maksimum 15.05.10, 01:54 W eliminacjach jest Chakvetadze,Rosolska,Pironkova,Jans i tylko 4 wchodza do turnieju glownego. www.pwo.polsat.pl/wyn_dra_2010_eli.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MACIEJ Re: Warsaw Open. IP: *.ny325.east.verizon.net 15.05.10, 22:07 www.pwo.polsat.pl/wyn_dra_2010_tgs.php Wyglada na final Dulgheru-A.Bondarenko. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Warsaw Open. 16.05.10, 05:00 W pierwszym dniu eliminacji na 16 meczow,10 Polek odpadlo a 2 awansowaly do drugiej rundy bo ich przeciwniczkami byly Polki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Warsaw Open. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.05.10, 06:58 Sa juz drabinki Warsaw Open: www.pwo.polsat.pl/wyn_dra_2010_tgs.php Sprobuje obstawic cwiercfinaly zanim sie turniej zaczal i zanim sie okaze,ze jakas gwiazda jest kontuzjowana czy przechodzi mocna grype. 1-Wozniacki-Govortsova 2-A.Bondarenko-Bartoli 3-Na Li-Oudin 4-Dulgheru-Dementieva Zapraszam odwaznych i manDdia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Po ile sa bilety na ta impreze? IP: *.ny325.east.verizon.net 18.05.10, 17:51 moze na polfinaly bym zdazyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedam! Re: Po ile sa bilety na ta impreze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 00:07 www.allegro.pl/item1046916414_karnety_na_polsat_warsaw_open_wszystkie_mecze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Po ile sa bilety na ta impreze? IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.05.10, 15:11 250 zl na cala impreze? To bardzo tanio,zeby zobaczyc Wozniacki,Dementieva,Dulgheru,Rybarikova,Pironkova,Errani w ciagu 7 dni a liczac eliminacje to az 9 dni. Oczywiscie jestem przeciwko wpuszczaniu kogokolwiek za darmo na taka impreze,bo przyszliby menele,ktorzy na bilety "nie maja" ale na piwo by mieli i zarzygaliby trybuny. Musza byc oplaty za wejscie,bo inaczej oplaty za ochrone i utrzymanie czystosci horendalnie rosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Po ile sa bilety na ta impreze? IP: *.chello.pl 19.05.10, 22:06 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > 250 zl na cala impreze? To bardzo tanio,zeby zobaczyc Wozniacki, Dementieva, Dulgheru, Rybarikova, Pironkova, Errani w ciagu 7 dni a liczac eliminacje to az 9 dni Ja wszystkie te panie i panienki (i parę innych jeszcze) oglądałem za 75 zł w przeciągu 2 dni, dziś i wczoraj. Z Magdaleną Rybarikovą nieomal zderzyłem się w ciasnawym korytarzu; przy tej okazji stwierdziłem, że z bliska dziewczę owo prezentuje się niestety mniej atrakcyjnie, niż z dalszej odległości czy w TV. Widziałem też twoje dwie ulubienice: Marion Bartoli i Alonę Bondarenko. Zachwalanego przez ciebie tatuażu Alony jakoś jednak nie zoczyłem; pewnie dlatego, że była ubrana dość mało kokieteryjnie, jak do jesiennego treningu. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Po ile sa bilety na ta impreze? 19.05.10, 23:33 Gość portalu: Jędrzej napisał(a): > Z Magdaleną Rybarikovą nieomal zderzyłem się w > ciasnawym korytarzu; img.bleskovky.sk/big/134466.jpg/kristina-kucova-magdalena-rybarikova--vpravo--fedcup08-v-gala-nc-.jpg sports.webshots.com/photo/2315571050033609926kNKxLn To chyba uscisnales ja ode mnie? Ja bym takiej okazji nie przepuscil. > przy tej okazji stwierdziłem, że z bliska dziewczę owo pre > zentuje się niestety mniej atrakcyjnie, niż z dalszej odległości >czy w TV. Niestety wiekszosc ludzi lepiej prezentuje sie z daleka niz z bliska i dlatego wszyscy sa dokladnie ubrani. Musze Cie pocieszyc,ze ze mna jest odwrotnie.Ja duzo lepiej wygladam z bliska niz daleka,a na zdjeciach wrecz wypadam b.slabo. > Widziałem też twoje dwie ulubienice: Marion Bartoli Bartoli nie jest moja ulubienica,ja jedynie ucze dzieci grac oburecznie tak jak ona to robi.Kiedys grala tak Monica Seles a calkiem niedawno Fabrice Santoro. > i Alonę Bondarenko. Zachwalaneg o przez ciebie tatuażu Alony jakoś jednak nie zoczyłem; pewnie dlatego, że była > ubrana dość mało kokieteryjnie, jak do jesiennego treningu. ------- Tatuaz jest piekny,rozlozysty niemal na cale plecy.Dodaje jej urody,gdy sie ja oglada od tylu.Zreszta jej mlodsza siostra tez ma tatuaz.Ja bedzie cieplej w Paryzu to pewno chetnie je pokaza. www.zimbio.com/Alona+Bondarenko/pictures/pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Warsaw Open. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 11:44 Co to jest? Transmisje w Eurosporcie i Polsacie? Sponsorem jest Polsat, więc to skandal, że w Eurosporcie pokazują ten turniej. Ale z drugiej strony zjadzcie takich dwóch innych komentatrów jak Karol Stopa I LEch Sidor z Euro...marzenie...Piter nie ma szans na międzynarodową karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: Warsaw Open. IP: *.rev.stofanet.dk 19.05.10, 18:59 fajnie, ze daje to eurosport, nie mam polsatu, mam nTVHD a ci z polsatu daja prawie wszystkie ich programy poza HD, moze eurosport za dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Warsaw Open. IP: *.ny325.east.verizon.net 19.05.10, 20:39 Cwiercfinaly w Warszawie. www.sonyericssonwtatour.com/SEWTATour-Archive/posting/2010/680/MDS.pdf 1-Zheng-Wozniacki 2-A.Bondarenko-Arn 3-Na Li-Errani 4-Dulgheru -Pironkova. Zwyciezczynie na pierwszym miejscu. 1-Obie graja ostatnio slabo i Carolina wybronila sie w trzech setach przeciwko mocno uderzajacej Hercog. 4-Niedoceniana Pironkova wlasnie wyeliminowala slabo grajaca Dementieva. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Kirilenko-zdjecia 19.05.10, 23:34 Maria www.zimbio.com/pictures/NipDuA2Fhod/2010+Australian+Open+Day+9/yurw4PKTYfM/Maria+Kirilenko Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Jedrzej,jak one graly? 19.05.10, 23:45 Byles,widziales,zdaj relacje. Szczegolnie interesuje mnie Pironkova i Wozniacki. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Cwiercfinaly. 20.05.10, 16:01 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Cwiercfinaly w Warszawie. > > 1-Zheng-Wozniacki > 2-A.Bondarenko-Arn > 3-Na Li-Errani > 4-Dulgheru -Pironkova. > > Zwyciezczynie na pierwszym miejscu. > > 1-Obie graja ostatnio slabo i Carolina wybronila sie w trzech setach przeciwko mocno uderzajacej Hercog. > 4-Niedoceniana Pironkova wlasnie wyeliminowala slabo grajaca > Dementieva. ---------- Sprawdzam wyniki i Jedrzej bylby ze mnie dumny.Jak na razie 100% Wozniacki odpadla z Zheng i Na Li rowniez awansowala. Zanosi sie na chinski final. 1-Zheng-Bondarenko 2-Na Li-Dulgheru www.sonyericssonwtatour.com/SEWTATour-Archive/posting/2010/680/MDS.pdf Chyba ze bedzie powtorka z tamtego roku:Bondarenko-Dulgheru. Zastanowie sie glebiej jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Gdyby Radwanska przyjechala do Warszawy. IP: *.ny325.east.verizon.net 20.05.10, 17:24 No wlasnie co by bylo,gdyby Radwanska przyjechala do Warszawy. Pominmy fakt "startowego" ,ktory wyplynal w zeszlym roku,bo domyslam sie ze organizatorzy nie daliby sie nabrac na ten numer,tak jak i nie dali sie rok temu. Przyjmujac ze Radwanska gra obecnie na poziomie Wozniacki,to nie dotarlaby to polfinalow,a za cwiercfinal jest tylko 15.100 doll. Co innego gdyby sie udalo wycyganic od organizatorow 50 tys doll startowego,bo przeciez wg p.Radwanskiego za "nazwisko" trzeba placic,wtedy Aga zgarnelaby 65.100 doll i po to juz warto jest przyjechac. Za zwyciestwo w turnieju jest 98.500 doll ale na to ani Wozniacki ani Radwanska nie moga liczyc,bo do Warszawy przyjezdzaja lepiej grajace od nich zawodniczki. Oczywiscie Radwanska moglaby pokonac Dementieva i bylby wielki szum o sukcesie Agi,ale ta sama Dementieva pokonala w Warszawie Pironkova i nie slysze zadnego szumu wokol tego. Ta sama Pironkova w cwiercfinale przegrala z dobrze grajaca Dulghery i tez nie ma szumu wokol tego. No wiec zapomnijmy o swietnym tenisie w wykonaniu Radwanskiej i Wozniacki a skupmy sie na tych ,ktore umieja wygrywac turnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Kontuzja Wozniacki. IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.05.10, 21:38 www.sonyericssonwtatour.com/video/20100520/warsaw-zheng-jie-vs-wozniacki_2256553_2056479 Plastry miala powyzej kostki na prawej nodze i nie widac by przeszkadzalo Carolinie to w bieganiu. Po przegranym pierwszym secie byla pewna,ze nie wygra meczu,wiec zeszla z kortu. Na Li tez gra oblepiona plastrami i nie schodzi z kortu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Polfinaly. IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.05.10, 23:10 www.sonyericssonwtatour.com/SEWTATour-Archive/posting/2010/680/MDS.pdf Cwiercfinaly przypowiedzialem na 75%,bo A.Bondarenko przegrala z Greta Arn.Domyslam sie,ze Jedrzej postawilby na Arn i Wozniacki! W polfinalach: 1-Zheng-Arn 2-Na Li -Dulgheru. Odpowiedz Link Zgłoś