ernest_pinch 23.05.04, 22:55 Widzew rules Wisła rules Jest cos pozytywnego w tym wszystkim. Po takich meczach cudow przechodzi mi ochota na zjawienie sie na stadionie na kilka kolejek. Szkoda czasu, a zamiast na bilet, lepiej wydac na alkohol ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Nasza liga rules 24.05.04, 06:55 ernest_pinch napisał: > Po takich meczach cudow przechodzi mi ochota na zjawienie sie na stadionie na > kilka kolejek. Też tak mam... Odpowiedz Link
wind7b Re: Nasza liga rules 24.05.04, 14:24 Witam, Wg mnie mecz Wisla Widzew i jego wynik nie byl az taki dziwny. Wisla zagrala dobrze kilka meczow w rundzie wiosennej ale to byla gra typu podanie do Jelenia i bramka. Do tego niezla gra w obronie i wyniki byly niezle. W meczach z Legia i Groclinem taka gra nie dala dobrego rezultatu. A z Widzewem - czego sie mozna bylo spodziewac? Naszym juz zbytnio na punktach nie zalezy. Widzew ma teoretyczne szanse na utrzymanie. Nam w Lodzi zwykle za dobrze sie nie gralo. Za to remis Amiki i to ze u zadnego bukmachera tego meczu nie mozna bylo obstawic to jest cud typowy dla polskiej ligi :-)) Wojtek Odpowiedz Link