Dodaj do ulubionych

Ewa Kopacz

26.08.15, 11:41
tez podobno na koszt panstwa latala do corki :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18630402,kopacz-na-koszt-podatnika-latala-do-corki-do-gdanska-sprawa.html#MTstream
Czy doczekam sie tutaj takiego zaangazowania w obrone Kopacz jakie ma miejsce w sprawie wykrytego przez Newsweek przekretu A. Dudy?

;-)
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 11:51
      Mysle, ze juz sie dawno tego doczekalas. Problem w tym, ze nie dostrzegasz pomocniczych inicjatyw Lisa, ktory po przejeciu Newsweeka zajmuje sie namietnie praniem z mozgu
      • maria421 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 11:56
        lepian4 napisał:

> Mysle, ze juz sie dawno tego doczekalas. Problem w tym, ze nie dostrzegasz pomo
        > cniczych inicjatyw Lisa, ktory po przejeciu Newsweeka zajmuje sie namietnie pra
        > niem z mozgu

Tu na tym forum jeszcze sie nie dsoczekalam zadnej plomiennej obrony E. Kopacz w zwiazku z jej domniemanym lataniem na koszt panstwa do corki.

Doczekalam sie plomiennej obrony Dudy w zwiazku z jego domniemanym lataniem na koszt podatnika do Poznania w celach zwiazanych z jego funkcja wykladowcy WSPiA w Nowym Tomyslu.
      • stephen_s Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 11:56
        Fakt, że Lis jest piewcą PO, jakich mało...
    • astra18 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 14:49
      maria421 napisała:

> tez podobno na koszt panstwa latala do corki :
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18630402,kopacz-na-koszt-podatnika-latala-do-corki-do-gdanska-sprawa.html#MTstream
      > Czy doczekam sie tutaj takiego zaangazowania w obrone Kopacz jakie ma miejsce
      > w sprawie wykrytego przez Newsweek przekretu A. Dudy?

O jakim"przekręcie" Dudy mowa?Lis postawił pytania, prokuratura sprawdza a Ty piszesz "przekręt".
      Przypominam Ci, że PODOBNO jesteś OBIEKTYWNA i NIEUPRZEDZONA.
      >
      > ;-)
      • maria421 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 15:38
        astra18 napisała:

> O jakim"przekręcie" Dudy mowa?Lis postawił pytania, prokuratura sprawdza a Ty p
        > iszesz "przekręt".
        > Przypominam Ci, że PODOBNO jesteś OBIEKTYWNA i NIEUPRZEDZONA.
        > >
        > > ;-)

Dlatego tez napisalam :

"Doczekalam sie plomiennej obrony Dudy w zwiazku z jego domniemanym lataniem na koszt podatnika"

No wiec jak, bedziesz bronic Kopacz?
        • astra18 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 15:42
          maria421 napisała:
          > astra18 napisała:
          >
          >
          > > O jakim"przekręcie" Dudy mowa?Lis postawił pytania, prokuratura sprawdza
          > a Ty p
          > > iszesz "przekręt".
          > > Przypominam Ci, że PODOBNO jesteś OBIEKTYWNA i NIEUPRZEDZONA.
          > > >
          > > > ;-)
          >
          > Dlatego tez napisalam :
          >
          > "Doczekalam sie plomiennej obrony Dudy w zwiazku z jego domniemanym lata
          > niem na koszt podatnika"

Napisałaś:

"Czy doczekam sie tutaj takiego zaangazowania w obrone Kopacz jakie ma miejsce w sprawie wykrytego przez Newsweek przekretu A. Dudy? "

Więc pytam - jaki przekręt?
          >
          > No wiec jak, bedziesz bronic Kopacz?
          A dlaczego ma m bronic Kopacz, sama się przyznała że poleciała w odwiedziny do córki.
          • maria421 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 15:47
            astra18 napisała:
            >
            > > Dlatego tez napisalam :
            > >
            > > "Doczekalam sie plomiennej obrony Dudy w zwiazku z jego domniemanym
            > ] lata
            > > niem na koszt podatnika"
            >
            > Napisałaś:
            >
            > "Czy doczekam sie tutaj takiego zaangazowania w obrone Kopacz jakie ma miejsce
            > w sprawie wykrytego przez Newsweek przekretu A. Dudy? "
            >
            > Więc pytam - jaki przekręt?

Ale potem pisalam ze "domniemany" , nie zauwazylas pomimo ze ci to zacytowalam?

> A dlaczego ma m bronic Kopacz, sama się przyznała że poleciała w odwiedziny do
            > córki.

Przyznala ze poleciala z panstwowe pieniadze?

• astra18 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 16:06
              maria421 napisała:

astra18 napisała:
              > >
              > > > Dlatego tez napisalam :
              > > >
              > > > "Doczekalam sie plomiennej obrony Dudy w zwiazku z jego domniema
              > nym

> > ] lata
              > > > niem na koszt podatnika"
              > >
              > > Napisałaś:
              > >
              > > "Czy doczekam sie tutaj takiego zaangazowania w obrone Kopacz jakie ma mi
              > ejsce
              > > w sprawie wykrytego przez Newsweek przekretu A. Dudy? "
              > >
              > > Więc pytam - jaki przekręt?
              >
              > Ale potem pisalam ze "domniemany" , nie zauwazylas pomimo ze ci to zacytowalam?

Słowo "domniemany" dotyczyło latania, najpierw padło "przekręt".
              Kurcze, nie możesz sobie tego przeczytać jeszcze raz, tylko kręcisz dalej?
              Nie chodi mi o Dudę tylko o Twoje "przekręty językowe", coś Ci się stało od niedzieli szczególnego?
              > "
              > > A dlaczego ma m bronic Kopacz, sama się przyznała że poleciała w odwiedzi
              > ny do
              > > córki.
              >
              > Przyznala ze poleciala z panstwowe pieniadze?
              >
              Wykorzystała swoje uprawnienia poselskie.

• maria421 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 17:13
                Pozostanie to Twoja tajemnica dlaczego uczepilas sie akurat mojego slowa "przekret" nie biorac pod uwage ze pisalam tez o "domniemanym" przekrecie.

:)
                • astra18 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 17:38
                  maria421 napisała:

> Pozostanie to Twoja tajemnica dlaczego uczepilas sie akurat mojego slowa "przek
                  > ret" nie biorac pod uwage ze pisalam tez o "domniemanym" przekrecie.
                  >
                  > :)

Nie ma w tym żadnej tajemnicy, są posty i na tej podstawie łatwo zweryfikować jak przebigała nasza dyskusja. "Domniemane" było latanie, a "przekręt" pojawił się się w innej konfiguracji słownej.
                  Pozostaje tajemnicą, nie pierwszy raz od ubiegłej niedzieli, dlaczego nie potrafisz przyznać się do błędu.
                  • astra18 Re: Schetyna 26.08.15, 17:42
                    Co do wypowiedzi Schetyny na temat skutków robienia polityki przez media i łzawych apeli pani premier Kopacz do prezydenta Dudy o zwołanie RG:

pbs.twimg.com/media/CNWFSPHWsAAVOyx.jpg:large
                    • maria421 Re: Schetyna 26.08.15, 18:24
                      astra18 napisała:

> Co do wypowiedzi Schetyny na temat skutków robienia polityki przez media i łzaw
                      > ych apeli pani premier Kopacz do prezydenta Dudy o zwołanie RG:
                      >
                      > pbs.twimg.com/media/CNWFSPHWsAAVOyx.jpg:large

W tym miejscu zacytuje Azerke :

Zwołanie rady gabinetowej należy do prerogatyw prezydenta. Sądzę, że jest to pierwszy ruch każdego prezydenta obejmującego stanowisko. Musi poznać rząd i jego zamierzenia.

(05.08.15.22.24)
                      • astra18 Re: Schetyna 26.08.15, 18:34
                        maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                        >
                        > > Co do wypowiedzi Schetyny na temat skutków robienia polityki przez media
                        > i łzaw
                        > > ych apeli pani premier Kopacz do prezydenta Dudy o zwołanie RG:
                        > >
                        > > pbs.twimg.com/media/CNWFSPHWsAAVOyx.jpg:large
                        >
                        > W tym miejscu zacytuje Azerke :
                        >
                        > Zwołanie rady gabinetowej należy do prerogatyw prezydenta. Sądzę, że jest to
                        > pierwszy ruch każdego prezydenta obejmującego stanowisko. Musi poznać rząd i j
                        > ego zamierzenia.

