men_ 21.02.02, 21:58 kTOS TĘSKNI CHYBA ZA TOBĄ :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: KITEK, ŁOBUZIE !!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 22:00 Kurwa Men!!!!!!!!! Pogielo cie????????????Kitka juz nawet rwiesz???????Jak nazwiesz go sloneczkiem to ja dzwonie po pogotowie,slowo!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oj samancinko............. 21.02.02, 22:07 znowu mi siuski ze smiechu wymsknely:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: oj samancinko............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 22:12 Ty sie Kitus nie smiej ,trzeba chlopu pomoc ! Na stare lata Men orientacje chce zmienic? Teraz bede sie glowic co w tobie takiego jezd ze sie nawet Men rzuca na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 on widzi we mnie, laske z wawy... 21.02.02, 22:20 takie przewidzenia ma, ale oon nie szkodliwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: on widzi we mnie, laske z wawy... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 22:22 no skoro sie usmiechsz to znaczy zes zadowolony Kitus,to dobrze;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: KITEK, ŁOBUZIE !!!!!!!!! Samcia !!! 21.02.02, 22:10 To chodziło o Laske z wawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KITEK, ŁOBUZIE !!!!!!!!! Samcia !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 22:13 Łaske ci Kitek robi ze sie z toba umawia?No wiesz,on chyba jednak baby woli.Musisz to zrozumiec Menik. Odpowiedz Link Zgłoś