Dodaj do ulubionych

Wolność artystyczna.

03.09.21, 10:36
www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Osiem-gwiazdek-w-fotorelacji-miejskiej-instytucji-kultury-n159255.html
Taka moja propozycja - w ramach wolności artystycznej organizuję podobny performance, z mała zmianą w tytule: gwiazdki + LGBT.

I czekam co się wydarzy.
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 10:45
      Lepsze 8 gwiazdek od szubienic :

https://img.wprost.pl/img/narodowcy-powiesili-zdjecia-politykow-po-na-szubienicach/85/fc/eb878xxe51d116d7e43defa0867d.jpeg
      • astra18 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 10:49
        maria421 napisała:

> Lepsze 8 gwiazdek od szubienic :
        >
        > https://img.wprost.pl/img/narodowcy-powiesili-zdjecia-politykow-po-na-szu
> bienicach/85/fc/eb878xxe51d116d7e43defa0867d.jpeg

No i popatrz - nie pasuje taka artystyczna wizja?
        • astra18 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 10:51
          astra18 napisał:

> maria421 napisała:
          >
          > > Lepsze 8 gwiazdek od szubienic :
          > >
          > > https://img.wprost.pl/img/narodowcy-powiesili-zdjecia-politykow-po-
> na-szu
> > bienicach/85/fc/eb878xxe51d116d7e43defa0867d.jpeg
          >
          >
          > No i popatrz - nie pasuje taka artystyczna wizja?

Ach zapomniałabym: szubienica z wiszącym ówczesnym prezydentem śp. LK, a na czele pochodu same nasz Słoneczko Peru.
          Zapomniałaś wkleić?
    • maria421 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 11:01
      Ty naprawde porownujesz torbe ze zdjeciem Kaczynskiego niesiona przez jednega osobe w tlumie do ustawienia szubienic ze zdjeciami politykow?

Jeden wyglup do zorganizowanej akcji chcesz porownywac?
      • astra18 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 11:10
        maria421 napisała:

> Ty naprawde porownujesz torbe ze zdjeciem Kaczynskiego niesiona przez jednega o
        > sobe w tlumie do ustawienia szubienic ze zdjeciami politykow?

Jaka torba???
        Jakoś nie został z tego tłumu wyłoniony ten co niósł.
        A poźniej pistolety przyłożone do kaczki, na dodatek niesione przez dzieci...
        Słabiutko u ciebei z pamięcią.

A co do tematu wątku: wyobrażasz sobie taką zamianę nazwy celu, wystawioną przeze mnie, pczywiście w ramach projektu kulturalnego, wystawionego przez jedną z jednostek Gdańskiego Archipelagu Kulturalnego?
        >
        >
        • maria421 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 11:17
          Astra, u Ciebie jest zawsze slabiutko z obiektywizmem jezeli Ty domagasz sie od uczestnikow manifestacji zeby nytychmiast wykluczyli tego co niosl torbe z Kaczynskim, ale ustawienie na placu szubienic ze zdjeciami politykow Cie nie razi.

Eyobraz sobie ze na takich szubienicach wisza zdjecia Kaczynskiego, Macierewicza, Dudy, Ziobry , Witek
          • astra18 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 11:26
            maria421 napisała:

> Astra, u Ciebie jest zawsze slabiutko z obiektywizmem jezeli Ty domagasz sie od
            > uczestnikow manifestacji zeby nytychmiast wykluczyli tego co niosl torbe z Kac
            > zynskim, ale ustawienie na placu szubienic ze zdjeciami politykow Cie nie razi.

Mario, nie na temat.
            Chcesz odpowiedzieć na zadane przeze mnie pytanie czy nie?

>
            • maria421 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 11:35
              Jak to nie na temat??? Oczywiscie ze na temat, tylko Ty , zakladajac ten watek, zapomnialas o tym seansie.
              • astra18 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 11:44
                maria421 napisała:

> Jak to nie na temat??? Oczywiscie ze na temat, tylko Ty , zakladajac ten watek,
                > zapomnialas o tym seansie.

Jakim seansie?????

Odniosłam się do wyobraźni forumowiczów, biorąc pod uwagę tak znany już temat.
                I nawet nie chodzi o główne hasło strajku czarownic i ich popleczników, w tym ciebie ( co za Wersal:), tylko zamianę targetu.

Zrozumiałaś Żabciu?
                • maria421 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 12:20
                  Proponuje ponownie zmiane targetu i powieszenie na szubienicach, w srodku miasta, zdjec Kaczynskiego, Dudy, Macierewicza , Ziobry

• astra18 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 13:35
                    maria421 napisała:

> Proponuje ponownie zmiane targetu i powieszenie na szubienicach

, w srodku miast
                    > a, zdjec Kaczynskiego, Dudy, Macierewicza , Ziobry

Już był LK na szubienicy, dziecko niosące karabin wymierzony w kaczkę itp.

No a co odpowiesz na moją propozycję?
                    Jak chcesz sobie potrolować to mnie to wcale nie przeszkadza, i tak mam argumenty na twoje zdarte płyty więc próbuj dalej aż się zmęczysz Żabciu:)
                    >
                    >
                    • maria421 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 18:11
                      Astra, masz jakies problemy z pamiecia? Zapomnialas ze to jest MOJE forum na ktorym Ty tak dziarsko trollujesz ?

Czy tez jestes do tego stopnia bezczelna ze uwazasz ze to Ty mozesz decydowac o tym kto tu trolluje i komu laskawie mozesz na to zezwolic?

Obstawiam to drugie, wiec nie sil sie na odpowiedz.

• astra18 Re: Wolność artystyczna. 03.09.21, 22:06
                        maria421 napisała:

> Astra, masz jakies problemy z pamiecia? Zapomnialas ze to jest MOJE forum na kt
                        > orym Ty tak dziarsko trollujesz ?
                        >
                        > Czy tez jestes do tego stopnia bezczelna ze uwazasz ze to Ty mozesz decydowac o
                        > tym kto tu trolluje i komu laskawie mozesz na to zezwolic?

Ja nic nie zdecydowałam, tylko sobie pozwoliłam zwrócić uwagę na ten bezsprzeczny fakt:)
                        To już nie wolno wyrazić na tym twoim szacownym forum swojego zdania?
                        Ojojoj, zapachniało zamordyzmem:)
                        Tak to wygląda u ciebie właśnie wolność słowa:)
                        Całuski :)
                        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka