maksimum 29.04.15, 20:30 www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/1005/MDS.pdf Cwiercfinaly: 1-Mladenovic-Arrubarrena 2-Pennetta-Babos 3-Svitolina-Vinci 4-Bacsinszky-Schmiedlova Szkoda ze Bacsinszky jest w tym samym polfinale co Svitolina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocur-z-cheshire Re: Morocco. 29.04.15, 20:51 Typuję Baczyńską do tytułu. Ćwiartek nie chce mi sie typować, za skromny to turnieik. Obsada równie mizena, co w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Morocco. IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.15, 21:08 maksimum napisał: > Szkoda ze Bacsinszky jest w tym samym polfinale co Svitolina. Ani Bacsinszky ani Switolina nie są na razie w półfinałach. Ale Bacsinszky będzie, a potem wygra turniej Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Morocco. 01.05.15, 04:25 Gość portalu: j. napisał(a): > Ani Bacsinszky ani Switolina nie są na razie w półfinałach. Ale Bacsinszky będ > zie, a potem wygra turniej Schmiedlova odeslala ja do domu by mogla lepiej przygotowac sie do Madrytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Casablanca IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.15, 23:49 Rick Blaine: zagraj tu jeszcze raz, Sam Samantha Stosur: Chyba na głowę upadłeś, Rickie - ja w Maroku nigdy nie grałam! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Morocco. 01.05.15, 04:23 Polfinaly: 1-Mladenovic-Babos 2-Schmiedlova-Svitolina Schmiedlova od turnieju w Katowicach zaczyna isc ostro do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Svitolina-Babos 75 76. 03.05.15, 03:27 Dzieki temu Svitolina z #27 wskoczyla na #21 w rankingu Odpowiedz Link Zgłoś