maksimillian1 19.09.16, 01:29 www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2016/1056/MDS.pdf Faworytkami sa Muguruza,Radwanska,Pliskova i S.Navarro a czarnym koniem Kvitova i Wozniacki,ktora przerznela jak dziecko US Open. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy_lt Re: Drabinka wyczyszczona 20.09.16, 17:01 Drabinka wyczyszczona z Amerykanek panie PISuarowy. Keys przerżnęła jak dziecko z Putinsevą pomimo 15 asów serwisowych.Amerykanie wyszkolili następnego młotka serwisowego. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimillian1 Re: Torray Open-2016. 21.09.16, 04:59 Cos mnie sie zdaje ze radwanska beknie w dwoch krotkich ze Strycova. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Torray Open-2016. 21.09.16, 18:27 maksimillian1 napisał(a): > Cos mnie sie zdaje ze radwanska beknie w dwoch krotkich ze Strycova.> Coś Ci się źle zdawało. Wprawdzie wygrała po mękach, ale wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimillian1 Re: Torray Open-2016. 24.09.16, 15:59 asia-loi napisała: > Coś Ci się źle zdawało. Wprawdzie wygrała po mękach, ale wygrała. Wstyd bylo aptrzec na te meki. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Torray Open-2016. 21.09.16, 22:06 Dlaczego Radwańska nie wygrywa na olimpiadach .O to jest pytanie .Szczególnie do asi. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Torray Open-2016. 21.09.16, 22:38 taniarada napisał(a): > Dlaczego Radwańska nie wygrywa na olimpiadach .O to jest pytanie .Szczególnie do asi. Widzę taniarada, że "łazisz" za mną po forach gazety.pl. :D No cóż Agnieszka szlema, też jeszcze nie wygrała, a olimpiada, to nie jest impreza prestiżowa dla tenisistów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_lt Re: Brawo Magda!!! 22.09.16, 10:36 Linette - Putinseva 4:6 6:3 7:5 To jeden z lepszych meczów Magdy w jej karierze.Z taką grą Polka może pokusić się o zwycięstwo w ćwierćfinale z Caroliną Woźniacką. Jeszcze raz zasłużone brawa. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_lt Re: Brawo Magda!!! 23.09.16, 10:02 No cóż przegrała,a w zasadzie wygrała mecz dla Woźniackiej 4:6 3:6 Pomimo większej liczby winnerów,cała masa niewymuszonych błędów.Tak rozregulowanego celownika dawno nie widziałem Radwańska - Puig 6:2 6:3 Mistrzyni Olimpijska nie taka straszna,jak się niektórym wydawało. W półfinale Agnieszka zagra z Woźniacką(szkoda,że nie z Linette) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Brawo Magda!!! IP: *.cpe.webspeed.dk 23.09.16, 23:55 Caroline rowniez pochwalila Magde za dobra gre, Odpowiedz Link Zgłoś
maksimillian1 Re: Brawo Magda!!! 24.09.16, 16:01 andy_lt napisał: > No cóż przegrała,a w zasadzie wygrała mecz dla Woźniackiej 4:6 3:6 Pomimo więks > zej liczby winnerów,cała masa niewymuszonych błędów. Myslalem,ze pierwszy set na luziku wygra,ale trema ja zjadla a w drugim juz wysiadla kondycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_lt Re: Radwańska - Woźniacki 6:4 5:7 4:6 24.09.16, 11:07 Tak przegrane mecze bolą podwójnie,tak jak podwójne błędy.Gdy się nie wygrywa w dwóch setach,to się popada w nerwowosć i robi masę błędów.Tak to zrobiła w dzisiejszym meczu Radwańska.Prowadząc 6:4 5:3 nie potrafiła zakończyć meczu. Później w trzecim secie już tylko nerwowosć i błąd za błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimillian1 Re: Radwańska - Woźniacki 6:4 5:7 4:6 24.09.16, 16:02 andy_lt napisał: > Tak to zrobiła > w dzisiejszym meczu Radwańska.Prowadząc 6:4 5:3 nie potrafiła zakończyć meczu. > Później w trzecim secie już tylko nerwowosć i błąd za błędem. Karola wszystkich rozjezdza kondycja jak za dawnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimillian1 Re: Torray Open-2016. 24.09.16, 15:58 asia-loi napisała: > Widzę taniarada, że "łazisz" za mną po forach gazety.pl. :D Moglabys wreszcie zauwazyc,ze to glownie ja za toba laze. > No cóż Agnieszka szlema, też jeszcze nie wygrała, a olimpiada, to nie jest impr > eza prestiżowa dla tenisistów. :) Teraz mi rozjasnilas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Torray Open-2016. IP: *.tvk.torun.pl 24.09.16, 14:29 Szkoda, naprawdę. Trochę takich porażek w tym roku Aga miała niestety. Pironkowa na RG, Cibulkova na Wimbledonie, wysokie prowadzenie z Halep, wypuszczenie szansy na 1/4 USO i teraz mecz z Caro. Dla mnie Dunka ma tytuł w kieszeni, chyba, że Osaka będzie trafiała, ale młoda Japonka zbyt niestabilna by strzelać przez cały mecz w kort. Jeśli Wozniacki wygra, to będzie miała pierwszy tytuł Premier od... 2012 roku. Swoją drogą, to odrodzenie byłej liderki bardzo przypomina mi to, co zrobiła Aga rok temu. Na szczęście dla rywalek i nieszczęście dla samej siebie zaczęła ona grać za późno, więc w tym roku do ścisłej czołówki wrócić raczej nie zdąży, no chyba, że będzie genialne Wuhan i taki sam Pekin. Ale w przyszłym-kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimillian1 Re: Torray Open-2016. 24.09.16, 16:07 Gość portalu: ps napisał(a): > Dla mnie Dunka ma tytuł w kieszeni, chyba, To ty nie widzisz,ze ona slabo gra a jedyne czym kroluje to kondycja. > że Osaka będzie trafiała, ale młoda Japonka zbyt niestabilna by strzelać przez > cały mecz w kort. Jest u siebie,wreszcie gdzies sie musi przelamac. Zawalila US Open ,to tu ma szanse sie odkupic. > Jeśli Wozniacki wygra, to będzie miała pierwszy tytuł Premier od... 2012 roku. Wozniacki na szczyt nie wroci,bo ona nic nie gra,poza b.dobrym przygotowaniem kondycyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś