Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Na Li wygrała z Radwańską 6:0.

IP: *.chello.pl 03.03.09, 04:16
    nie ukrywam że bardzo mi się ten wynik spodobał.

brawo Na Li! liczę na to że wyrzucisz Radwańską z rankingu!!!!!

Obserwuj wątek
      • Gość: MACIEJ Re: Na Li wygrała z Radwańską 6:0. IP: *.ny325.east.verizon.net 03.03.09, 04:25
        Musiala Agnieszke jakas kuntazja w 3-cim secie gnebic,bo inaczej
        wygralaby ze 2 gemy.
        • Gość: tenisista a czy w błyskawicznym secie z Mauresmo IP: *.chello.pl 03.03.09, 04:32
          miała kontuzję? może Li zagrała bardzo d. a Agnieszka trochę się podłamała.
          gdyby to była prawdziwa kontuzja to by była przerwa medyczna itp. Aga przegrała
          3 w tempie kalejdoskopowym. po prostu Li się zemściła za 2 :).

• Gość: t li a agnieszka IP: *.pools.arcor-ip.net 03.03.09, 23:14
            agnieszka wysiadla kondycyjnie niestety. ona wlasciwie wygrala(by) z li bez
            problemu w dwoch setach - prowadzila 5:3 i wygrala drugiego seta. pod koniec
            pierwszego i w trzecim zabraklo jej sily.
            zdaje sie ze odbija sie gonitwa za doha z zeszlego sezonu. a moze tez ogolnie
            slabe przygotowanie kondycyjne. moze na takie maratony jest jeszcze za mloda.
            w kazdym razie, na li jest bez watpliwosci w zasiegu dwusetowego zwyciestwa
            agnieszki.
      • Gość: KASIA (fanka) Re: Na Li wygrała z Radwańską 6:0. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 14:56
        Nie znasz się na tenisie skoro piszesz takie brednie. Agnieszka musi dość do siebie. Była przeziębiona i jest przemęczona... Nie jedna osoba chciałaby tyle osiągnąć co Aga... To dopiero początek sezonu!!! Nawet największym zdarzają się przegrane... Ale kto nie umie przegrywać ten nigdy nie będzie wygrywać!!! W następnym tygodniu zaczyna się turniej w Indian Wells... Zobaczymy w jakiej dyspozycji będzie Agnieszka... Myślę że Agnieszka pokaże swój najlepszy tenis i będzie grać na 100% swoich możliwości !!! :):):) Pozdrowienia... :)
        • Gość: tenisista Kasiu, a zdradź Nam tu wszystkim tajemnicę IP: *.chello.pl 04.03.09, 15:04
          co jest to ten

"swój najlepszy tenis" Agi?

bo ja mam właśnie problem z zrozumieniem co dla niej albo dla jej fanów jest
          "najlepszym tenisem"..myślałem że jest to (z mojej perspektywy patrząc) mecz z
          Szarapową półtora roka temu, albo teraz z Mauresmo (to znaczy "rodzaj tenisa" w
          jej wykonaniu najlepszy - ale samo wykonanie nie najlepsze - tabletki itp ok ale
          tak to o to chodzi).

no ale ona tak grała przed kamerą polskiej telewizji tylko 2 razy...

ale przyznam Ci rację, ja też mam nadzieję, chociaż nie kibicuję tej tenisistce,
          że Aga zagra najlepszy tenis tak jak w meczu z Mauresmo, pójdzie na całość,
          tylko że nadzieja matką głupich...

obawiam się jednak że fani Radwańskiej inaczej rozumieją 'najlepszy tenis',
          tylko problem brzmi, że ja ich nie rozumiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka