astria1 13.09.04, 09:32 oj za dobrze macie w tej Gdyni :-) za dobrze :-)))))) pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
windyga Re: Festiwal :-) 13.09.04, 14:19 astria1 napisała: > oj za dobrze macie w tej Gdyni :-) za dobrze :-)))))) > > pzdr > >He,he,he. Ale roboty to wszystko kosztuje sporo:))A na DESER - RADOCHA I SATYSFAKCJA! Odpowiedz Link
binka Re: Festiwal :-) 17.09.04, 21:30 no ja się przyznam, że nigdy nie byłam nawał pracy, brak kasy, a na trasie Obłuże - Witomino żaden aktor jeszcze nie jechał:-) pozdrowienia windygo:-) Odpowiedz Link
windyga Re: Festiwal :-) 17.09.04, 23:51 binka napisała: > no ja się przyznam, że nigdy nie byłam > nawał pracy, brak kasy, a na trasie Obłuże - Witomino żaden aktor jeszcze nie > jechał:-) > > pozdrowienia windygo:-) Binka, jak chcesz, to na sobotnie dwa filmy mam zaproszenie dla 2 osóbdo Centrum Festiwalowego w teatrze Muzycznym.Daj mi znak, czy Cie to interesuje! Na poczte gazetowa albo tutaj,to sie umówimy, gdzie mam zostawić,bys odebrała sobie. Odpowiedz Link
binka Re: Festiwal :-) 19.09.04, 16:50 dziękuję raz jeszcze windygo:-)))* i polecam się za rok:-) Odpowiedz Link