astra18 20.03.16, 10:28 Tym razem GW w roli "dzielnicowego". metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/1,141635,19771156,pani-krysia-trzesie-blokiem-rozmawiamy-z-sasiadami-krystyny.html#MT Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Wywiad środowiskowy. 20.03.16, 10:38 Nie interesuje mnie "ludzka twarz" tego pisowskiego kaszalota. Odpowiedz Link
astra18 Re: Wywiad środowiskowy. 20.03.16, 10:49 zbyfauch napisał: > Nie interesuje mnie "ludzka twarz" tego pisowskiego kaszalota. Nawet w którym kącie i z kim sikała do piaskownicy?:) > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Wywiad środowiskowy. 20.03.16, 10:53 astra18 napisał: > Nie interesuje mnie "ludzka twarz" tego pisowskiego kaszalota. > Nawet w którym kącie i z kim sikała do piaskownicy?:) Z twarzą mi się to nie kojarzy. Brrrr ..., Pawłowicz w kontekście erotycznym budzi we mnie przerażenie połączone z obrzydzeniem. Zamilczmy lepiej. Odpowiedz Link
maria421 Re: Wywiad środowiskowy. 20.03.16, 13:10 Kazdy kto chce poznac jaka jest pani poslanka Pawlowicz moze zajrzec na jej konto na FB i sprobowac zadac jej jakies niewygodne pytanie. Tak jak owa emerytka o ktorej juz tu pisalismy. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Wywiad środowiskowy. 20.03.16, 13:19 maria421 napisała: > Kazdy kto chce poznac jaka jest pani poslanka Pawlowicz moze zajrzec na jej kon > to na FB i sprobowac zadac jej jakies niewygodne pytanie. Tak jak owa emerytka > o ktorej juz tu pisalismy. Niezupełnie, Pawłowicz facebukowa jest politycznie motywowaną autokreacją babona. To nie jest prywatne konto. Odpowiedz Link
maria421 Re: Wywiad środowiskowy. 20.03.16, 13:40 zbyfauch napisał: > Niezupełnie, Pawłowicz facebukowa jest politycznie motywowaną autokreacją babon > a. > To nie jest prywatne konto. Jezeli taka jest "oficjalna" Pawlowicz, to prywatna moze byc tylko gorsza. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wywiad środowiskowy. 21.03.16, 11:25 Marycha, chyba zaloze watek o podatku koszernym, by blzej przyjrzec sie tobie. Generalnie wredna jest ta Pawlowicz: sikala w piaskownicy, udziela sie w spoldzielni mieszkaniowej zamieszkanej w wiekszosci przez starsze osoby, pomaga swoim sasiadom w zalatwieniu formalnosci I szlag ja trafia, gdy urzednicy spoldzielni maja z tym problem. Ja co roku opierdzielam nasza Hausverwaltung i nie mam z tego powodu zadnych wyrzutow sumienia. Wrecz przewciwnie. Sasiedzi, ktorzy maja z tym problem zwyczajnie mi powiewaja. Paradoksalnie, ci, ktorzy stawiali mi na poczatku podobny zarzut, ze swa aktywnoscia probuje przeforsowac wlasne interesy, dzis szukaja u mnie pomocy. Zwyczajnie nie zalezalo im na poznaniu umow, ktore bez wczesniejszego zapoznania sie bezmyslnie podpisali. Nie przeszkadzalo im to jednak w wydawaniu durnowatych osadow. Niestety bardzo czesto krzywdzacych. Mniejsza o to, dzis dostaja rachunki do zaplacenia i zupelnie ich nie rozumieja. Takie bezmozgi z wizjami sa zwykle najaktywniejsze, gdy moga swa nieudolnosc wytlumaczyc zaangazowaniem innych osob. Niestety nawet przez chwile nie wspomna swych wad i przywar, ba smierdzacego lenistwa! W sumie poznalismy wysmienite towarzystwo dla wybiorczej, ktore niewielkim wsilkiem mozna wypromowac na wspolczesne autorytety moralne naszego kraju! Towybiorcze badziewie ma duze szczescie, ze przeprowadzali te wywiady w Polsce. W Europie Zachodniej wybitni handlarze warzywami zwykle zle wladaja jezykiem miejscowych. Choc wtedy prosciej jest przekrecic wypowiedzi dla wlasnych potrzeb. Odpowiedz Link
maria421 Re: Wywiad środowiskowy. 21.03.16, 11:35 Lepian, nie interesuje mnie "prywatna Pawlowicz" i to czy sikala do piaskownicy czy nie. Oceniam "oficjalna Pawlowicz" i ta ocena jest najnizsza jaka istnieje na skali ocen. Odpowiedz Link
maria421 Pani poslanka Pawlowicz 21.03.16, 19:57 na FB ostatnio napisala pod adresem KODu : C[b]iekawe,jaki jest OSTATECZNY cel rokoszu ludu kodowego? Polska niemieckim landem? Polska unijnym popychadłem? Obalenie legalnych władz?I CO potem?Alimenciarz Rzecznikiem Praw Dziecka? Cofnięcie dotychczasowych PROSPOŁECZNYCH ustaw i zmian? Ale dlaczego?Przecież wszyscy, zwłaszcza starsi sympatycy tego rokoszu JUŻ zyskali na zmianach NAJWIĘCEJ. Jaki CEL mają kodowcy i dlaczego taki? Kodownicy!Pytam Was,rozumiecie CO robicie?I dla KOGO?[/b] Wlasciwie nalezaloby sie zapytac " Czy jest lekarz na sali"? :-) Przydalby sie nie tylko poslance Pawlowicz ale wszystkim ktorzy w jej chore wizje wierza i ja popieraja. Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 21.03.16, 20:09 maria421 napisała: > Wlasciwie nalezaloby sie zapytac " Czy jest lekarz na sali"? :-) > > Przydalby sie nie tylko poslance Pawlowicz ale wszystkim ktorzy w jej chore wiz > je wierza i ja popieraja. Nie zapomnij o pani KODziarce Katarzynie Kukiele/ła/?/:) Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 21.03.16, 20:12 astra18 napisał: > Nie zapomnij o pani KODziarce Katarzynie Kukiele/ła/?/:) Ona akurat na calkiem zdrowa psychicznie mi wyglada. W przeciwienstwie do poslanki Pawlowicz. Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 21.03.16, 20:15 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > > Nie zapomnij o pani KODziarce Katarzynie Kukiele/ła/?/:) > > Ona akurat na calkiem zdrowa psychicznie mi wyglada. W przeciwienstwie do posla > nki Pawlowicz. Gratuluję dobrego smaku:)Takiego od "koryta":) Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 21.03.16, 20:18 Wysublimowany gust i "zdrowie psychiczne" razem wzięte: www.radiownet.pl/publikacje/slynna-kod-erka-i-jej-kryminalne-powiazania#/publikacje/slynna-kod-erka-i-jej-kryminalne-powiazania Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 21.03.16, 20:31 Co do gustu- mozna dyskutowac czy nalezy odplacac pieknym za nadobne. Co do "kryminalnych powiazan" tej pani, to podejrzewam ze to jest taki sam zarzut jak ten przeciw Rzeplinskiemu ze zasiada w zespole sedziow TK z kims kto doradzal komunistycznenu zbrodniarzowi. Ale widze , Astra, ze nowego wroga znalazlas .-) Swoja droga, jak ten BOR pracuje, ze posyla prezydenta w gniazdo KODowskich os , w paszcze przestepczyni? Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 21.03.16, 20:35 Paskudna Kukiela! Co prawda nie sikala w piaskownicy, ale napad stulecia to z pewnoscia jej robota :-) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19798802,katarzyna-kukiela-zwiazana-z-malpa-cezary-gmyz-chcial-zdemaskowac.html#BoxNewsImg Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 21.03.16, 20:38 maria421 napisała: > Co do gustu- mozna dyskutowac czy nalezy odplacac pieknym za nadobne. > > Co do "kryminalnych powiazan" tej pani, to podejrzewam ze to jest taki sam zarz > ut jak ten przeciw Rzeplinskiemu ze zasiada w zespole sedziow TK z kims kto dor > adzal komunistycznenu zbrodniarzowi. Nie, to jest zarzut że ktoś kto jest na bakier z prawem - włączając w to Kijowskiego - wytyka palcem kogoś kto rzekomo je łamie. > > Ale widze , Astra, ze nowego wroga znalazlas .-) Żaden tam wróg, widzę kto stoi na czele tych parad KODu:) > > Swoja droga, jak ten BOR pracuje, ze posyla prezydenta w gniazdo KODowskich os > , w paszcze przestepczyni? Pani chyba sobie coś domalowała, jeśli uwaznie przeczytałaś artykuł, bo restauracja nie należy do niej, więc pluć do talerza to sobie ona "może" u siebie w domu. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 21.03.16, 20:43 No KTO stoi na czele parad KODu, Astro? Kobieta ktora odplacila prezydentowi pieknym za nadobne? To nie ona to "koryto" wymyslila, to partia prezydenta to zrobila. Ale zeby z tego powodu z niej przestepczynie robic???? Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 21.03.16, 20:51 maria421 napisała: > No KTO stoi na czele parad KODu, Astro? Mario, przecież jesteś dobrze poinformowana i widzisz KTO stoi:) > > Kobieta ktora odplacila prezydentowi pieknym za nadobne? To nie ona to "koryto" > wymyslila, to partia prezydenta to zrobila. A czym ona sobie może"odpłacać"? Czymś co nie należy do niej?:) > > Ale zeby z tego powodu z niej przestepczynie robic???? A jak nazwać kogoś kto robi geszefty z przestępcą? > Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 08:28 Astra, nie skrecaj tematu z poslanki Pawlowicz na pania Kukiele . Jak widzisz, tym razem panu Gmyzowi tez nie wyszlo zrobienie z niej przestepczyni, co swiadczy tylko o wiarygodnosci pana Gmyza. Moze wiec zamiast rece zalamywac nad tym KTO stoi na czele KODu, wreszcie przejrzysz na oczy i ujrzysz kim jest pan Gmyz? Wracajac do poslanki Pawlowicz chcialabym ja zapytac na CO ona przysiegala stajac sie poslanka? Czy nie na konstytucje ktorej teraz broni KOD, nie ona? Czy ta konstytucja robi z Polski "niemiecki land" i "unijne popychadlo"? Astra, moze Ty wiesz i mi powiesz? Odpowiedz Link
a000000 Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 09:59 maria421 napisała: > Czy nie na konstytucje ktorej teraz broni KOD, nie ona? Konstytucja to nie Ewangelia. Człowiek ją napisał i człowiek może ją zmienić. Okoliczności naszego życia zmieniają się dynamicznie.... jeśli okazuje się że któreś prawo zaczyna działać wbrew człowiekowi (w sensie - obywatele, absolutnie nie jednostka) , nie człowieka się zmienia tylko to prawo. Które po to zostało ustanowione aby służyć, nie rządzić.... Zmiany mogą zostać wprowadzone w drodze referendum. Aby nikt nie gadał, że jacyś ONI zmanipulowali. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 12:19 a000000 napisała: > > Konstytucja to nie Ewangelia. Człowiek ją napisał i człowiek może ją zmienić. > Okoliczności naszego życia zmieniają się dynamicznie.... jeśli okazuje się że k > tóreś prawo zaczyna działać wbrew człowiekowi (w sensie - obywatele, absolutnie > nie jednostka) , nie człowieka się zmienia tylko to prawo. Które po to zostało > ustanowione aby służyć, nie rządzić.... > > Zmiany mogą zostać wprowadzone w drodze referendum. Aby nikt nie gadał, że jacy > ś ONI zmanipulowali. Zmiany moga byc wprowadzone w Sejmie, ale potrzeba jest do tego 66% . PiS wie ze nie zdobedzie tak duzego poparcia Sejmu do zmiany konstytucji, wiec po prostu ja "zawiesza na kolku"... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 10:11 maria421 napisała: > Czy ta konstytucja robi z Polski "niemiecki land" i "unijne popychadlo"? To unijne popychadło otrzymało jednak od UE sporo miliardów od UE - konkretnie najwięcej ze wszystkich pozostałych członków. No ale te miliardy, to oczywiście tylko po to, żeby uśpić czujność ludu, zniewolić, skolonizować i zgermanizowć. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 11:10 Zycze milej lektury o wspanialomyslnych dotacjach unijnych Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 11:13 Ciekawy tekst - można przeczytać w 2 sekundy. Odpowiedz Link
a000000 Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 11:18 lepian4 napisał: > Zycze milej lektury o wspanialomyslnych dotacjach unijnych link nieprawidłowy. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 12:30 ja.nusz napisał: > To unijne popychadło otrzymało jednak od UE sporo miliardów od UE - konkretnie > najwięcej ze wszystkich pozostałych członków. > No ale te miliardy, to oczywiście tylko po to, żeby uśpić czujność ludu, zniewo > lić, skolonizować i zgermanizowć. Wedlug PiSu, to sie Polsce nalezalo za straty wojenne. Dlatego , choc PiS na Unie pomstuje, to sie z niej nie wypisze, bo to wtedy naprawde oznaczaloby "oderwanie od koryta". Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 11:22 maria421 napisała: > Astra, nie skrecaj tematu z poslanki Pawlowicz na pania Kukiele . Sie założyłam wątek i se pisze co chce:) Jak widzisz, > tym razem panu Gmyzowi tez nie wyszlo zrobienie z niej przestepczyni, co swiadc > zy tylko o wiarygodnosci pana Gmyza. Pan Gmyz nie napisał artykułu na temat tej pani tylko gawędził na TT, poszedł za daleko w sprawie nazwisk i przeprosił za błąd. Babsko jest związane ze światem przestępczym w sposób w jaki było w artykule i to co napisałam w poprzednim poście. Moze wiec zamiast rece zalamywac nad tym > KTO stoi na czele KODu, wreszcie przejrzysz na oczy i ujrzysz kim jest pan Gmyz > ? Ja nie załamuje rak tylko mam ubaw z KODziarzy jak sami sie demaskują w sprawie rzekomej apolityczności. > > Wracajac do poslanki Pawlowicz chcialabym ja zapytac na CO ona przysiegala staj > ac sie poslanka? Czy nie na konstytucje ktorej teraz broni KOD, nie ona? A gdzie widzisz sprzeczność odnośnie przysięgi? > Czy ta konstytucja robi z Polski "niemiecki land" i "unijne popychadlo"? > > Astra, moze Ty wiesz i mi powiesz? Nie czytałam tego wpisu wiec nie rozumiem zestawienia konstytucji z niemieckim cos tam.... > > Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 12:16 Pan Gmyz powinien przeprosic pania Kukiele, przyznanie sie do bledu na TT nie wystarczy. Oczywiscie ze bede teraz z niej robic przestepczynie, wariatke itp. Sowieckie metody. Co do pani Pawlowicz, mozesz zerknac na jej konto na FB , sprawdzic czy wpis zgadza sie z tym co tu skopiowalam i przestac sie wykrecac od oceny tego co ona napisala. Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 22.03.16, 17:51 maria421 napisała: > Pan Gmyz powinien przeprosic pania Kukiele, przyznanie sie do bledu na TT nie w > ystarczy. Pani Kukieła powinna przeprosić prezydenta Dudę. > > Oczywiscie ze bede teraz z niej robic przestepczynie, wariatke itp. Sowieckie m > etody. Nooo od robienia wariata z kogoś innego to są inni już dawno wyspecjalizowani, a Ty dotrzymujesz w tym kroku, mam nadzieję że nie muszę przytaczać nazwiska. > > Co do pani Pawlowicz, mozesz zerknac na jej konto na FB , sprawdzic czy wpis zg > adza sie z tym co tu skopiowalam i przestac sie wykrecac od oceny tego co ona n > apisala. Nie sugerowałam że ten wpis Pawłowicz jest fałszywy. I "odkręć" się w końcu na moim punkcie, dooobrze?:))))) Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 10:24 Astra, niestety nasze prawo jest takie, ze za obraze prezydenta jest sie sciganym z urzedu, natomiast prezydent moze obrazac bezkarnie... Dlatego prezydent Kaczynski mogl powiedziec "spieprzaj dziadu" do obywatela, Duda mogl obrazac obywateli insynuujac im ze chca powrotu "dojnej Polski", a pani Kukiela nie moze zwrocic sie do prezydenta przez "ty" i zapytac na PiSowska mode, czy mu smakowalo z jej koryta... Ale zeby z tego powodu kryminalistke z niej robic? Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 10:46 maria421 napisała: > Astra, niestety nasze prawo jest takie, ze za obraze prezydenta jest sie scigan > ym z urzedu, natomiast prezydent moze obrazac bezkarnie... A kogo obraził pan prezydent? Czy pan prezydent obraził panią Kukiełę? > > Dlatego prezydent Kaczynski mogl powiedziec "spieprzaj dziadu" do obywatela, a ówczesny premier do prezydenta "prosić to ty se możesz", nie mówiąc już o slepych snajperach i innych złotych myślach pana skaczącego po fotelach gości. Du > da mogl obrazac obywateli insynuujac im ze chca powrotu "dojnej Polski", Ach! INSYNUOWAĆ! Jesli tylko do tych którzy stoją na czele na podestach manifestacji, to ma absolutną rację, a ci którzy ich słuchają - widać im to pasowało. a pani > Kukiela nie moze zwrocic sie do prezydenta przez "ty" i zapytac na PiSowska mo > de, czy mu smakowalo z jej koryta... Mario, w tym wzytkim najśmieszniejsze jest to że to nie jej koryto!!!!:)))) > > Ale zeby z tego powodu kryminalistke z niej robic? Znowu to samo piszesz? A z kim interesy robi? Nie z kryminalistą, poszukiwanym listem gończym? Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 14:05 astra18 napisał: > A kogo obraził pan prezydent? Czy pan prezydent obraził panią Kukiełę? Obywateli ktorzy sie nie godza na lamanie konstytucji przez niego i PiS, wiec posrednio tez pania Kukiele. > a ówczesny premier do prezydenta "prosić to ty se możesz", nie mówiąc już o sle > pych snajperach i innych złotych myślach pana skaczącego po fotelach gości. Przypominam ze mowimy o nierownosci prawnej polegajacej na tym ze prezydent obywatela moze bezkarnie obrazic, a obywatel prezydenta nii moze. > Ach! INSYNUOWAĆ! > Jesli tylko do tych którzy stoją na czele na podestach manifestacji, to ma abso > lutną rację, a ci którzy ich słuchają - widać im to pasowało. Astra, ile razy Ci juz podawalam nazwiska tych co stoja na czele KODu? Byl tam ktos kogo oderwano od koryta o kto manifestuje bo chce powrotu "dojnej Polski" > Mario, w tym wzytkim najśmieszniejsze jest to że to nie jej koryto!!!!:)))) Ty tez o miejscu pracy nigdy nie mowisz "moja firma"? > Znowu to samo piszesz? Ty tez sie powtarzasz. > A z kim interesy robi? Nie z kryminalistą, poszukiwanym listem gończym? No popatrz! I jeszcze na wolnosci chodzi! Co za czasy nastaly, ze teraz przestepca jest ten, kogo "niezelazna prasa" wskaze... Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 18:16 maria421 napisała: > Obywateli ktorzy sie nie godza na lamanie konstytucji przez niego i PiS, wiec p > osrednio tez pania Kukiele. Jak dali sobie ci ludzie wcisnąć taki kit to się tak niestety czują. > Przypominam ze mowimy o nierownosci prawnej polegajacej na tym ze prezydent oby > watela moze bezkarnie obrazic, a obywatel prezydenta nii moze. Wydaje mi się że z powództwa cywilnego może. > Astra, ile razy Ci juz podawalam nazwiska tych co stoja na czele KODu? Byl tam > ktos kogo oderwano od koryta o kto manifestuje bo chce powrotu "dojnej Polski" A ile razy ja Ci podałam nazwiska tych z poprzedniej władzy stojących na czele KODu? > Ty tez o miejscu pracy nigdy nie mowisz "moja firma"? Pani Kukieła nie pracuje w omawianej restauracji ani nie jest jego właścicielką więc nie rozumiem Twojego porównania. > > A z kim interesy robi? Nie z kryminalistą, poszukiwanym listem gończym? > > No popatrz! I jeszcze na wolnosci chodzi! Dziwne, a może i nie dziwne prawda, dlatego tak głośno kwiczy. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 18:21 astra18 napisał: > maria421 napisała: > > > > Obywateli ktorzy sie nie godza na lamanie konstytucji przez niego i PiS, > wiec p > > osrednio tez pania Kukiele. > > Jak dali sobie ci ludzie wcisnąć taki kit to się tak niestety czują. Takego kitu jak się aktualnie wciska Polanom, jeszcze nikt w historii Polski nie wciskał, ale lud smoleński chłonie, bo lud smoleński jęst tępy. Dowdy? Tu na forum. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 18:27 Astra, to TY dalas sobie wmowic ze: Punkt 1 : PiS ma zawsze racje Punkt 2 : jezeli PiS nie ma racji to : patrz Punkt 1 Typowe dla fanatykow.... Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 18:31 maria421 napisała: > Astra, to TY dalas sobie wmowic ze: > > Punkt 1 : PiS ma zawsze racje Nigdy tak nie napisałam. Masz dowód?:) > > Punkt 2 : jezeli PiS nie ma racji to : patrz Punkt 1 > > Typowe dla fanatykow.... A od czego Ty Słonko zaczynasz dzień na forum?:) > Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 18:33 Astra, co z tego ze Ty nigdy nie napisalas ze PiS ma zawsze racje, skoro zawsze przyznajesz racje PiSowi? Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 18:47 maria421 napisała: > Astra, co z tego ze Ty nigdy nie napisalas ze PiS ma zawsze racje, skoro zawsze > przyznajesz racje PiSowi? Akurat w tych zarzutach które Ty podajesz:) Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 19:15 astra18 napisał: > Akurat w tych zarzutach które Ty podajesz:) Nie przypominam sobie ani jendej krytyki PiSu z Twojej strony, ani w eozmowach ze mna, ani w Twoich rozmowach z innymi, ani z Twojej wlasnej inicjatywy. Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 19:21 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > Akurat w tych zarzutach które Ty podajesz:) > > Nie przypominam sobie ani jendej krytyki PiSu z Twojej strony, ani w eozmowach > ze mna, ani w Twoich rozmowach z innymi, ani z Twojej wlasnej inicjatywy. Ja wiem że sobie nie przypominasz pomimo tego że wielokrotnie o tym pisałam: o koalicji z Samoobroną, o wiceministrze infrastruktury Szmicie. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 19:23 O koalicji z Samoobrona pisalas, ale wine zwalalas na Samoobrone. O Szmicie nie pamietam. Moze gdzie indziej pisalas. Odpowiedz Link
astra18 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 19:29 maria421 napisała: > O koalicji z Samoobrona pisalas, ale wine zwalalas na Samoobrone. Coś Ci się Kochanieńka pomerdało, jak mogłam zwalić winę na Samoobronę za to że PiS zaprosił ją do koalicji:) > O Szmicie nie pamietam. Moze gdzie indziej pisalas. Kiedyś w dyskusji z Jureekiem, i niedawno całkiem, przy okazji zadanego podobnego przez Ciebie pytania. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 19:44 astra18 napisał: > Coś Ci się Kochanieńka pomerdało, jak mogłam zwalić winę na Samoobronę za to że > PiS zaprosił ją do koalicji:) Koalicja rozleciala sie przez Samoobrone, wiec gdyby sie nie rozleciala, to bys PiSu nie krytykowala za to je Samoobrone zaprosil do koalicji. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pani poslanka Pawlowicz 24.03.16, 09:23 Marycha, TY dalas sobie wmowic ze: Punkt 1 : PiS nie ma zawsze racji Punkt 2 : jezeli PiS ma racje to : patrz Punkt 1 Typowe dla fanatykow.... Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 24.03.16, 09:33 lepian4 napisał: > Marycha, TY dalas sobie wmowic ze: > > Punkt 1 : PiS nie ma zawsze racji > > Punkt 2 : jezeli PiS ma racje to : patrz Punkt 1 > > Typowe dla fanatykow.... Bzdury piszesz. PiS ma racje ze nie chce przyjmowac uchodzcow. Odpowiedz Link
a000000 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 17:51 maria421 napisała: > Dlatego prezydent Kaczynski mogl powiedziec "spieprzaj dziadu" do obywatela, wówczas jeszcze prezydentem, prawem chronionym, nie był. A ten dziad był wyjątkowy - nękał go już od dłuższego czasu, zaczajał się i mendził, że jak szczur Kaczyński ucieka z jednej partii do innej... to jest nieprawda, bo LECH Kaczyński należał tylko do jednej partii. Każdy by się wkurzył.... i tak łagodnie dziada potraktował. a pani > Kukiela nie moze zwrocic sie do prezydenta przez "ty" nie, ani pani Kukiela, ani pani Maria, ani pani Azerka, ani inne panie i panowie do PREZYDENTA nie mogą się zwracać per TY. Nawet gdybym go znała prywatnie z piaskownicy z lat dziecięcych, OFICJALNIE i publicznie obowiązywałaby mnie forma : panie prezydencie. ALBOWIEM prawem chroniony jest URZĄD Głowy Państwa i póki dany obywatel pełni obowiązki tej Głowy, pozostałych obywateli obowiązuje szacunek wobec osoby, ze względu na pozycję Głowy Państwa. > Ale zeby z tego powodu kryminalistke z niej robic? każdy kto naruszy kodeks karny jest przestępcą czyli kryminalistą. Ta pani dodatkowo jest chamką. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 17:57 a000000 napisała: > maria421 napisała: > > > Dlatego prezydent Kaczynski mogl powiedziec "spieprzaj dziadu" do obywate > la, > > wówczas jeszcze prezydentem, prawem chronionym, nie był. I co z tego, że nie był - był młotem, który przejdzie do historii, jako odpowiedzialny za śmierć własną i 95 innych Bogu ducha winnych ludzi. I taka miernota spoczaywa na Wawelu, wprowadzając codziennie innych tam leżących w zdumienie.... Odpowiedz Link
maria421 Re: Pani poslanka Pawlowicz 23.03.16, 18:24 Azerko, zgadzam sie z tym, ze pani Kukiele jst brak dobrego wychowania i nie mam zamiaru bronic tego co napisala. Nie zgadzam sie jednak z medialna nagonka jaka wobec niej rozpetano robiac z niej przestepczynie, Gmyz w swym detektywistycznym zapale nawet z niej czlonkinie gangu i zlodziejke bizuterii zrobil. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wywiad środowiskowy. 22.03.16, 08:44 Dyskutujemy jednak nie o twojej ocenie pani Pawlowicz, tylko o wybiorczych bredniach, ktore na sile wygrzebuja tematy osmieszajace jej dzialalnosc polityczna. Odpowiedz Link
maria421 Re: Wywiad środowiskowy. 22.03.16, 11:45 lepian4 napisał: > Dyskutujemy jednak nie o twojej ocenie pani Pawlowicz, tylko o wybiorczych bred > niach, ktore na sile wygrzebuja tematy osmieszajace jej dzialalnosc polityczna. > Zacytowalam to, co ona sama napisalam na swoim koncie na FB. Mozesz sprawdzic. To ona sama najbardziej sie osmiesza tym co pisze. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wywiad środowiskowy. 22.03.16, 13:01 Nie mam dostepu do twojego konta na FB. Nie twierdze, ze pani Pawlowicz sie nie osmiesza. Uwazam, ze postpowanie wybiorczej jest, delikatnie mowiac, niestosowne Odpowiedz Link
maria421 Re: Wywiad środowiskowy. 22.03.16, 13:50 lepian4 napisał: > Nie mam dostepu do twojego konta na FB. Do mojego? Ja nie nazywam sie Krystyna Pawlowicz :-) Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wywiad środowiskowy. 22.03.16, 15:14 "Zacytowalam to, co (ona sama) napisalam na swoim koncie na FB. A teraz wyrzuc sobie nawias i... Konta na FB politykow zupelnie mnie nie interesuja. Jesli sa tam jakies bzdury, to ich trolle daly ciala. Tez mi powod do ekscytowania sie! W pewnych kregach wygrzebywanie plotek i nieciekawych sensacji o przeciwnikach politycznych i ich krewnych stalo sie norma. Na szczescie epoka Lisa i innych bydlakow systemu dobiegla konca Odpowiedz Link
maria421 Re: Wywiad środowiskowy. 22.03.16, 15:56 Lepian, kazdy sam odpowiada za to, co publikuje na wlasnym koncie. Pani Pawlowicz odpowiada wiec sama za idiotyzmy ktore tam wypisuje. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wywiad środowiskowy. 23.03.16, 10:11 Tez mi odkrrycie! Na tym watku dyskutujemy jednak o wybiorczych fantazach o pani Pawlowicz. Skup sie Marycha! Odpowiedz Link