Dodaj do ulubionych

Manchester

23.05.17, 08:37
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,21849683,atak-terrorystyczny-w-manchester-arenie-jest-wielu-zabitych.html#MegaMT
:-(((((((
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Manchester 23.05.17, 08:59
      Na Arianę chciała się wybrać moja nastolatka, a ja zawsze bałam się koncertów. Przecież tam większość to dzieciaki i młodsza młodzież, mimo bardzo dorosłych tekstów.
      • maria421 Re: Manchester 23.05.17, 13:50
        Czestotliwosc zamachow rosnie. Od zamachu na Westminster Bridge milely zaledwie 2 miesiace.
        • a000000 Re: Manchester 23.05.17, 16:15
          Stopień mojej radykalizacji rośnie.... nie wiem, co ma się stać, aby liberalne władze przejrzały na oczy.
          • ja.nusz Re: Manchester 23.05.17, 16:39
            a000000 napisała:

> Stopień mojej radykalizacji rośnie.... nie wiem, co ma się stać, aby liberaln
            > e władze przejrzały na oczy.

Mają zabronić organizowania koncertów?
            • maria421 Re: Manchester 23.05.17, 17:13
              ja.nusz napisał:

> Mają zabronić organizowania koncertów?

Maja sie jeszcze bardziej dobrac do d.... wszystkim Allahsynom, nie cackac sie z nimi jak z Amrim, kory , gdyby policja dzialala jak powinna, siedzialby w wiezieniu i nie moglby dsokonac zamachu w Berlinie.
    • swiatlo Zapalmy świeczkę 23.05.17, 19:14
      Zapalmy świeczke i trzymajmy się razem za ręce w solidarności. Jestem pewien terroryści posrają się ze strachu.
      • maria421 Re: Zapalmy świeczkę 24.05.17, 08:25
        swiatlo napisał:

> Zapalmy świeczke i trzymajmy się razem za ręce w solidarności. Jestem pewien te
        > rroryści posrają się ze strachu.

Powiedz, Swiatlo, co zwykly zjadacz chleba, jak Ty czy ja , wiecej moze niz po czyms takim zapalic swieczke?
        • swiatlo Re: Zapalmy świeczkę 24.05.17, 08:45
          maria421 napisała:

> Powiedz, Swiatlo, co zwykly zjadacz chleba, jak Ty czy ja , wiecej moze niz po
          > czyms takim zapalic świeczkę

1. Stworzyć kulturę, gdzie każdy muzułmanin wie że nie ma tutaj czego szukać, bo jego zdrowie jest w dużym niebezpieczeństwie.
          2. Głosować na tych, co chcą wprowadzić przymusową asymilację tej dziczy, a jeśli nie chce się asymilować to siłowo deportować.
          3. Krok po kroku, na własnym przykładzie, dążyć do całkowitej likwidacji multikulti oraz politpoprawności.
          4. Zjednoczyć się ze wszystkimi siłami społecznymi i politycznymi, które się opowiadają za tradycją, religią oraz niezależnymi państwami narodowymi. Tak, Mario, PiS jest po naszej stronie. Niezależnie jak jest on ułomny. Na razie jest jednak najlepszą opcją, na jaką nas stać. Wolę Macierewicza, niż muzułmańskie bomby. Bo na razie wszelkie inne ugrupowania jednak się opowiadają za tymi bombami.
          5. Mówić jednym głosem i stworzyć silny jednolity front wobec liberalnych szczurów.

No i na koniec: jedność, jedność i jedność. Tradycja, historia i solidarność. Nie wyniszczać się nawzajem.
          • maria421 Re: Zapalmy świeczkę 24.05.17, 08:59
            swiatlo napisał:

> 1. Stworzyć kulturę, gdzie każdy muzułmanin wie że nie ma tutaj czego szukać, b
            > o jego zdrowie jest w dużym niebezpieczeństwie.

To znaczy?

> 2. Głosować na tych, co chcą wprowadzić przymusową asymilację tej dziczy, a jeś
            > li nie chce się asymilować to siłowo deportować.

OK, to jest wykonalne.

> 3. Krok po kroku, na własnym przykładzie, dążyć do całkowitej likwidacji multik
            > ulti oraz politpoprawności.

Owszem, mozna prowadzic wlasne krucjaty uswiadamiania czym jest islam.

> 4. Zjednoczyć się ze wszystkimi siłami społecznymi i politycznymi, które się op
            > owiadają za tradycją, religią oraz niezależnymi państwami narodowymi. Tak, Mari
            > o, PiS jest po naszej stronie. Niezależnie jak jest on ułomny. Na razie jest je
            > dnak najlepszą opcją, na jaką nas stać. Wolę Macierewicza, niż muzułmańskie bom
            > by. Bo na razie wszelkie inne ugrupowania jednak się opowiadają za tymi bombami

Do tego nalezy podchodzic bardzo ostroznie, zeby przypadkiem nie wybrac nowego hitlerka.

> 5. Mówić jednym głosem i stworzyć silny jednolity front wobec liberalnych szczu
            > rów.

Wolalabym jednak zawsze zachowac moj wlasny glos, a nie mowic chorem.

> No i na koniec: jedność, jedność i jedność. Tradycja, historia i solidarność.
            > Nie wyniszczać się nawzajem.

Zaprzeczasz sam sobie - najpierw mowisz o froncie przeciw "liberalnym szczurom", pozniej o tym zeby sie nie wyniszczac wzajemnie.

• maria421 Re: Manchester 24.05.17, 08:38
      Dwoje Polakow wsrod ofiar :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,21854198,zamach-na-koncercie-w-manchesterze-msz-zginelo-dwoje-polakow.html#MT2

• astra18 Re: Manchester 27.05.17, 15:07
        m.telewizjarepublika.pl/mainstreamowa-matematyka-co-nam-po-10-polakach-skoro-uratujemy-tylu-uchodzcow,49146.html

Chyba ta pani ma cos pod deklem.
        • a000000 Re: Manchester 27.05.17, 15:41
          astra18 napisał:

> Chyba ta pani ma cos pod deklem.

zgodzę się z tą panią pod warunkiem, że pośród tych 10 niepotrzebnych Polaków będzie JEJ dziecko. No, szkoda niewinnego dziecka.... zamienię na NIĄ SAMĄ. Niech odpowie, czy odda SWOJE życie za życie iluś tam nieznanych migrantów.
        • maria421 Re: Manchester 27.05.17, 15:48
          astra18 napisał:

> m.telewizjarepublika.pl/mainstreamowa-matematyka-co-nam-po-10-polakach-skoro-uratujemy-tylu-uchodzcow,49146.html
          >
          > Chyba ta pani ma cos pod deklem.

Sieczke i trociny ma pod deklem.

W Poznaniu by powiedzieli ze "mo z gorem"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka