gosia39 31.01.08, 21:52 warto glosować codziennie ;)) www.gazetaswietojanska.pl/index.php?id=2&t=1&page=1771 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a4774 za późno, Rycho już wygrał w Monopole 01.02.08, 10:07 i wykupił wszystkie kluczowe nieruchomości. Odpowiedz Link
gosia39 Re: Gdynia w Monopoly 03.02.08, 10:23 Gdynia jest już na 4 miejscu, a dziką kartę otrzymają tylko 2 pierwsze miasta ;)) Przypominam, że można a nawet trzeba głosować codziennie ;)) Odpowiedz Link
windyga Re: Gdynia w Monopoly 15.02.08, 15:48 Wejdźcie na strony miasta www.gdynia.pl lub gazety świetojańskiej - jak wyżej i poczytajcie sobie jak pieknie pisze o naszym miescie Jacek Fedorowicz - człowiek jasny, słoneczny, dowcipny i mysłacy w spoób obywatelski, satyrycznie ale nie zgryzliwie. No i głosuje na Gdynie! Odpowiedz Link
dalenne Re: Podnosze do góry! 29.02.08, 08:04 Zmienily się zasady głosowania i Gdynia spaaadłaaa na m-ce 11 :( Odpowiedz Link
lazi1 Re: Gdynia w Monopoly 01.03.08, 11:37 A ja apeluję o głosowanie także na Szczecin. My oddajemy głosy na oba Polskie miasta! Pozdrawiamy Gdynię ;-) Lazi ze Szczecina Odpowiedz Link
windyga Re: Gdynia w Monopoly 02.03.08, 13:57 Sursum corda! Jestesmy w czołówce znów! Gdynia wyprzedza Quebec, jest juz na II miejscu, a szczecin na czwartym! Uda sie jak sie postaramy! Odpowiedz Link
zyzytop Re: Gdynia w Monopoly 02.03.08, 17:05 Szczecin jest z Wami i na Was głosuje! Głosujcie też na Szczecin:) Pozdrowionka z wietrznego Szczecina:) Odpowiedz Link
ziutek7 Gdynianie nie dajcie się zrobić w balona, 04.03.08, 20:50 Szczecin coraz bliżej nas, GŁOSUJCIE TYLKO NA GDYNIĘ Odpowiedz Link
dalenne Dokładnie, Szczecin ma nas gdzieś i chce "łyknąć". 05.03.08, 08:57 Jeszcze czego... Odpowiedz Link
rotos Re: Gdynia w Monopoly 07.03.08, 00:57 Już nie tylko lokalna telewizja o tym mówi, ale i w ogólnopolskiej prasie można o tym przeczytać (Rzeczpospolita), a wczoraj w mojej ukochanej "Trójce" była o tym mowa. Czyli pełna mobilizacja do końca rywalizacji! :) Odpowiedz Link
dalenne Re: Gdynia w Monopoly 07.03.08, 08:06 Wszystko pięknie, niech ta prasa mówi, ale z tego co widzę Szczecin zorganizował znacznie większą akcję Monopoly niż Gdynia. Kilka plakatów w autobusach i przez 1 dzień jeżdżący samochód nie pomogą. Wszystkich znajomych nie zmuszę do głosowania... :) Ciekawa jestem czy osoby, które na naszej-klasie zapisały się do kontaktów "Gdynia w Monopoly" w ogóle głosują, oprócz tego, że mają jeden kontakt więcej. Z tego co wiem, niekoniecznie, a to około 5 tys. osób... Odpowiedz Link
windyga Re: Gdynia w Monopoly 07.03.08, 10:14 wiecej wiary w siebie i przyjaciół:)) Markotni - przegrywaja! Wszystkie ręce na pokład! Odpowiedz Link
dalenne Re: Gdynia w Monopoly 07.03.08, 11:54 Ja tam wiarę mam, w końcu nie po to głosuje jak wariatka ;) Uważam tylko, że akcję można by było znacznie bardziej nagłośnić. Np. zostawiając ulotki w szkołach, dzieciaki na pewno dziarsko wzięłyby się do roboty. O, na przykład na lekcjach informatyki! :) Nic to, nadal głosuję i agituję wszystkich dookoła :D Odpowiedz Link
felix_macierewicz głosujcie na Szczecin w Monopoly !!! 08.03.08, 07:08 Gdynia to tylko dzielnica Gdańska Odpowiedz Link
dalenne Re: głosujcie na Szczecin w Monopoly !!! 08.03.08, 08:43 A figę!!! Paprykarzu Ty jeden... :P Odpowiedz Link
windyga Re: Gdynia w Monopoly 09.03.08, 12:27 Jeszcze tylko 12 godzin!!!! Do klawiatur narodzie! Odpowiedz Link
dalenne Re: Gdynia w Monopoly 10.03.08, 08:06 All voting for the top 22 locations for the new Monopoly Here & Now: The World Edition is now closed – the results will be revealed in August 2008. Keep checking back for more updates. hehehe :D Odpowiedz Link
windyga Re: Gdynia w Monopoly 11.03.08, 15:56 To było wiadome od poczatku. To jest w końcu akcja marketingowa firmy HASBRO, a nie promocja miast. Dowiemy sie o wynikach wtedy, kiedy to dla firmy bedzie najdogodniejsze... Pewnie jak z Harrym potterem zrobia wielka akcje w stylu Hichcocka, by ludziska ... kupowali gre Monopoly! A my i tak mielismy kupe radosci, nieprawdaż? Odpowiedz Link
dalenne Re: Gdynia w Monopoly 11.03.08, 19:54 Ja nie wiedziałam. No ale trzeba przyznać,że emocje były :D Odpowiedz Link
kryzar Re: Gdynia w Monopoly 20.08.08, 21:46 miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,5611103,Kup_sobie_Gdynie.html Odpowiedz Link
a4774 Rycho dostał ekstra promocję 21.08.08, 13:43 ciekawe, ile inwestycje nieruchomościowe i komercyjne Rycha zyskają na globalizacji naszego skromnego grajdołka. Ale chyba nie stracą? Oprócz małostkowego (i ach - jakże po polsku zawistnego - zakrzykną analitycy) przeczucia, że nabijamy kasę jednemu z największych polskich cwaniaczków, męczy mnie jeszcze jeden, równie małostkowy gwóźdż w bucie. Podobno Warszawa dostała się również, w ramach "nagrody pocieszenia" czy cuś w tym guście. A swoją drogą, ależ sie dałem ogłupić tym kretyństwom. Polanka Redłowska w deszczowe listopadowe popołudnie pozostanie zawsze będzie wypożyczać mój organ główny do swojej opięczetowanej paskiem "attention. transcendent" przechowalni. Do czasu, oczywiście, do czasu. Echo Inwestment się wycofało, ale mimo to zdaje się czeka nas nieuchronny postęp modernizmu, jakąkolwiek korporacyjną nazwę przybierze. Odpowiedz Link
rotos Re: Rycho dostał ekstra promocję 22.08.08, 00:48 Cóż za "małostkowość". Czyli głosując na Gdynię na ... iluś tam mailach dzień w dzień głosowałem na Rycha?. Cha Cha... :). Bez sensu tak...wpadać w paranoję w tak miłą chwilę dla wszystkich Gdynian...równiez Rycha - mam nadzieję ;) Odpowiedz Link
doda-elektroda zmiana startegii promocyjnej? 29.08.08, 23:07 swoją drogą ciekawe jest obserwowac zmianę medialnej strategii Gdyni. Kilka lat temu Polskę obwiesiły plakaty z Gdynią przyjazną inwestorom. Ale atak po linii biznesowej chyba zarzucono (i się nie dziwię. ciekaw jestem który to inwestor z wolną kasą chodzi, skrobie sie w głowę, nagle widzi plakat - ach, Gdynia! i kupuje tam fabryczkę/ziemię/burdel). Teraz atak poszedł po linii, że tak powiem, przepraszam za brzydkie słowo, lajfstajlowej. Muzyczka, wypoczynek, imprezki. I to chyba chwyciło. Wśród mi podobnej warszawskiej hołoty Gdynia zaczyna zdobywac status polskiego letniego centrum rozrywki. Biada wam (nam?), Gdynianie! Polska nadciąga! Odpowiedz Link