Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nie zwiąże sobie tych blond kłaków w koka

09.09.10, 02:16
    nawet gdyby miało jej glowę urwać

co za próżna laska...
    Obserwuj wątek
      • Gość: MACIEJ Re: Nie zwiąże sobie tych blond kłaków w koka IP: *.nycmny.east.verizon.net 09.09.10, 04:28
        Ona sie Donaldowi Trumpowi bardziej podoba w rozpuszczonych,a ten obsliniony zbok siedzi w pierwszym rzedzie i glosno mlaska.
        • Gość: maciej Re: Z ktorego zamknietego zakladu dla wariatow IP: *.rev.stofanet.dk 09.09.10, 16:56
          was wypuszczono ?
        • Gość: maciej Re: zal sciska ci to miedzy nogami ? IP: *.rev.stofanet.dk 09.09.10, 17:00
          pl.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump
          • maksimum Donald Trump 09.09.10, 17:14
            Czego sie dotknie to bankrutuje.

en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump
            No i to co poraza najmocniej-to zony modelki.W zyciu bym sie tego pustoglowia nie dotknal.
      • Gość: optymist Re: ex.mila upodabniasz sie do rynsztoku ulicznego IP: *.24.117.171.generic-hostname.arrownet.dk 09.09.10, 18:29
        Oczywiscie ze w tym najgorszym wydaniu i ty doskonale o tym wiesz! Podpuszczas dwoch oblakanych emigrantow z Brooklyna Macieja i maksimum siejacych chorobliwa nienawisc do Caroline Wozniacki. Maciejowi juz wczesniej pisalem ,ze Caroline bedzie przyczyna jego choroby umyslowej i nie pomylilem sie. Maksimum udaje bardzo elokwetnego ale jest taki sam chamowaty jak Maciej .Zastanawiam sie dlaczego sa tak wulgarni,ojcowie rodzin ,maja tez dzieci. Co ich u Caroline razi:ze jest multmilionerka w Danii,amoze mlodosc i jej uroda? Zdaje sobie sprawe ,ze klepia biede ale ,czy oczernianie innych daje im samozadowolenie? Wiem,ze po tak dlugim pobycie w Ameryce zyja sprawami polskimi( brak aklimatyzacji)bo na forum tenisowym czesto widac polityczne akcety ich wypowiedzi.
        • Gość: lubie_tenis blond klaki? IP: *.lublin.mm.pl 09.09.10, 21:34
          ale poziom...
          ok,mozna nie lubic Wozniackiej a raczej jej gry (tak jak kazdego innego zawodnika/zawodniczki) ale zeby czepiac sie takich rzeczy?

• Gość: kik Re: Nie zwiąże sobie tych blond kłaków w koka IP: 92.24.134.* 09.09.10, 23:02
        Ciekawe co ty masz na głowie wieśniaro bo w głowie pustka jak sie nie podoba to nie patrz
        • Gość: o tak Re: Nie zwiąże sobie tych blond kłaków w koka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 01:47
          Niestety ex.mila powiedziała prawdę , lecz obrońcy Wozniackiej tak jak obrońcy krzyża oburzają się , że ktoś ich świętości wytyka wady.
          Ten warkocz zwany też kłakami najwyraźniej Wozniacki przeszkadzał przy wietrznej pogodzie w serwowaniu. Zamiast sobie spiąć włosy i nie mieć problemu , przecież wychodzi na kort jako profesjonalny sportowiec , to wolała błysnąć urodą (wg mnie taką sobie ale różne są gusta).
          • ex.mila Re: Nie zwiąże sobie tych blond kłaków w koka 10.09.10, 02:08

> Ten warkocz zwany też kłakami najwyraźniej Wozniacki przeszkadzał przy wietrzne
            > j pogodzie w serwowaniu.

1. Warkocz pojawił się w połowie drugiego seta, a ja pisalam o tym podczas trwania pierwszego kiedy przez bitą godzinę wypluwała włosy z ust i wyjmowała z oczu.

2. Nie wiem jak wy kibicujecie, ale ja nie oglądam meczów po to, zeby odhaczyć - tylko, żeby czuć jakies emocje. Jak coś mnie wyjątkowo w*** to nie przebieram w słowach, bo nawet jak oglądam mecz Wozniacki, której nie lubię, licze na jakieś dobre widowisko a nie pokaz mody. Gdybym wolała pokazy mody to bym poszła na stosowne forum.

3. O każdej innej zawodniczce można by było napisac na tym forum cokolwiek, i nikt nie ruszyłby palcem w bucie, ale wozniacki to na tym forum swięta krowa. Tak niestety jest. Jestem tu od kilku dni a mnie to potwornie męczy. pomyslcie o takich jak ja, ktorzy chcąc pogadać o tenisie weszli na to firum - stwierdzili, ze to fan-club Woźniackiej i zrezygnowali.

Dlatego włożyłam kij w to mrowisko.

Po mnie obelgi spływają. Gorsze rzeczy mne w życiu spotkały niż opluwanie przez anonimowych internautów.

I najwazniejsze

do niedzieli mam zamiar cieszyć się dobrym tenisem, przezyć niezapomnianie chwile, mam nadzieję, na dwa dobre mecze do zapamiętania (na więcej nie liczę) i żeby Woźniacka została zdemolowana prezez Clijsters w finale. Czego i wam życzę;-)
            • Gość: Jędrzej kto da więcej? IP: *.chello.pl 10.09.10, 04:36
              ex.mila napisała:

> Jestem tu od kilku dni a mnie to potwornie męczy. pomyslcie o takich jak ja, ktorzy chcąc pogadać o tenisie weszli na to firum - stwierdzili, ze to fan-club Woźniackiej i zrezygnowali.

Aha, a parteitagi NSDAP to były fankluby żydostwa.

Kto da więcej?
      • ex.mila widze, ze ten akurat wątek bedzie bił rekordy 10.09.10, 02:20
        poplarnośc (chociaż watku Piekna woźniacka wygrała w dwóch setach - nigdy nie dogoni0.i. Wątek w sumie głupi, płytki i denny - przyznaję w którym postanowiłam podzielić się swoją irytacją. nad innymi pracowałam, szukałam materiałow źródłowych, liczyłam na ciekawa dyskusję, ale chmj, ten jest o woźniackiej, dlatego zawsze wyląduje na czele rankingu bo nic łatwiejszego niż anonimowo na mnie napluć.

zapowadają się trzy świetne wyrównane mecze -najbardziej liczę na Venus, ze nie da się clijsters (chociaż to tej drugiej kibicuję) na Verdasco, że nie da się 'temu pedałkowi" Nadalowi (tak piszą o nim na tym forum - i nikt nie protestuje), i że Wiera skopie tyłek Woźniackiej, w co oczywiscie nie wierzę.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka