binka 05.10.04, 09:56 i wylądowałam na zwolnieniu a ty windygo - jak zdrowie? i kto jest jeszcze chory? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: choróbska 05.10.04, 11:25 Ja już wyszłam jakoś z ,,połamania kości,,Dysk mi wypaść chce,ból przeokropny,ale najadłam się trującego Dicloberlta i jest lepiej.A Tobie co dolega?/ przeziębienie ,czy grypa czy nie daj Boże co gorszego?? Odpowiedz Link
vitalia Re: choróbska 05.10.04, 11:27 Ach ,,zapomniałam Ci powiedzieć że windzia ma bardzo dobry przepis na lekarstwo przeziębieniowe.Zastosowała pod czujnym okiem pomysłodawczyni i chyba pomogło..Ale zapytaj ją może Ci zdradzi ...hehehe.. Odpowiedz Link
windyga Re: choróbska 05.10.04, 11:33 vitalia napisała: > Ach ,,zapomniałam Ci powiedzieć że windzia ma bardzo dobry przepis na lekarstwo > > przeziębieniowe.Zastosowała pod czujnym okiem pomysłodawczyni i chyba > pomogło..Ale zapytaj ją może Ci zdradzi ...hehehe.. To nie mój przepis, ale razem z innymi medykamentami - skuteczny;)) Na lejący sie ciurkiem katar - na ten przykład. Oto mikstura: 100 ml spirytusu!!! + 3-4 cytryny + 125 ml miodu lipowego. Sączyć malutkimi porcyjkami az do wyzdrowienia lub... ubzdryngolenia... Ja jestem juz w fazie zatkanego nosa. I w robocie! Odpowiedz Link
binka Re: choróbska 05.10.04, 11:34 vitalio:-) mówiła mi windyga przez telefon, ale u mnie to coś na oskrzelach, tak więc jestem na antybiotyku, ale słaba dość, bo jeszcze mi się tarczyca uaktywniła trzymaj sie;-) Odpowiedz Link
orissa Re: choróbska 05.10.04, 21:58 binka napisała: > i kto jest jeszcze chory? Ja o dziwo jestem zdrowa, aż sama siebie nie poznaję :-) Biniu zdrowiej szybko, szkoda czasu na choróbska! Pozdrawiam Odpowiedz Link
vitalia Re: choróbska 06.10.04, 10:12 binka ,jak się czujesz ? przeszło troszkę? poleniuchujesz sobie na tym zwolnionku to Ci się przyda.. Odpowiedz Link
binka Re: choróbska 06.10.04, 11:06 vitalia napisała: > binka ,jak się czujesz ? przeszło troszkę? poleniuchujesz sobie na tym > zwolnionku to Ci się przyda.. już lepiej i siedzenie w domu mi się przyda, bo jezda autobusami raczej nie leczy :-)) pozdrawiam vitalio, orisso, windygo:-) Odpowiedz Link
astria1 Re: choróbska 08.10.04, 14:15 binka po sąsiedzku hop na forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=19760 , zapytac się i biegusiem do apteki po male co nie co i na zwolnieniu mozmna posiedziec ale w zupelnie innym stanie :-))) Hmmm ...coz jesli Vikowy przepis zadziałał na Windusię to ja się zgłąszam i ze swoim :-)))))))))) Odpowiedz Link