roman_j 15.03.04, 06:38 Dziś przypada 2048 rocznica zamachu na Juliusza Cezara w rzymskim Senacie. Tak przynajmniej twierdzi mój kalendarz. :-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santia Re: Idy marcowe 15.03.04, 19:13 w nawiązaniu do faktu , iż mamy marzec, chciałam powiedzieć, że wczoraj przeraźliwie płakały koty pod oknami, to fantastyczny objaw nadciągającej wiosny;-)) Odpowiedz Link
santia Re: wiosna+dzwonnik 15.03.04, 19:17 a w nawiązaniu do wiosny to uważam, ze powinien odezwać się Dzwonnik, który ma fantastyczną umiejętność romantycznego ujęcia pory roku;-)) jego opis jesieni był cudowny i melancholijny;-)) ps. Dzwonniku wróć !!!! Odpowiedz Link
roman_j Re: wiosna+dzwonnik 18.03.04, 15:42 Dzwonnika widzialem wczoraj po 20.00 jak sunął swą srebrną furą do domu. Nie wiem, czy mnie widział, ale stałem na przejściu dla pieszych koło stacji Orlenu przy Jachowicza. :-)) Odpowiedz Link
intruder Za pozno!!! 16.03.04, 12:09 Szkoda ze sie nikt z nas nie dowiedzial o tym wczesniej bo mozna bylo zwolac spotkanie i sprawic aby "tradycji" stalo sie zadosc - jakis spisek, Brutus i inni... ;P Odpowiedz Link
roman_j Re: Za pozno!!! 16.03.04, 13:36 intruder napisał: > Szkoda ze sie nikt z nas nie dowiedzial o tym wczesniej bo mozna bylo zwolac > spotkanie i sprawic aby "tradycji" stalo sie zadosc - jakis spisek, Brutus i > inni... ;P Całe szczęście, że jesteście takie "nogi" z historii. ;-)) Co prawda Wind coś przebąkuje o spotkaniu, ale jak na razie chętnych zbyt wielu nie ma... Odpowiedz Link
hiubi Re: Za pozno!!! 17.03.04, 08:59 Jakby atakcją wieczoru była akcja Brutusa, to myslę, że chętni by się zebrali :-)) Odpowiedz Link