andy_lt 07.10.13, 14:01 Po wygranych w kwalifikacjach nad Jasminą Tinjic 2:6 7:5 6:1 < Stephanie Vogt 7:6 4:6 6:4 i Sesil Karatantcheva 6:2 6:3 Kasia przeszła do turnieju głównego. Wygląda na to,że Kasia ma ogromny apetyt na pierwsza setkę rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy_lt Re: Kasia Piter w Linzu 08.10.13, 17:43 Kasia wygrywa w pierwszej rundzie ze #111 Rumunką Iriną Camelią Begu 6:2 4:6 6:3 W drugiej spotyka się z #23 Dominiką Cibulkową.Pomimo,że Polka nie ma dużych szans, to w przyszłości mecze z takimi przeciwniczkami mogą zaprocentować. Brawo Kasia!!! Powodzenia w Luxemburgu - tam Kasia startuje również w kwalifikacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wypowiedź Eksperta Re: Kasia Piter w Linzu IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 22:46 brawo Kasia!!! mam nadzieję że jesteś dumny z występu naszej reprezentantki. poziom jaki zaprezentowała w meczu z Cibulkovą wprost zapierał dech w piersiach. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_lt Re: Kasia Piter w Linzu 12.10.13, 13:03 Gość portalu: Wypowiedź Eksperta napisał(a): > brawo Kasia!!! > > mam nadzieję że jesteś dumny z występu naszej reprezentantki. poziom jaki zapre > zentowała w meczu z Cibulkovą wprost zapierał dech w piersiach. > Tak jestem dumny,bo pomimo,że grała z kontuzją to i tak prezentuje lepszy poziom niż Domachowska.Od Twojej Martusi są lepsze nie tylko Piter,ale również Kania,Kawa, Linette.Ta ostatnia udowodniła to wczoraj we francuskim" Jove Les Tour" Odpowiedz Link Zgłoś