdę na dach i skoczę....
                          Podnosi głowę, patrzy na ten dach i pyta drugiego.. ty, a co to za gość stoi na krawędzi dachu?
                          A drugi mówi: to reporter grecki.... właśnie się dowiedział, że w naszej drużynie zagra: Szczęsny, Błaszczykowski, Wawrzyniak, Matuszczyk....
                        • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 21:10
                          Eeee tam, takie przeciaganki... No dobra: na poczatek podam Ci date - 05.07.2012. Na to Ty zapewne powiesz, ze mozna to wydumac z ktoregos z Twoich postow; nie chce mi sie teraz szukac. A na to ja - moze nie dzis, ze by napiecie troche roslo - podam Ci to, co ja chce, nie to, co Ty chcesz - mianowicie date, godzine i minute, w ktorej wyslales zapytanie. Powiesz wtedy tez, ze mozna to zgadnac?
                          k-r

jureek napisał:

> Podaj lepiej dokładną datę i godzinę otrzymania przeze mnie odpowiedzi z BVA.
                          > Jura
                          k-r
                          • jureek Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 23:01
                            koelscher napisał:

> A na to ja - moze nie dzis, ze by napiecie troche r
                            > oslo - podam Ci to, co ja chce, nie to, co Ty chcesz - mianowicie date, godzine
                            > i minute, w ktorej wyslales zapytanie. Powiesz wtedy tez, ze mozna to zgadnac?

Ok, podaj datę, godzinę i minutę, w której wysłałem zapytanie, ale nie pierwszego maila (bo to za łatwe by dla Ciebie było), lecz czwartego, którego wysłałem do BVA.
                            Jura
                          • jureek Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 11:11
                            koelscher napisał:

> Eeee tam, takie przeciaganki... No dobra: na poczatek podam Ci date - 05.07.201
                            > 2. Na to Ty zapewne powiesz, ze mozna to wydumac z ktoregos z Twoich postow; ni
                            > e chce mi sie teraz szukac. A na to ja - moze nie dzis, ze by napiecie troche r
                            > oslo -

Akurat o napięcie chodzi - napisz wprost, że najpierw musisz iść do pracy, żeby się tego dowiedzieć :D
                            Jura
        • ja.nusz Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:39
          A może ten oryginał, który chciałeś posłać do mnie poszedł do Koelschera?
          Do mnie w każdym razie nic nie dotarło.

PS.
          A on juże nie raz straszył tego czy ową, że usunie z forumów gazetowych kogo i co uzna za stosowne - z tego co wiem jeszcze nigdy swoich gróźb nie spełnił - ot taki arystokrata z sercem dla plebsu.
          Może kiedyś udowodni swoją moc (pomimo, że on nikomu niczego nie musi dowodzić)....;););)
          • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:47
            ja.nusz napisał:

> A on juże nie raz straszył tego czy ową, że usunie z forumów gazetowych kogo i
            > co uzna za stosowne - z tego co wiem jeszcze nigdy swoich gróźb nie spełnił

Ale ja z tego forum moge Koleschera usunac .....
            • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:51
              Wow! A jak on by sie tym wkurzyl i zechcial to forum usunac? Bylaby szkoda, czy nie byloby szkody?
              k-r

maria421 napisała:

> Ale ja z tego forum moge Koleschera usunac .....
              • jureek Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:52
                koelscher napisał:

> Wow! A jak on by sie tym wkurzyl i zechcial to forum usunac? Bylaby szkoda, czy
                > nie byloby szkody?

Trawka czy grzybki?
                Jura
              • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:54
                koelscher napisał:

> Wow! A jak on by sie tym wkurzyl i zechcial to forum usunac? Bylaby szkoda, czy
                > nie byloby szkody?
                > k-r
                >

Nie prowokuj mnie.
                >
                • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:57
                  Et vice versa.
                  k-r

maria421 napisała:

> Nie prowokuj mnie.
                  > >
          • jureek Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:48
            ja.nusz napisał:

> A może ten oryginał, który chciałeś posłać do mnie poszedł do Koelschera?
            > Do mnie w każdym razie nic nie dotarło.

wysłałem na adres ja.nusz@gazeta.pl
            mam zapisane w folderze wysłanych, 5 lipca 2012 13:53
            to dziwne, że nie dotarło
            Jura
            • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:50
              A do koelschera wysylales?
              k-r
              jureek napisał:

> wysłałem na adres ja.nusz@gazeta.pl
              > mam zapisane w folderze wysłanych, 5 lipca 2012 13:53
              > to dziwne, że nie dotarło
              > Jura
              • jureek Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:52
                koelscher napisał:

> A do koelschera wysylales?

Nie, a chcesz? Nie wystarczy Ci bezpośrednia odpowiedź z BVA?
                Jura
                • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:58
                  Te musialem wyciagac z Twojej skrzynki, bo dales tylko tlumaczenie...
                  k-r

jureek napisał:

> Nie, a chcesz? Nie wystarczy Ci bezpośrednia odpowiedź z BVA?
                  > Jura
            • a000000 Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 20:34
              jureek napisał:

> to dziwne, że nie dotarło

ostatnio z meilami dzieją się jakieś hocki-klocki. Do mnie miesiąc temu przyszedł meil z przychodni informujący mnie, że badanie MRI wykazało, że mam raka płuc. Myślę, jasny gwint... przecież ja nie byłam na żadnych badaniach. Patrzę - informują jakąś kobietę, która ma jedynie zbieżny ze mną rok urodzenia. Więc dzwonię do przychodni. Okazało się, że adres na który wysyłali nie ma żadnych podobieństw z moim.

• koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 19:49
            Oj, tu sie mylisz...
            k-r

ja.nusz napisał:

> A on juże nie raz straszył tego czy ową, że usunie z forumów gazetowych kogo i
            > co uzna za stosowne - z tego co wiem jeszcze nigdy swoich gróźb nie spełnił
          • zawszekacperek Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 21:35
            Niestety muszę Ciebie poinformować, że groźby koelschera w tej materii są realne. :):):)
            Na dowód tego przytoczę fakt następujący: koelscher usunął z Picasso Web .... samego siebie.:):):)
            A szkoda. Niektóre foty były wręcz boskie. Np. koelscher w stroju poganiacza mułów w Andach.
            Kacperek

ja.nusz napisał:
            [...]> A on juże nie raz straszył tego czy ową, że usunie z forumów gazetowych kogo i
            > co uzna za stosowne - z tego co wiem jeszcze nigdy swoich gróźb nie spełnił - o
            > t taki arystokrata z sercem dla plebsu.
            > Może kiedyś udowodni swoją moc (pomimo, że on nikomu niczego nie musi dowodzić)
            > ....;););)
            • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 22:03
              Byles, jestes i pozostaniesz smierdzacym insynuatorem w guscie wiadomo kogo. Nigdy nie bylem zarejestrowany na Picasa Web. Pod zadnym nickiem.
              k-r

zawszekacperek napisał:

> Niestety muszę Ciebie poinformować, że groźby koelschera w tej materii są realn
              > e. :):):)
              > Na dowód tego przytoczę fakt następujący: koelscher usunął z Picasso Web ...
              > . samego siebie.
              :):):)
              > A szkoda. Niektóre foty były wręcz boskie. Np. koelscher w stroju poganiacza mu
              > łów w Andach.
              > Kacperek
              • zawszekacperek Re: Nigdy nie byłem...:):):) 09.07.12, 23:06

Only for you:):):)

www.youtube.com/watch?v=fHBbu-0_ArE
                Kacperek
                P.S.
                I nie proś o zdjęcia z ... :):):)

koelscher napisał:

> Byles, jestes i pozostaniesz smierdzacym insynuatorem w guscie wiadomo kogo. Ni
                > gdy nie bylem zarejestrowany na Picasa Web. Pod zadnym nickiem.
                > k-r
                >
                > zawszekacperek napisał:
                >
                > > Niestety muszę Ciebie poinformować, że groźby koelschera w tej materii są
                > realn
                > > e. :):):)
                > > Na dowód tego przytoczę fakt następujący: koelscher usunął z Picasso W
                > eb ...
                > > . samego siebie.
                :):):)
                > > A szkoda. Niektóre foty były wręcz boskie. Np. koelscher w stroju pogania
                > cza mu
                > > łów w Andach.
                > > Kacperek
                >
                • koelscher Re: Nigdy nie byłem...:):):) 10.07.12, 00:01
                  Nie watpie, ze sa to przspiewki w twoim guscie. Chodzilo ci o to, zeby to udowodnic?
                  k-r

zawszekacperek napisał:

> Only for you:):):)
                  >
                  > www.youtube.com/watch?v=fHBbu-0_ArE
                  > Kacperek
                  > P.S.
                  > I nie proś o zdjęcia z ... :):):)
                  >
                  • zawszekacperek Re: Nigdy nie byłem...:):):) 10.07.12, 13:09
                    koelscher,
                    kiedy ty wydoroślejeśz? Zrób to dla Kacperka! Żebyś ty wiedział jak Kacperek czuje się nieswojo zmuszony zwracać się ciebie z małej litery.:):):)
                    W tym wszystkim to szkoda Kacperkowi najbardziej twojej małżonki. Przypuszczam (nawet jestem pewien), że jest to bardzo godna kobieta i zwyczajnie mi jej żal, że musi się męczyć z takim "dzieciuchem" jak ty. Mira na prawdę nie zasługuje na to. Piszę poważnie. Twoje konfabulacje są chwilami żałosne. Człowieku opamiętaj się! Na jaki "kij":) potrzebny ci taki wątek jak ten. Komu chcesz zaimponować?

Kacperek
                    P.S.
                    Tylko nie wpadnij mi w deprechę. Kacperek na prawdę lubi koelschera!
                    koelscher napisał:

> Nie watpie, ze sa to przspiewki w twoim guscie. Chodzilo ci o to, zeby to udowo
                    > dnic?
                    > k-r
                    >
                    > zawszekacperek napisał:
                    >
                    > > Only for you:):):)
                    > >
                    > > www.youtube.com/watch?v=fHBbu-0_ArE
                    > > Kacperek
                    > > P.S.
                    > > I nie proś o zdjęcia z ... :):):)
                    > >
                    >
          • jureek Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 11:10
            ja.nusz napisał:

> A może ten oryginał, który chciałeś posłać do mnie poszedł do Koelschera?
            > Do mnie w każdym razie nic nie dotarło.

Mam spróbować wysłać jeszcze raz z innego adresu? Albo Ty napisz mi na jureek@gazeta.pl i podaj inny adres, na który mógłbym przesłać oryginalny tekst odpowiedzi.
            Jura
    • annajustyna Re: do Jury i co niektorych... 09.07.12, 22:17
      Wstydzilbys sie, J., w ogole ten watek zakladac. Jest zalosny.
    • ja.nusz Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 14:45
      koelscher napisał:

> Tak sobie wczoraj z nudow lazilem po niektorych skrzynkach mailowych i stwierdz
      > ilem m.in., ze calkiem wiernie przetlumaczyles zawartosc maila, przeslanego Ci
      > przez pania E. z BVA na Twoj adres g.o.@......
      > :-)))
      > k-r

Przyglądam się temu twojemu wątkowi (temu twojemu wontku) od początku i jak inni nie mogę wyjść ze zdumienia o co ci tak na prawdę chodzi.
      Zakładając, że rzeczywiście jesteś w stanie plądrować osobiste skrzynki pocztowe użytkowników portalu Gazeta.pl nasuwa się oczywiście pytanie - jak jest to możliwe?
      Jedna z możliwości jest aka, że znasz jakiegoś super nieodpowiedzialnego pracownika portalu, który umożliwia ci dostęp do bcych danych - obleśne i dotego wysoce kryminalne.
      Druga możliwość jest taka, że sam pełnisz tam jakąś (HGW jaką) funkcję, która umożliwia ci ten kryminalny proceder.
      Trzecia - na szczęście najbardziej prawdopodobna - w nazjwyklejszy sposób ściemniasz.

No i oczywiście naczelne pytanie, które się nasuwa: co chciałeś tym osięgnąć? Komu zaimponować? Kogo wkurwić?
      Zblamowałeś się do szpiku kości.
      • jureek Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 15:22
        ja.nusz napisał:

> No i oczywiście naczelne pytanie, które się nasuwa: co chciałeś tym osięgnąć?

Ja tam myślę, że chciał się nam pochwalić, że jest Beamte, albo chociaż Angestellte, albo przynajmniej ma w tym kręgu znajomości. Jak wróci z szychty, to dowiemy się więcej.
        Jura
        • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 16:18
          jureek napisał:

> Ja tam myślę, że chciał się nam pochwalić, że jest Beamte, albo chociaż Angeste
          > llte, albo przynajmniej ma w tym kręgu znajomości. Jak wróci z szychty, to dowi
          > emy się więcej.
          > Jura

Koelscher urzednikiem?
          Tacy bogacze jak on zyja z kapitalu, nie potrzebuja pensji :)
          • ja.nusz Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 16:34
            Ma po prostu wielkie serce - pomimo bogactw oddaje się sprawie - jak Forrest Gump;)
            • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 16:38
              ja.nusz napisał:

> Ma po prostu wielkie serce - pomimo bogactw oddaje się sprawie - jak Forrest Gu
              > mp;)

A ta sprawa jest szpiegowanie forumowiczow....
              • jureek Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 16:55
                maria421 napisała:

> A ta sprawa jest szpiegowanie forumowiczow....

Nie sądzę, żeby szpiegował.
                Jura
                • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 17:10
                  jureek napisał:

> Nie sądzę, żeby szpiegował.
                  > Jura

Oczywiscie ze nie, bo nie ma takich mozliwosci, ale pisze tak, jakby te mozliwosci mial i z nich korzystal.
                  Koelscher pisze po to, zeby dalej budowac swoj image bardzo wyjatkowej pod kazdym wzgledem osoby ktora wszystko moze i ktorej wszystko wolno.
              • zawszekacperek Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 17:02
                Mario,
                jakie tam szpiegowanie... :) Ot zwyczajny dziecinny wygłup. Facet po prostu jeszcze nie wydoroślał. Wielokrotnie zwracałem mu uwagę, że na podstawie wpisów na forum można stworzyć portret psychologiczny piszącego. Niestety to do niego nie dociera. Koelscher wg mnie ma swoje atuty (np. biegła znajomość niemieckiego) ale ma poważne kłopoty w komunikacji interpersonalnej. Najlepiej to widać na forum j. niemiecki, gdzie niemiłosiernie gnoi małoletnich forumowiczów, jakby to byli przeciwnicy godni 60-letniego faceta. Koelscher zwyczajnie syci, mniemając o animowości na forach, swoje kompleksy.
                Osoby o takim profilu psychologicznym jak on są świetnym materiałem do satyry wirtualnej. W realu traktowałbym go zupełnie inaczej. Koelschera wirtualnego na swój sposób bardzo lubię.
                Asieka z forum obok też bardzo lubię, bo jest on na prawdę super inteligentną bestią - tylko, że często nudzi monotematycznie. Ale to bardzo fajny staruszek :):):) - jak podporucznik rezerwy Dub z Przygód dobrego wojaka Szwejka.
                Ech zresztą tam... Kacperek wszystkich lubi. Ot, co!:):):)

Kacperek
                • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 17:16
                  zawszekacperek napisał:
                  .
                  > Osoby o takim profilu psychologicznym jak on są świetnym materiałem do satyry w
                  > irtualnej. W realu traktowałbym go zupełnie inaczej. Koelschera wirtualnego na
                  > swój sposób bardzo lubię.
                  > Asieka z forum obok też bardzo lubię, bo jest on na prawdę super inteligentną b
                  > estią - tylko, że często nudzi monotematycznie. Ale to bardzo fajny staruszek :
                  > ):):) - jak podporucznik rezerwy Dub z Przygód dobrego wojaka Szwejka
                  >
                  .
                  > Ech zresztą tam... Kacperek wszystkich lubi. Ot, co!:):):)
                  >
                  > Kacperek

Kacperku, Asiek jest blyskotliwy i dowcipny, i gdyby nie byl tak strasznie monotematyczny i tak bardzo anty- , to moglby i umnie pisac.

Koelscher natomiast jaki jest- kazdy widzi.... Szczegolnie w tym watku. Sam pomysl napisania o "lazeniu po roznych skrzynkach" jest skandaliczny.
                  • astra18 Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 17:47
                    maria421 napisała:

"Koelscher natomiast jaki jest- kazdy widzi.... Szczegolnie w tym watku. Sam pomysl napisania o "lazeniu po roznych skrzynkach" jest skandaliczny. "

Naprawdę tak bardzo się tym przejmujesz, skoro masz takie zdanie o nim jak wyżej?????
                    Facet ma taki ubaw, że dziś niebieskie tabletki pójdą w kąt:)
                    • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 17:51
                      astra18 napisała:

> Naprawdę tak bardzo się tym przejmujesz, skoro masz takie zdanie o nim jak wyże
                      > j?????

Z racji bycia adminka mam obowiazek dbac o forum i forumowiczow.

> Facet ma taki ubaw, że dziś niebieskie tabletki pójdą w kąt:)

Niebieskie tabletki mowisz ? :)
                  • astra18 Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 17:50
                    maria421 napisała:

"Asiek jest blyskotliwy i dowcipny, i gdyby nie byl tak strasznie monotematyczny i tak bardzo anty- , to moglby i umnie pisac. "

Anty- jaki?
                    • maria421 Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 17:52
                      astra18 napisała:

> maria421 napisała:
                      >
                      > "Asiek jest blyskotliwy i dowcipny, i gdyby nie byl tak strasznie monotematyczn
                      > y i tak bardzo anty- , to moglby i umnie pisac. "
                      >
                      > Anty- jaki?

Antysemicki.
                  • jureek Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 20:28
                    maria421 napisała:

> Koelscher natomiast jaki jest- kazdy widzi.... Szczegolnie w tym watku. Sam pom
                    > ysl napisania o "lazeniu po roznych skrzynkach" jest skandaliczny.

Moim skromnym zdaniem, gorzej jest, gdy ktoś łazi po cudzych skrzynkach i się tym nie chwali, niż gdy ktoś się chwali, że łazi, a naprawdę nie łazi.
                    Jura
                • ja.nusz Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 21:33
                  zawszekacperek napisał:

> Asieka z forum obok też bardzo lubię, bo jest on na prawdę super inteligentną b
                  > estią - tylko, że często nudzi monotematycznie. Ale to bardzo fajny staruszek...

Goebbels też nie był w ciemię bity - i podobnie monotematyczny jat tek, którego tak bardzo lubisz.
                  On cierpi z tego powodu, że za późno się urodził - kiedy on już dojrzał, było pozamiatane.
                  Ale skoro go tak lubisz - zboczeń sobie człowiek nie wybiera.
      • koelscher Re: do Jury i co niektorych... 10.07.12, 17:53
        ja.nusz napisał:
        1)
        Zadajesz dobre (prznajmniej idace w dobrym kierunku) pytania.
        2)
        Udzielasz - sam sobie - niewlasciwych odpowiedzi (np. nie twierdzilem nigdy, ze "chodze" po "gazetowych" pocztowych - to byloby zreszta dziecinada).
        3)
        Wartosciujesz, choc jak sam na poczatku wspominasz, nie masz bladego pojecia, o co tu naprawde chodzi (nie musisz miec - to nie przynosi zadnej ujmy).
        Gdybys wiedzial, nie sklanial bys sie zapewne do tak (dla mnie) zabawnych wnioskow, jak
        "Zblamowałeś się do szpiku kości".
        k-r

> Przyglądam się temu twojemu wątkowi (temu twojemu wontku) od początku i jak inn
        > i nie mogę wyjść ze zdumienia o co ci tak na prawdę chodzi.
        > Zakładając, że rzeczywiście jesteś w stanie plądrować osobiste skrzynki pocztow
        > e użytkowników portalu Gazeta.pl nasuwa się oczywiście pytanie - jak jest to mo
        > żliwe?
        > Jedna z możliwości jest aka, że znasz jakiegoś super nieodpowiedzialnego pracow
        > nika portalu, który umożliwia ci dostęp do bcych danych - obleśne i dotego wyso
        > ce kryminalne.
        > Druga możliwość jest taka, że sam pełnisz tam jakąś (HGW jaką) funkcję, która u
        > możliwia ci ten kryminalny proceder.
        > Trzecia - na szczęście najbardziej prawdopodobna - w nazjwyklejszy sposób ściem
        > niasz.
        >
        > No i oczywiście naczelne pytanie, które się nasuwa: co chciałeś tym osięgnąć? K
        > omu zaimponować? Kogo wkurwić?
        > Zblamowałeś się do szpiku kości.
    • maria421 Koelscher 10.07.12, 17:49
      juz 4 Twoje posty wycielam, wiec moze zrozumiesz ze Twoj upor i powtarzanie ich nie ma sensu?
      • koelscher Re: Koelscher 10.07.12, 17:58
        Poweidz to mojej s o f t w a re, ktora automatycznie odnawia wyciete posty.
        k-r

maria421 napisała:

> juz 4 Twoje posty wycielam, wiec moze zrozumiesz ze Twoj upor i powtarzanie ich
        > nie ma sensu?
        • koelscher Re: Koelscher 10.07.12, 18:02
          Na marginesie: To Ty nie masz maszyny do wycinania?! Musisz wycinac wlasnorecznie?! Naprawde?????!!!!!
          k-r

koelscher napisał:

