paw_dady 04.12.07, 01:11 jesli to nie wypadek pewn podejzenie rzuca na Janka Rokite ;) Serdecznosci PD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do.ki Re: auto p. Pitery podpalone? 04.12.07, 08:57 niekoniecznie. To był Focus. Nie od dziś wiadomo, ze Ford g..no wort. Mógł sam się zapalić. Odpowiedz Link
paw_dady Re: auto p. Pitery podpalone? 04.12.07, 16:04 do.ki napisał: > niekoniecznie. To był Focus. Nie od dziś wiadomo, ze Ford g..no wort. Mógł sam > się zapalić. albo niska kultura obslugi uzytkownikow ale ja stawiam na Janka Rokite - nie zostal premierem i msci sie na POwcach ;o) Serdecznosci PD Odpowiedz Link
do.ki Re: auto p. Pitery podpalone? 04.12.07, 16:35 > albo niska kultura obslugi uzytkownikow ale ja stawiam na Janka > Rokite - nie zostal premierem i msci sie na POwcach ;o Nie mógł: najpierw był u Szymona Majewskiego, a potem Sekielski z Morozowskim dzwonili (na żywo!) do Rokitów do domu i Nelly dała mu alibi. Rozsądek przypomina, że Piterze zrobiono krzywdę, ale diablik jednak się śmieje, że dobrze jej tak, bo pitoliła niemożebnie... Odpowiedz Link
paw_dady Re: auto p. Pitery podpalone? 05.12.07, 15:23 do.ki napisał: > > albo niska kultura obslugi uzytkownikow ale ja stawiam na Janka > > Rokite - nie zostal premierem i msci sie na POwcach ;o > > Nie mógł: najpierw był u Szymona Majewskiego, a potem Sekielski z Morozowskim d > zwonili (na żywo!) do Rokitów do domu i Nelly dała mu alibi. > eee tam jak sie chce cos udowodnic to poslemy Monike Olejnik a ona bezstronnie jak zawsze dowiedzie winy Janka ;) > Rozsądek przypomina, że Piterze zrobiono krzywdę, ale diablik jednak się śmieje > , że dobrze jej tak, bo pitoliła niemożebnie... ja mysle, ze tka naprawde jechala na recznym ;) Serdecznosci PD Odpowiedz Link