wkkr 23.01.16, 22:39 studioopinii.pl/krzysztof-lozinski-odpowiedz-na-list-rodziny-przemyslawa-gintrowskiego/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Polecam 24.01.16, 08:07 Bardzo dobry tekst. Mam nadzieje ze Astra i Juras tez przeczytaja. Odpowiedz Link
astra18 Re: Polecam 24.01.16, 08:27 maria421 napisała: > Bardzo dobry tekst. > > Mam nadzieje ze Astra i Juras tez przeczytaja. Mario, napij się kawy, zjedz śniadanie. dzień dobry:) Co do meritum: przeczytała wczoraj z wieczora. I nie tylko to.:) Odpowiedz Link
lepian4 Re: Polecam 25.01.16, 13:10 Melduje, ze rowniez przeczytalem. Zwrocilem szczegolnie uwage na ponizszy fragment. " Muszę tu pokrótce, abyśmy się dobrze rozumieli, wspomnieć kim jestem. A więc ja,.." Na szzeblu europejskim pare dni temu takowe srodki retoryczne wzbudzaly smiech Odpowiedz Link
maria421 Re: Polecam 25.01.16, 13:18 Na szczeblu europejskim nie wiedza jak pisowska propaganda miesza z blotem KODowcow. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Polecam 26.01.16, 09:05 Byla okazja by europejskim obszczymurkom deptajacym nacodzien w swoich krajach demokracje i wolnosc slowa przekazac ta tajemna wiedze o mieszaniu z blotem KODowcow, ale jej nie wykorzystaliscie nalezycie. Na szeczeblu europejskim znaja sie jedynie na wlaciwych proporcjach ogorkow, dlatego nawet gdybyscie sie sprezyli, to malo kto by was zrozumial. Odpowiedz Link