tfuj_aniou_strusz 13.11.03, 11:46 od jakiegos czasu zauwazylem ze w mojej spermi oprucz bilego plynu znajduja sie biale, jakby galaretkowate, kuleczki. czy to jest normalne , czy powiniennem sie zglosic do jakiegos specjalisty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tfuj_aniou_strusz Re: wyglad spermy 13.11.03, 15:22 to pojdziemy razem ;) ale chcialbym sie dowiedziec co to i dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
tfuj_aniou_strusz Re: wyglad spermy 17.11.03, 12:27 Czy ktos mi w koncu udzieli informacji na moje pytanie ???? bede bardzo wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
seksuolog24 Re: wyglad spermy 20.11.03, 18:21 Weź nasienie na rękę i poczekaj ok.10min. Jak po tym czasie kuleczki nie przejdą w płyn to masz problem.Jeżeli na ręku będziesz miał płyn to chędoż uważnie ,bo możesz mieć dzidziusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
tfuj_aniou_strusz Re: wyglad spermy 21.11.03, 09:11 Mam problem? a jakiej natury? czy moej jajka sa w pozadku? jakto dzidziusia? Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: wyglad spermy 21.11.03, 13:12 Twoje jaja sa w porzadku. Nieraz a z wiekiem czasu to czesciej, jak sperma wyleci z kutasa to ma zawartosci galarety. Chyba ze jestes bardzo podniecony to sperma wylatuje w postaci bialego kefiru i pozniej rano znajdujesz slady na scianie lub na suficie-(tylko pogratulowac) to jest wszystko dobrze z twoim "malym". A babelki lub galaretka to jest naturalna w wygladzie sperma dla czlowieka ktory juz mysli o zalozeniu rodziny. Pozdrawiam! In this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns,and those who dig..... You dig!!. The Man With No Name(Clint Eastwood). Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzraczka Re: wyglad spermy 30.11.03, 20:41 niestety masz problem. Wygląda na to,że masz zapalenie gruczołu krokowego ( prostaty ). Pójdzź do urologa. Odpowiedz Link Zgłoś
tfuj_aniou_strusz jedni tak inni inaczej :( 02.12.03, 09:45 jedni mowia ze wszystko w pozadku, inni ze jestem hory. a ja niewiem. mic mnie nie boli , problemow w lozku brak, tylko nie wiem co o tym sadzic. Czy ktos kompetentny mogl by mi udzielic fachowej porady? i ewentualnie do jakiego lekaza mam sie zglosic. Odpowiedz Link Zgłoś
marchewunia Re: jedni tak inni inaczej :( 02.12.03, 16:54 Idź po prostu do lekarza, do męskiego ginekologa...zapomniałam się jak się on nazywa...spytam się faceta może on wie:P Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: wyglad spermy 06.12.03, 01:25 Zawsze wystąpienie podobnych objawów powinno zostać zdiagnozowane do końca. Powinieneś zgłosić się na badanie nasienia. Zgłoś się do androloga. Odpowiedz Link Zgłoś