anuteczek 04.04.06, 15:34 Czy ktoś się wybiera z Antwerpii do Łodzi (lub przez Łodź będzie przejeżdżał) w najbliższym czasie tzn przed 13 kwietnia? mam paczkę do podania... jeśli się znajdzie dobra dusza proszę o kontakt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: Antwerpia Łodź 05.04.06, 20:09 anuteczek napisała: > Czy ktoś się wybiera z Antwerpii do Łodzi (lub przez Łodź będzie przejeżdżał) > w najbliższym czasie tzn przed 13 kwietnia? mam paczkę do podania... jeśli się > znajdzie dobra dusza proszę o kontakt > ja jade ale z bxl i dopiero w sierpiu ;D Odpowiedz Link
anuteczek Re: Antwerpia Łodź 07.04.06, 21:06 jak masz coś do podrzucenia na święta to nie ma sprawy, mogę zabrać Odpowiedz Link
kasiabru Re: Antwerpia Łodź 09.04.06, 11:53 Ja bym miala paczke. Mikrofalke. Nie da sie zabrac przez autobus niestety. Moi rodzice moga ja odebrac gdzies w Lodzi, nie bedzie z tym problemu. Odpowiedz Link
paw_dady Re: Antwerpia Łodź 11.04.06, 00:31 kasiabru napisała: > Ja bym miala paczke. Mikrofalke. Nie da sie zabrac przez autobus niestety. Moi > rodzice moga ja odebrac gdzies w Lodzi, nie bedzie z tym problemu. pod yemy kanapki na piotrkowskiej ;D Odpowiedz Link
kasiabru Re: Antwerpia Łodź 18.04.06, 11:50 no i widzisz? nie doczekalam sie.... a tak bym sie wybrala na te Piotrkowska.... Odpowiedz Link
paw_dady Re: Antwerpia Łodź 27.04.06, 02:00 kasiabru napisała: > no i widzisz? nie doczekalam sie.... > a tak bym sie wybrala na te Piotrkowska.... bendem w sieprniu jedziesz? ;) Odpowiedz Link
kasiabru Re: Antwerpia Łodź 28.04.06, 17:42 nie, w sierpniu nie dam rady. ale moze bym cos miala do przeslania. dam ci znac. Odpowiedz Link
paw_dady Re: Antwerpia Łodź 02.05.06, 21:09 kasiabru napisała: > nie, w sierpniu nie dam rady. ale moze bym cos miala do przeslania. dam ci znac > . daj daj, bede napewno - o ile to legalny towar innych nie woze ( za darmo ;) Odpowiedz Link