maksimum 30.01.11, 21:28 www.opengdfsuez.com/joueuses.php?op=simple&language=fr Calkiem dobry sklad! Mam nadzieje,ze Jovanovski dostanie wild card. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Awantura o Basię Re: GDF Suez. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 15:53 A jak Clijsters zechce się dojść do półfinału, to na pierwsze miejsce w rankingu wskoczy i taka jedna Dunka będzie potem musiała w Dubaju się mocno napocić, żeby swoje pierwsze miejsce odzyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: GDF Suez. IP: *.nycmny.east.verizon.net 31.01.11, 21:42 Wbrew pozorom w Paryzu jest bardzo dobra obsada i Clijsters nie musi wygrac. Ciekawi mnie czy zagra tu Jovanovski. Wozniacki wg mnie nie ma szans w Dubaju,bo tam sa wszystkie poza Clijsters i Na Li tez chce udowodnic ze jej sie cos nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: GDF Suez. IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 21:44 Wszystkie poza Clijsters = Karolina je leje i dlatego jest nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: GDF Suez. IP: *.nycmny.east.verizon.net 31.01.11, 22:44 Ze Schiavone jej sie udalo a z Na Li od dawna jest do tylu i tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: GDF Suez. IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 10:35 > Ciekawi mnie czy zagra tu Jovanovski. Nie zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: GDF Suez. IP: *.nycmny.east.verizon.net 03.02.11, 20:43 Bo turniej w Dubaju jest wazniejszy i prawdopodobnie nie dostala tam dzikiej karty i bedzie musiala grac w eliminacjach. Gdyby grala w Paryzu to nie zdazylaby na eliminacje w Dubaju. Tak to pod gorke maja wszyscy ci mlodzi i zdolni,ktorym organizatorzy nie chca dac dzikich kart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: GDF Suez. IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 20:54 Ważniejszy? Ranga prawie ta sama (Premier, Premier 5 - co za różnica?), a w Paryżu łatwiej by było jakieś punkty uciułać... Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: GDF Suez. 05.02.11, 19:08 Pieniedzy jest wiecej w Dubaju i tam jest cala czolowka poza Clijsters,ale w Paryzu tez jest ciekawa obsada. www.opengdfsuez.com/joueuses.php?op=qualification&language=uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ #120 Jelena Dokic grzmoci #20 Petrova IP: *.nycmny.east.verizon.net 10.02.11, 20:12 www.wtatour.com/headtohead/nadia-petrova_2255881_6564/0,,12781~6564~2073,00.html Ostatnim razem graly dokladnie 10 lat temu jak Dokic miala 17 lat a Nadiezda 18 i wtedy jak teraz wygrala Dokic. Jak juz wszystkim sie zdawalo,ze Dokic odpuscila sobie tenis,ona zauwazyla,ze Henin,Dementieva odpadly.Venus gra slabo,Serena moze juz nie wroci,a Clijsters nie jest taka sama jak pol roku temu. Jaks klucha z Monako jest #1,wiec chyba kazdy moze byc. Wlasnie jutro Dokic bedzie sprawdzala Clijsters czy ta nadaje sie na #1. Moim zdaniem Dokic ja rozniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Kvitova-Clijsters 6:4,6:3. IP: *.nycmny.east.verizon.net 13.02.11, 16:32 www.opengdfsuez.com/resultats.php?op=simple&tour=6&?language=uk Cos widac ,ze bohaterki sa zmeczone.Clijsters przegrywa final z Kvitova a Zvonareva przegrywa polfinal z Mietla! Odpowiedz Link Zgłoś