>
                        > (05.08.15.22.24)

Więc po co ta kampania medialna? Wniosek z prośbą, jak wynika z wypowiedzi rzeczniczki, mógłby być zlożony, nic takiego się nie zdarzyło jednak, a premier zaczyna dzień od apelu w mediach. Więc niech Schetyna teraz chowa łeb w piasek zanim palnie nastepne takie głupstwo.
                        • maria421 Re: Schetyna 26.08.15, 19:19
                          astra18 napisała:

> Więc po co ta kampania medialna? Wniosek z prośbą, jak wynika z wypowiedzi rzec
                          > zniczki, mógłby być zlożony, nic takiego się nie zdarzyło jednak, a premier zac
                          > zyna dzień od apelu w mediach. Więc niech Schetyna teraz chowa łeb w piasek zan
                          > im palnie nastepne takie głupstwo.

Jaki wniosek z jaka prosba, skoro zwolanie RG nalezy do prezydenta, nie do rzadu?
                          • astra18 Re: Schetyna 26.08.15, 19:20
                            maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                            >
                            > > Więc po co ta kampania medialna? Wniosek z prośbą, jak wynika z wypowiedz
                            > i rzec
                            > > zniczki, mógłby być zlożony, nic takiego się nie zdarzyło jednak, a premi
                            > er zac
                            > > zyna dzień od apelu w mediach. Więc niech Schetyna teraz chowa łeb w pias
                            > ek zan
                            > > im palnie nastepne takie głupstwo.
                            >
                            > Jaki wniosek z jaka prosba, skoro zwolanie RG nalezy do prezydenta, nie do rzad
                            > u?

\Skoro jest prośba ze strony rządu to od tego jest droga służbowa a nie medialna.
                            • maria421 Re: Schetyna 26.08.15, 19:24
                              astra18 napisała:

> \Skoro jest prośba ze strony rządu to od tego jest droga służbowa a nie medialn
                              > a.

Kopacz to powiedziala w OREDZIU !

wyborcza.pl/1,75478,18508563,kopacz-w-oredziu-prosi-dude-by-zwolal-rade-gabinetowa.html
                              To bylo jej OFICJALNE wystapienie, a nie jakis wywiad dla mediow.

• astra18 Re: Schetyna 26.08.15, 19:31
                                maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                                >
                                > > \Skoro jest prośba ze strony rządu to od tego jest droga służbowa a nie m
                                > edialn
                                > > a.
                                >
                                > Kopacz to powiedziala w OREDZIU !
                                >
                                > wyborcza.pl/1,75478,18508563,kopacz-w-oredziu-prosi-dude-by-zwolal-rade-gabinetowa.html
                                > To bylo jej OFICJALNE wystapienie, a nie jakis wywiad dla mediow.

Oj, Mario, Mario, codziennie, od tego ORĘDZIA, prosi, raz z peronu, raz z łąki, dziś już nawet prosi " jak kobieta" juz nie o RG a o RBN!!!!!!:)))))
                                Codziennie!
                                >
                                • astra18 Re: Schetyna 26.08.15, 19:34
                                  Nie wiem co powie na to minister Schetyna, ale na jego miejscu zaczęłabym się bać, że mu tacy dziennikarze nowy format organizują:))):

www.facebook.com/blogms1/videos/vb.442172202519310/879472538789272/?type=2&theater
                                • maria421 Re: Schetyna 26.08.15, 19:41
                                  astra18 napisała:

> Oj, Mario, Mario, codziennie, od tego ORĘDZIA, prosi, raz z peronu, raz z łąki,
                                  > dziś już nawet prosi " jak kobieta" juz nie o RG a o RBN!!!!!!:)))))
                                  > Codziennie!

Dwa razy napisalas "codziennie", wiec mam nadzieje ze masz 21 linkow, kazdy na jeden dzien, zeby to udowodnic :-)
                                  • astra18 Re: Schetyna 26.08.15, 19:44
                                    maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                                    >
                                    > > Oj, Mario, Mario, codziennie, od tego ORĘDZIA, prosi, raz z peronu, raz z
                                    > łąki,
                                    > > dziś już nawet prosi " jak kobieta" juz nie o RG a o RBN!!!!!!:)))))
                                    > > Codziennie!
                                    >
                                    > Dwa razy napisalas "codziennie", wiec mam nadzieje ze masz 21 linkow, kazdy na
                                    > jeden dzien, zeby to udowodnic :-)

A dlaczego tylko 21?
                                    Niestety nie mam:) Jeśli śledzisz wiadomości z Polski to w zasadzie są Ci niepotrzebne, bo przecież doskonale się orientujesz, prawda?:)
                                    • a000000 Re: Schetyna 26.08.15, 20:04
                                      astra18 napisała:

>Jeśli śledzisz wiadomości z Polski

FAKT. Ciągle na każdej stacji informacyjnej apele... tak,jakby pani Kopaczowa o jakiejś nadciągającej wojnie wiedziała.. a ten wredny prezydent nie chce rozmawiać...

Po kiego ona to do kamer mówi? wyborczo? Dlaczego kancelarie tego nie załatwią drogą oficjalną między sobą?
                                      Wkurza mnie Kopaczowa... dzień bez plunięcia jadem to dzień stracony. Jak premier śmie tak traktować prezydenta??? to jest skandal.
                                      • maria421 Re: Schetyna 27.08.15, 08:26
                                        a000000 napisała:

> FAKT. Ciągle na każdej stacji informacyjnej apele... tak,jakby pani Kopaczowa o
                                        > jakiejś nadciągającej wojnie wiedziała.. a ten wredny prezydent nie chce rozma
                                        > wiać...
                                        >
                                        > Po kiego ona to do kamer mówi? wyborczo? Dlaczego kancelarie tego nie załatwią
                                        > drogą oficjalną między sobą?
                                        > Wkurza mnie Kopaczowa... dzień bez plunięcia jadem to dzień stracony. Jak premi
                                        > er śmie tak traktować prezydenta??? to jest skandal.

Azerko, no JAK ona go opluwa? JAK ona go traktuje?

5 sierpnia, z okazji zmieny na stanowisku prezydenta, premier Kopacz wyglosila OFICJALNE OREDZIE w ktorym dziekowala Komorowskiemu, zyczyla sukcesow Dudzie i wyrazila nadzieje ze Duda wkrotce powola Rade Gabinetowa.

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/497133,kopacz-w-oredziu-dziekuje-komorowskiemu-zyczy-dobrze-dudzie.html
                                        Duda to olal, do tej pory sie z rzadem nie spotkal.

Ale to Kopacz go opluwa, tak?
                                    • maria421 Re: Schetyna 27.08.15, 08:20
                                      astra18 napisała:

> A dlaczego tylko 21?

Bo wczoraj, kiedy to pisalam, minely 3 tygodnie od zaprzysiezenia.

> Niestety nie mam:) Jeśli śledzisz wiadomości z Polski to w zasadzie są Ci niepo
                                      > trzebne, bo przecież doskonale się orientujesz, prawda?:)

Wlasnie dlatego ze sledze wiem ze napisalas nieprawde ze Kopacz codziennie za posrednictwem mediow apeluje do Dudy o zwolanie RG.
                                      • astra18 Re: Schetyna 27.08.15, 08:33
                                        maria421 napisała:

>
                                        > > Niestety nie mam:) Jeśli śledzisz wiadomości z Polski to w zasadzie są Ci
                                        > niepo
                                        > > trzebne, bo przecież doskonale się orientujesz, prawda?:)
                                        >
                                        > Wlasnie dlatego ze sledze wiem ze napisalas nieprawde ze Kopacz codziennie za p
                                        > osrednictwem mediow apeluje do Dudy o zwolanie RG.

..a nawet apeluje o RBN. Podałam Ci nawet link, a Ty piszesz że ja "napisałam nieprawdę".
                                        Nie kompromituj się lepiej.

• maria421 Re: Schetyna 27.08.15, 09:17
                                          astra18 napisała:

> ..a nawet apeluje o RBN. Podałam Ci nawet link, a Ty piszesz że ja "napisałam n
                                          > ieprawdę".
                                          > Nie kompromituj się lepiej.

Napisalam ze piszesz nieprawde kiedy piszesz ze Kopacz CODZIENNIE w mediach apeluje do Dudy i to podtrzymuje.
                                          Wiec jezeli ktos tu sie kompromituje to nie ja.
                                          • astra18 Re: Schetyna 27.08.15, 09:34
                                            maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                                            >
                                            > > ..a nawet apeluje o RBN. Podałam Ci nawet link, a Ty piszesz że ja "napis
                                            > ałam n
                                            > > ieprawdę".
                                            > > Nie kompromituj się lepiej.
                                            >
                                            > Napisalam ze piszesz nieprawde kiedy piszesz ze Kopacz CODZIENNIE w mediach ape
                                            > luje do Dudy i to podtrzymuje.
                                            > Wiec jezeli ktos tu sie kompromituje to nie ja.

A ja Ci odpowiadam i podtrzymuję, że Kopacz robi to CODZIENNIE.
                                            Nie masz tak dobrego kontaktu z wiadomościami tv i radiowymi widocznie.

• maria421 Re: Schetyna 27.08.15, 09:43
                                              astra18 napisała:

> A ja Ci odpowiadam i podtrzymuję, że Kopacz robi to CODZIENNIE.
                                              > Nie masz tak dobrego kontaktu z wiadomościami tv i radiowymi widocznie.

Jezeli to jest codziennie w mediach, to jaki masz problem z podaniem linkow? :-)))
                                              • astra18 Re: Schetyna 27.08.15, 09:52
                                                maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                                                >
                                                > > A ja Ci odpowiadam i podtrzymuję, że Kopacz robi to CODZIENNIE.
                                                > > Nie masz tak dobrego kontaktu z wiadomościami tv i radiowymi widocznie.
                                                >
                                                > Jezeli to jest codziennie w mediach, to jaki masz problem z podaniem linkow? :-
                                                > )))

Odpowiedziałam Ci już. Nie chcesz nie musisz wierzyć,ale jeszcze raz podkreślę, że NIE ŻYCZĘ SOBIE abyś zarzucała mi KŁAMSTWO.
                                                Od niedzieli ostro Cię zafiksowało, najpierw ordynarnie wycinasz moją wypowiedź i wstawiasz do swojej tezy, teraz zarzucasz mi kłamstwo.
                                                Doradzam ICE BUCKET.
                                                • maria421 Re: Schetyna 27.08.15, 09:58
                                                  astra18 napisała:
                                                  > Odpowiedziałam Ci już. Nie chcesz nie musisz wierzyć,ale jeszcze raz podkreślę,
                                                  > że NIE ŻYCZĘ SOBIE abyś zarzucała mi KŁAMSTWO.
                                                  > Od niedzieli ostro Cię zafiksowało, najpierw ordynarnie wycinasz moją wypowiedź
                                                  > i wstawiasz do swojej tezy, teraz zarzucasz mi kłamstwo.
                                                  > Doradzam ICE BUCKET.

Widac ze zastosowalas najlepsza linie obrony, czyli atak.
                                                  Jak Ci cos nie wychodzi to zawsze jak jestem wina, ja matacze, ale Ty nigdy, przenigdy.

• astra18 Re: Schetyna 27.08.15, 10:03
                                                    maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                                                    > > Odpowiedziałam Ci już. Nie chcesz nie musisz wierzyć,ale jeszcze raz podk
                                                    > reślę,
                                                    > > że NIE ŻYCZĘ SOBIE abyś zarzucała mi KŁAMSTWO.
                                                    > > Od niedzieli ostro Cię zafiksowało, najpierw ordynarnie wycinasz moją wyp
                                                    > owiedź
                                                    > > i wstawiasz do swojej tezy, teraz zarzucasz mi kłamstwo.
                                                    > > Doradzam ICE BUCKET.
                                                    >
                                                    > Widac ze zastosowalas najlepsza linie obrony, czyli atak.

Na Twoje brudne zagrywki. Wycinka i zarzucenie mi kłamstwa.

> Jak Ci cos nie wychodzi to zawsze jak jestem wina, ja matacze, ale Ty nigdy, pr
                                                    > zenigdy.

A CO mi nie wyszło?
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                  • maria421 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 18:14
                    astra18 napisała:
                    ma w tym żadnej tajemnicy, są posty i na tej podstawie łatwo zweryfikować j
                    > ak przebigała nasza dyskusja. "Domniemane" było latanie, a "przekręt" pojawił s
                    > ię się w innej konfiguracji słownej.
                    > Pozostaje tajemnicą, nie pierwszy raz od ubiegłej niedzieli, dlaczego nie potra
                    > fisz przyznać się do błędu.

Astra, do jakiego bledu? Czy zaprzeczam ze uzylam slowa "przekret"? Nie zaprzeczam , uzylam slowa "przekret".
                    Uzylam tez okreslenia "domniemane latanie na koszt panstwa", bo na tym przekret polegal.

Ty raczej powiedz dlaczego Ci tak przeszkadza uzycie okreslenia "przekret" tylko w odniesieniu do Dudy.
                    • astra18 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 18:23
                      maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                      > ma w tym żadnej tajemnicy, są posty i na tej podstawie łatwo zweryfikować j
                      > > ak przebigała nasza dyskusja. "Domniemane" było latanie, a "przekręt" poj
                      > awił s
                      > > ię się w innej konfiguracji słownej.
                      > > Pozostaje tajemnicą, nie pierwszy raz od ubiegłej niedzieli, dlaczego nie
                      > potra
                      > > fisz przyznać się do błędu.
                      >
                      > Astra, do jakiego bledu? Czy zaprzeczam ze uzylam slowa "przekret"? Nie zaprzec
                      > zam , uzylam slowa "przekret".

Pisząc o przekręcie stawiasz tezę w "fakcie dokonanym".

> Uzylam tez okreslenia "domniemane latanie na koszt panstwa", bo na tym przekret
                      > polegal.

Polegał czy MÓGŁ polegać?
                      >
                      > Ty raczej powiedz dlaczego Ci tak przeszkadza uzycie okreslenia "przekret" tylk
                      > o w odniesieniu do Dudy.
                      >
                      Bo o Dudzie cała sprawa w Newsweeku.
                      • maria421 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 18:26
                        Astra, jak Ty sama zaczniesz pilnowac kazdego wlasnego slowa, to potem bedziesz mogla upominac innych jak powinni pisac :-)

• astra18 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 18:35
                          maria421 napisała:

> Astra, jak Ty sama zaczniesz pilnowac kazdego wlasnego slowa, to potem bedziesz
                          > mogla upominac innych jak powinni pisac :-)

Nie pouczam jak powinni tylko przestrzegam przed mataczeniem:)
                          >
                          >
                          >
                          • maria421 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 18:38
                            astra18 napisała:

> Nie pouczam jak powinni tylko przestrzegam przed mataczeniem:)
                            > >

Jezeli w sprawie Dudy ktos mataczy, to glownie jego kancelaria wydajac idiotyczne oswiadczenie ze wyjazdy Dudy byly zwiazane z jego mandatem poselskim ale nie mowi ani slowa o gotowosci przedstawienia dowodow.
                            • astra18 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 18:41
                              maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                              >
                              > > Nie pouczam jak powinni tylko przestrzegam przed mataczeniem:)
                              > > >
                              >
                              > Jezeli w sprawie Dudy ktos mataczy, to glownie jego kancelaria wydajac idiotycz
                              > ne oswiadczenie ze wyjazdy Dudy byly zwiazane z jego mandatem poselskim ale nie
                              > mowi ani slowa o gotowosci przedstawienia dowodow.

Ja piszę o Twoim mataczeniu Skarbie:)
                              • maria421 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 19:01
                                astra18 napisała:

> Ja piszę o Twoim mataczeniu Skarbie:)

Ja natomiast Twoje mataczenia pomijam milczeniem :)
                                • astra18 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 19:06
                                  maria421 napisała:

> astra18 napisała:
                                  >
                                  > > Ja piszę o Twoim mataczeniu Skarbie:)
                                  >
                                  > Ja natomiast Twoje mataczenia pomijam milczeniem :)

Linki, dowody, Skarbie:)
                                  • maria421 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 19:12
                                    astra18 napisała:

> Linki, dowody, Skarbie:)

Nie ma sensu. I tak bedziesz mataczyc ze to nie Ty mataczysz tylko ja :)
                                    • astra18 Re: Ewa Kopacz 26.08.15, 19:15
                                      maria421 napisała:

>
                                      >
                                      > Nie ma sensu. I tak bedziesz mataczyc ze to nie Ty mataczysz tylko ja :)

Gdybym to ja napisała to co powyżej, Twoja odpowiedź byłaby taka:
                                      "A więc przyznajesz że nie masz dowodów":)
    • astra18 Re: Ewa Kopacz 27.08.15, 17:54
      Dzień bez płaczu pani premier byłby dniem straconym:

www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1495306,Premier-mam-zerowe-szanse-na-spotkanie-z-prezydentem
      A już myślałam, że to CODZIENNE zmieni się chociaż na co drugi dzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka