maria421 11.07.12, 10:09 ze Koelscher zostal usuniety z forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: Informuje 11.07.12, 10:41 maria421 napisała: > ze Koelscher zostal usuniety z forum. Twoje forum, więc możesz robić, co chcesz. Ja mogę tylko skomentować, że szkoda, że to zrobiłaś. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Informuje 11.07.12, 10:50 jureek napisał: > Twoje forum, więc możesz robić, co chcesz. > Ja mogę tylko skomentować, że szkoda, że to zrobiłaś. > Jura Zrobilam to z powodu sygnaturki jaka sobie Koelscher wczoraj wieczorem sprawil. Zawiera ona tekst, ktory od przedwczoraj kasowalam chyba 8 razy. Takie sygnaturki sa sprzeczne z netykieta. Ja moge tolerowac jak sie mnie obraza, ale nie moge tolerowac sygnaturki obrazajacej innych forumowiczow. Mialam wiec do wyboru- albo usuwac kazdy wpis Koelschera, albo usunac Koelschera. Poza tym, jak sie jest gosciem prywatnego forum , to sie nalezy zachowac jako gosc, czyli szanowac zyczenia gospodarza tak, jakby sie bylo w jego domu. Koelscher byl wieloktrotnie ostrzegany, ale chcial pokazac ze to on tu rzadzi ... No to sie doczekal. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Informuje 11.07.12, 12:37 No a jak forum teraz zniknie to co będzie? To byłyby dopiero jaja. A jeżeli zdobędzie się na przeprosiny, to przyjmiesz z powrotem? Odpowiedz Link
maria421 Re: Informuje 11.07.12, 12:48 ja.nusz napisał: > No a jak forum teraz zniknie to co będzie? To byłyby dopiero jaja. Nie zniknie :) > A jeżeli zdobędzie się na przeprosiny, to przyjmiesz z powrotem? Pomysle jak sie zdobedzie na przeprosiny. Odpowiedz Link
jureek Re: Informuje 11.07.12, 13:17 maria421 napisała: > Ja moge tolerowac jak sie mnie obraza, ale nie moge tolerowac sygnaturki obraza > jacej innych forumowiczow. Widziałem tę sygnaturkę, ale nie bardzo rozumiem, o co w niej chodziło. Coś o jakiejś podwiązce było, myślałem, że on to po ziołach lub po grzybkach napisał. Jura Odpowiedz Link
annajustyna Re: Informuje 11.07.12, 13:49 Zapatrzyl sie, chlopina, w moja fote w wizytowce ;). Mario, mnie ta sygnaturka nie obrazila, rozsmieszyla za to co niemiara. Jednak stara milosc nie rdzewieje ;). Odpowiedz Link
a000000 Re: Informuje 11.07.12, 14:10 no, jeśli Koelscher jest tak biegłym hackerem, że po cudzych skrzynkach buszuje, to pewnie zaraz się tu nam w jakimś wpisie pokaże. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Informuje 11.07.12, 14:30 A moze i moja fote w wizytowce uaktualni? ;) Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Kacperek informuje 12.07.12, 22:07 że składa na ręce Marii listy uwierzytelniające jako Ambasador Pełnomocny Jego Impotencji Pana Barona koelschera. Od dzisiaj Kacperek będzie reprezentował szeroko rozumiany interes medialny Pana Barona.:):):) Kacperek P.S. Mario, prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. maria421 napisała: > ze Koelscher zostal usuniety z forum. Odpowiedz Link
maria421 Re: Kacperek informuje 13.07.12, 12:47 zawszekacperek napisał: > że składa na ręce Marii listy uwierzytelniające jako Ambasador Pełnomocny Jego > Impotencji Pana Barona koelschera. Od dzisiaj Kacperek będzie reprezentował sze > roko rozumiany interes medialny Pana Barona.:):):) > > Kacperek Hmmmm.... czyli jestes chroniony imunitetem :) Jest takie powiedzenie, ze komu korona mocno na glowie siedzi, ten sie nie boi ze mu spadnie jak sie pochyli. Twoj "mocodawca" do tych jednak nie nalezy:) Przedstawienie sie skonczylo, spuscmy wiec zaslone, oklaskow nie bedzie. > P.S. > Mario, prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Zglosze sie do Ciebie jak bede w biedzie :) Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Kacperek informuje 13.07.12, 16:17 Potwierdzam. Kacperka chroni immunitet dyplomatyczny dopóki nie zostanie uznany za persona non grata w Królestwie Marii albo... nie zostanie odwołany z misji przez Jego Impotencję Pana Barona. :):):) Kacperek P.S. Teraz na serio. Konfabulacje koelschera można spokojnie bagatelizować. Naganne było u niego obrzydliwie chamskie traktowanie kobiet wypowiadających się na forum. Też nie zawsze zgadzam się z poglądami, opiniami, uwagami itede itepe piszących tu Pań ale nie wyobrażam sobie (Kacperek w ogóle ma bardzo małą wyobraźnię :)), żeby sekować piszące koleżanki wulgaryzmami. Kacperka bolało zwłaszcza pogardliwe odnoszenie się koelschera do Azerki, która przecież jest... utkana z nut i kluczy wiolinowych! (Jak ja zazdroszczę jej tej niesamowitej ogłady muzycznej!!!) Odpowiedz Link
maria421 Re: Kacperek informuje 13.07.12, 16:36 zawszekacperek napisał: > Teraz na serio. Konfabulacje koelschera można spokojnie bagatelizować. Te konfabulacje sluzyly wywyzszaniu sie, a ja tego bardzo nie lubie. Nie lubie jezeli ludzie wywyzszaja sie przez to co maja, wiec tym bardziej nie lubie jak sie wywyzszaja udajac ze cos maja czego nie maja czy ze sa kims kim nie sa. Naganne > było u niego obrzydliwie chamskie traktowanie kobiet wypowiadających się na for > um. Też nie zawsze zgadzam się z poglądami, opiniami, uwagami itede itepe piszą > cych tu Pań ale nie wyobrażam sobie (Kacperek w ogóle ma bardzo małą wyobraźnię > :)), żeby sekować piszące koleżanki wulgaryzmami. Kacperka bolało zwłaszcza po > gardliwe odnoszenie się koelschera do Azerki, która przecież jest... utkana z n > ut i kluczy wiolinowych! (Jak ja zazdroszczę jej tej niesamowitej ogłady muzycz > nej!!!) Taki wlasnie z Koelschera gentleman jest .... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Informuje 13.07.12, 14:16 Koelscher sadził czasem z grubej rury a wyleciał za taką niewinną sygnaturkę. To trochę jak u Al Capone - nie mogli mu udowodnić żadnych zbrodni, to wsadzili go za podatki.;) Odpowiedz Link
annajustyna Re: Informuje 13.07.12, 14:44 Za te sygnaturke to w zasadzie powinnam go w nagrode do Gasofni wpuscic ;). Odpowiedz Link
maria421 Re: Informuje 13.07.12, 14:47 ja.nusz napisał: > Koelscher sadził czasem z grubej rury a wyleciał za taką niewinną sygnaturkę. > To trochę jak u Al Capone - nie mogli mu udowodnić żadnych zbrodni, to wsadzili > go za podatki.;) Janusz, skoro sam mowisz ze Koelscher sadzil czasem z grubej rury, to znaczy ze sa dowody jego "zbrodni" :) Koelscher byl tak przekonany o tym ze ja go stad nie rusze ( bo niby "forum by duzo na tym stracilo"), ze zaczal sie bawic ze mna w kotka i myszke- co wycielam jego uwage pod adresem Annyjustyny, to ja powtorzyl. Po osmym wycieciu zrobil sobie z tego sygnaturke.... i sie przeliczyl. Odpowiedz Link
jureek Re: Informuje 13.07.12, 15:12 maria421 napisała: > Koelscher byl tak przekonany o tym ze ja go stad nie rusze ( bo niby "forum by > duzo na tym stracilo"), ze zaczal sie bawic ze mna w kotka i myszke- co wyciela > m jego uwage pod adresem Annyjustyny, to ja powtorzyl. Po osmym wycieciu zrobil > sobie z tego sygnaturke.... i sie przeliczyl. Czyli jednym zdaniem chodziło o to, kto komu pokaże. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Informuje 13.07.12, 16:10 jureek napisał: > Czyli jednym zdaniem chodziło o to, kto komu pokaże. > Jura Ja to forum traktuje jak wlasny salonik do ktorego przychodza ludzie zeby sobie porozmawiac ze mna i miedzy soba. Zeby to gralo, czyli zeby sie salonik nie zamienil w ring, musza byc przestrzegane pewne reguly, a pierwsza z nich jest ze to ja mam ostatnie slowo. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Informuje 13.07.12, 16:18 maria421 napisała: ....a pierwsza z nich jest ze to ja mam ostatnie slowo. To musisz nieco uściślić, bo jeżeli jest tak jak piszesz, to forum powinno się nazywać "Pro Maria" lub "Nie Daj Boże Contra Maria". Odpowiedz Link
maria421 Re: Informuje 13.07.12, 16:30 ja.nusz napisał: > To musisz nieco uściślić, bo jeżeli jest tak jak piszesz, to forum powinno się > nazywać "Pro Maria" lub "Nie Daj Boże Contra Maria". He he he :) Ale ja nie stanowie tematu tego forum.Na forum mozna mowic o wszystkim, mozna glosic rozne poglady , ja stawiam tylko jeden warunek : nie moze byc chamstwa. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Informuje 13.07.12, 16:57 maria421 napisała: > Ale ja nie stanowie tematu tego forum.Na forum mozna mowic o wszystkim, mozna g > losic rozne poglady , ja stawiam tylko jeden warunek : nie moze byc chamstwa. No i jeszcze ten taki mały, że Maria ma ostatnie zdanie.... Odpowiedz Link
maria421 Re: Informuje 13.07.12, 17:05 ja.nusz napisał: > No i jeszcze ten taki mały, że Maria ma ostatnie zdanie.... "Z wieku mi i z urzedu ten zaszczyt nalezy" :) Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Informuje 13.07.12, 15:12 maria421 napisała: > Koelscher byl tak przekonany o tym ze ja go stad nie rusze ( bo niby "forum by > duzo na tym stracilo"), ze zaczal sie bawic ze mna w kotka i myszke- co wyciela > m jego uwage pod adresem Annyjustyny, to ja powtorzyl. Po osmym wycieciu zrobil > sobie z tego sygnaturke.... i sie przeliczyl. Ale właśnie o to chodzi, że ta sygnaturka była niewinna - nawet jej adresatka to potwierdziła. Rozumiem, że dałaś mu kopa za całokształt, tylko pretekst był trochę kulawy. Odpowiedz Link
jureek Re: Informuje 13.07.12, 15:16 ja.nusz napisał: > Ale właśnie o to chodzi, że ta sygnaturka była niewinna - nawet jej adresatka t > o potwierdziła. > Rozumiem, że dałaś mu kopa za całokształt, tylko pretekst był trochę kulawy. Dostał kopa przede wszystkim za to, że się stawiał. I chciał pokazywać, że jego będzie na wierzchu. No i trafiła kosa na kamień, czyli Maria pokazała, kto tu rządzi. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Informuje 13.07.12, 16:15 ja.nusz napisał: > Ale właśnie o to chodzi, że ta sygnaturka była niewinna - nawet jej adresatka t > o potwierdziła. > Rozumiem, że dałaś mu kopa za całokształt, tylko pretekst był trochę kulawy. Moglym byla dac kopa Koelscherowi wtedy kiedy nazwal mnie glupia, kiedy zalozyl watek o mnie jako o chodzacej glupocie. Ta sygnaturka to nie byl zaden pretekst tylko ostatnia kropla ktora przelala wiadro mojej cierpliwosci. Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Informuje 13.07.12, 16:26 Pies drapał pretekst. Nie ma Koelschera, foro jest. :-) Odpowiedz Link
annajustyna Re: Informuje 13.07.12, 16:40 Pewnie siedzi w swojej wiezyczce i nie moze wyjsc z szoku :D. Odpowiedz Link
jureek Re: Informuje 13.07.12, 17:11 annajustyna napisała: > Pewnie siedzi w swojej wiezyczce i nie moze wyjsc z szoku :D. Pamiętam jeszcze doskonale, że jak kiedyś wycięłaś Asieka na forum diaspory, to też nie mógł wyjść z szoku. Strasznie się wymądrzał, podskakiwał i był w ciężkim szoku, że delikatna kobieca rączka tak go załatwiła. Tak się wtedy wkurzył, że opadła maska jowialnego, szarmanckiego staruszka i pamiętam, że odniósł się wtedy bardzo chamsko do Ciebie. Jura Odpowiedz Link
annajustyna Re: Informuje 13.07.12, 17:36 Cos tam faktycznie bylo, ale szczegolow juz nie pamietam. Pamietam za to doskonale wyczyny Baranenfaga vel Icha. Ten ostatni chyba znikl na zawsze? Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Informuje 13.07.12, 18:06 > że opadła maska jowialnego, szarmanckiego staruszka i pamiętam, że odniósł się > wtedy bardzo chamsko do Ciebie. > Jura Bo jowialne osobniki miewają to do siebie, że nie daj ich Boże tknąć kobiecą rączką. Kobieca rączka to w ogóle ma omdlewać, zaś główka być za mała, żeby pojąć Prawdziwe Męskie Problemy. W przeciwnym wypadku następuje erupcja chamstwa. :-P Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Informuje 14.07.12, 15:59 annajustyna napisała: > Ja tam i tak uwazam, ze Asiek to kobieta... nie psuć mi efekta ;-) Odpowiedz Link