> Poweidz to mojej s o f t w a re, ktora automatycznie odnawia wyciete po
          > sty.
          > k-r
          >
          > maria421 napisała:
          >
          > > juz 4 Twoje posty wycielam, wiec moze zrozumiesz ze Twoj upor i powtarzan
          > ie ich
          > > nie ma sensu?
          >
          >
          • maria421 Re: Koelscher 10.07.12, 21:12
            koelscher napisał:

> Na marginesie: To Ty nie masz maszyny do wycinania?! Musisz wycinac wlasnoreczn
            > ie?! Naprawde?????!!!!!
            > k-r
            >

Moja maszyna wycina automatycznie nicki z listy forumowiczow.
            Bez uprzedzenia, bez odwolania, bezlitosnie.
            • koelscher Re: Koelscher 10.07.12, 21:34
              A pamiec ona ma, choc 10bm? Pamieta, kogo w ostatnich tygodniach (miesiacach?) wyciela?
              Oczywiscke
              -bez uprzedzenia, bez odwolania, bezlitosnie,
              bezkrwawo, bezmyslnie (?), w sumie - zalosnie...
              k-r
              PS
              Ze strata dla tego forum bylaby wprost niepowetowana, nie podlega raczej dyskusji. Zastanawia mnie troszke, czy wieksza Twoja maszyna mnie wyciela, czy gdybym sam sie wycial (tak radykalnych krokow nie pozostawiam maszynom:)

maria421 napisała:

> koelscher napisał:
              >
              > > Na marginesie: To Ty nie masz maszyny do wycinania?! Musisz wycinac wlasn
              > oreczn
              > > ie?! Naprawde?????!!!!!
              > > k-r
              > >
              >
              > Moja maszyna wycina automatycznie nicki z listy forumowiczow.
              > Bez uprzedzenia, bez odwolania, bezlitosnie.
              • maria421 Re: Koelscher 10.07.12, 22:11
                koelscher napisał:

> A pamiec ona ma, choc 10bm? Pamieta, kogo w ostatnich tygodniach (miesiacach?)
                > wyciela?

Jak najbardziej, nie bylbys pierwszym.

> PS
                > Ze strata dla tego forum bylaby wprost niepowetowana, nie podlega raczej dyskus
                > ji.

Owszem, taki okaz fantasty jak Ty rzadko sie trafia, wiec sluzysz niejako do celow poznawczych :)

Zastanawia mnie troszke, czy wieksza Twoja maszyna mnie wyciela, czy gdybym
                > sam sie wycial (tak radykalnych krokow nie pozostawiam maszynom:)

To zdanie nie ma sensu.

• koelscher Re: Koelscher 10.07.12, 22:31
                  Kocham wrecz te Twoje zdania, ilustrujace ile lat swietlnych oddalona jestes od prawdy, ba - glosisz jej przeciwienstwo i swiecie w nie wierzysz. :-)
                  k-r

maria421 napisała:

> Owszem, taki okaz fantasty jak Ty rzadko sie trafia, wiec sluzysz niejako do ce
                  > low poznawczych :)
                  • maria421 Re: Koelscher 10.07.12, 22:40
                    koelscher napisał:

> Kocham wrecz te Twoje zdania, ilustrujace ile lat swietlnych oddalona jestes od
                    > prawdy, ba - glosisz jej przeciwienstwo i swiecie w nie wierzysz. :-)
                    > k-r

Koelscher, Ty nawet znaczenia slowa "prawda" chyba nie znasz :)
      • jureek Re: Koelscher 10.07.12, 20:32
        maria421 napisała:

> juz 4 Twoje posty wycielam, wiec moze zrozumiesz ze Twoj upor i powtarzanie ich
        > nie ma sensu?

Aż tak całkiem bez sensu to nie jest. Zawsze ktoś zdąży przeczytać powtórzonego posta, zanim go wytniesz.
        Jura
        • maria421 Re: Koelscher 10.07.12, 20:58
          jureek napisał:

> Aż tak całkiem bez sensu to nie jest. Zawsze ktoś zdąży przeczytać powtórzonego
          > posta, zanim go wytniesz.
          > Jura

Tak samo ktos moze przeczytac posta napisanego po raz pierwszy zanim go wytne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka