dominiqus 08.12.05, 13:22 ciekawy jestem w jakich pubach, knajpach, dyskotekach bawicie się weekendowe wieczory?! może macie jakieś miejsca z ciekawym klimatem, czymś specyficznym, godne polecenia? piszcie! chyba... że nie lubicie się bawić...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: gdzie balujecie w Brukseli? 08.12.05, 20:53 dominiqus napisał: > ciekawy jestem w jakich pubach, knajpach, dyskotekach bawicie się weekendowe > wieczory?! a gajowniczkow - fajnei jest sprzatac nei trzeba ;P > może macie jakieś miejsca z ciekawym klimatem, czymś specyficznym, godne > polecenia? oo jak lubisz epsow ;) lbu pita jourdain jak nie lubisz > piszcie! > chyba... że nie lubicie się bawić...? my som toten hosen ;) Odpowiedz Link
bruxellka Re: gdzie balujecie w Brukseli? 08.12.05, 22:24 to nie balujemy u pawia ??? oswietlenie juz jest :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: gdzie balujecie w Brukseli? 08.12.05, 22:26 bruxellka napisała: > to nie balujemy u pawia ??? oswietlenie juz jest :) bedziesz sie czolgac wzdluz nie w poprzek podjazu ;) Odpowiedz Link
bruxellka Re: gdzie balujecie w Brukseli? 08.12.05, 22:40 o czym ty paw mowisz :) my tu o imprezach a ty z pojadem ??? chyba ze impreza w mylni?? to jak ?? ;) a w jakich sie miejsca imprezuje to zalezy jakie klimaty lubisz :) ja roznie w roznych zalezy od nastroju jest pare ciekawych miejsc : jest np: Mirano, jest pare super knajpek w centrum gdzie mozna fajnie muzyki na zywo posluchac :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: gdzie balujecie w Brukseli? 08.12.05, 22:42 bruxellka napisała: > mylni?? to jak ?? ;) a co to mylnia jest? > a w jakich sie miejsca imprezuje to zalezy jakie klimaty lubisz :) ja roznie w > roznych zalezy od nastroju jest pare ciekawych miejsc : jest np: Mirano, jest > pare super knajpek w centrum gdzie mozna fajnie muzyki na zywo posluchac :) wycie do kotleta znaczy bliskei sercu? ;o) Odpowiedz Link
bruxellka Re: gdzie balujecie w Brukseli? 08.12.05, 22:47 a ty sie nigdy ze mna na wieczor nie umowiles to nie wiesz jak ja je spedzam ;) Odpowiedz Link
paw_dady Re: gdzie balujecie w Brukseli? 08.12.05, 22:48 bruxellka napisała: > a ty sie nigdy ze mna na wieczor nie umowiles to nie wiesz jak ja je spedzam ;) wpierw wyprawie moej zone i twojego meza a potem mzoemy sie umawiac - bedzie super randka prtzy wyciu do kotleta ;P Odpowiedz Link
bruxellka Re: gdzie balujecie w Brukseli? 08.12.05, 22:54 a ty odrazu o randce .... eh faceci !!!! a poimprezowac to juz nie mozna ;) wracaj do tematu w miejsca w ktorych powinne byc i napic sie piwa :) a moze napisz jakie lubisz klimaty ?? Moederlambik More than 600 different beers! Rue de Savoie, 68 1060 Bruxelles L'Atelier Beers' menu appears on the wall rue Elise, 77 1050 Bruxelles jeszcze moja kochana belga :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: gdzie balujecie w Brukseli? 08.12.05, 22:56 bruxellka napisała: > wracaj do tematu w miejsca w ktorych powinne byc i napic sie piwa :) > a moze napisz jakie lubisz klimaty ?? > > Moederlambik > More than 600 different beers! > Rue de Savoie, 68 > 1060 Bruxelles piwo belgijskei to cos a kon chory na cukrzyce ;P > > jeszcze moja kochana belga :) srodkowy gierek. BTW gierek bywal w genku ;) Odpowiedz Link
bruxellka Re: gdzie balujecie w Brukseli? 08.12.05, 22:45 www.brusselsdiscovery.com na tej sronce sa rozne fajne namiary :) gdzie fajnie spedzic czas i po imprezowac :) jest opis lokalow itp :) Odpowiedz Link
paw_dady mu is dead mu is dead 09.12.05, 19:36 aga6000 napisała: > Ty lepiej nie wypisuj tutaj tylko rob impreze. a kto bedzie sprzatal? ;o) Odpowiedz Link
paw_dady do agi o imprezie 09.12.05, 23:18 a po kieg ja mam sprzatac lepiej zrobmy u Gajowniczkow 2 ulcie obok no i sprzatac nei musze ;P oczywiscie im nie nie mwomy, mysle ze Brixelk itez chetnie sie zabiora ;) Odpowiedz Link
aga6000 Re: do agi o imprezie 10.12.05, 14:13 To ojciec zalozyciel obchodzi jakis jubileusz w ten week-end? Odpowiedz Link
paw_dady Re: do agi o imprezie 10.12.05, 17:26 eee grzes am kota ;P znaczy takei 4nozne stworzenie z toksoplazmoza : wiec kazda okazja jest dobra zeby najechac i sie spic w 3 dupy ... Odpowiedz Link
bruxellka Re: do agi o imprezie 10.12.05, 21:30 ja tez slyszam o plotkach weekendowych ;) >> do pawia a o co ci chodzi z tym sprzatniem ciagle ?? impreza to impreza :) chyb ze szykujesz jakas weekendowa niespodzianke imprezowa :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: do agi o imprezie 10.12.05, 21:33 bruxellka napisała: > ja tez slyszam o plotkach weekendowych ;) > >> do pawia a o co ci chodzi z tym sprzatniem ciagle ?? impreza to impr > eza :) > chyb ze szykujesz jakas weekendowa niespodzianke imprezowa :) ee jutro u dika mzoe siem spotkac czemu nie ;) Odpowiedz Link
kasiabru Re: gdzie balujecie w Brukseli? 10.12.05, 21:09 sprobuj zaatakowac okolice Chausse de Charleroi. Tam jest pelno fajnych miejsc, np. Living room. Odpowiedz Link