roman_j 21.08.03, 23:09 Skoro sierpniowe nie wypaliło, więc zbieram deklaracje na spotkanie wrześniowe. Piszcie, jaki dzień i godzina Wam odpowiada między 15 a 21 wrzesnia. I obiecuję, że to spotkanie się już odbędzie. :-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiubi Re: Wrześniowe spotkanie 22.08.03, 16:16 Czemu tak późno?? Może już w drugim tygodniu? powiedzmy 9 wrzesień?? Odpowiedz Link
roman_j Zawsze trzeci tydzień miesiąca. 23.08.03, 10:38 hiubi napisał: > Czemu tak późno?? Może już w drugim tygodniu? powiedzmy 9 wrzesień?? Ustaliłem, że spotkania będą się odbywać w trzecim tygodniu każdego miesiąca i chciałbym się tego trzymać. Dzieki temu każdy z góry wiedział, w jakim okresie ma sobie co miesiąc rezerwować czas. :-)) Odpowiedz Link
moooni Re: Wrześniowe spotkanie 22.08.03, 20:23 roman_j napisał: > Skoro sierpniowe nie wypaliło, więc zbieram deklaracje na spotkanie > wrześniowe. Piszcie, jaki dzień i godzina Wam odpowiada między 15 a > 21 wrzesnia. I obiecuję, że to spotkanie się już odbędzie. :-)) Jakie nie wypaliło? Jakie nie wypaliło? Ja byłam chętna i gotowa a Ty sobie odwołałeś, bo Ci ludzi za mało było. Nie to nie ;-P We wrześniu przyjdę, bo Ci się lanie należy ode mnie :) Za wczorajszego smsa!!! -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia moooni@eranet.pl <tadaaaaaaam.wave> Odpowiedz Link
pinch Re: Wrześniowe spotkanie 22.08.03, 20:55 moooni napisała: > Jakie nie wypaliło? Jakie nie wypaliło? Ja byłam chętna i gotowa a > Ty sobie odwołałeś, bo Ci ludzi za mało było. Nie to nie ;-P Dołączam sie do wypowiedzi Moooni. To ja sobie załatwiłem zwolnienie w domu, liczyłem na usprawiedliwienie wypisane i ostemplowane pieczatką z ziemniaka a tu prosze odwołał... ;-))) Nakladam kare w postaci dodatkowego bilaternego spotkania nad Wisła coby omówić sprawe TZ ;-) Odpowiedz Link
moooni Re: Wrześniowe spotkanie 23.08.03, 00:28 pinch napisał: > Dołączam sie do wypowiedzi Moooni. To ja sobie załatwiłem zwolnienie w domu, > liczyłem na usprawiedliwienie wypisane i ostemplowane pieczatką z ziemniaka a > tu prosze odwołał... ;-))) > Nakladam kare w postaci dodatkowego bilaternego spotkania nad Wisła coby omówić > > sprawe TZ ;-) Pinch, dzieki Ci za wsparcie ;-*** Roman: masz punkt karny. Jeszcze dwa i konto zostanie zawieszone :) -- moooni, nieco %, tralalalaaaaaaaaaaaaaa :) zgubiłam siga, tralalalalaaa :)) Odpowiedz Link
roman_j Re: Wrześniowe spotkanie 23.08.03, 10:29 pinch napisał: > Nakladam kare w postaci dodatkowego bilaternego spotkania nad Wisła > coby omówić sprawe TZ ;-) OK. Napisz kiedy. :-)) Odpowiedz Link
pinch Re: Wrześniowe spotkanie 23.08.03, 17:09 roman_j napisał: > OK. Napisz kiedy. :-)) Od poniedziałku koniec urlopu. To straszne ... Juz kilku "nadgorliwych" szukało mnie w tym tygodniu ... ;-) W kazdym razie mamy cały wrzesien, wiec cos sie wymysli :) Odpowiedz Link
roman_j Re: Wrześniowe spotkanie 23.08.03, 17:24 pinch napisał: > Od poniedziałku koniec urlopu. To straszne ... Juz > kilku "nadgorliwych" szukało mnie w tym tygodniu ... ;-) Studenci? > W kazdym razie mamy cały wrzesien, wiec cos sie wymysli :) To może przynajmniej nie wcześniej niż po 8-mym. Odpowiedz Link
pinch Re: Wrześniowe spotkanie 24.08.03, 19:09 roman_j napisał: > Studenci? Ano + jacyś "namolnicy"...; ;-) > To może przynajmniej nie wcześniej niż po 8-mym. OK. :-) Odpowiedz Link
roman_j Re: Wrześniowe spotkanie 23.08.03, 10:27 moooni napisała: > Jakie nie wypaliło? Jakie nie wypaliło? Ja byłam chętna i gotowa a > Ty sobie odwołałeś, bo Ci ludzi za mało było. Jak na razie to oprócz Ciebie tylko Pinch zgłosił prostest, więc nasze spotkanie byłoby bardzo kameralne... :-)) > Nie to nie ;-P We wrześniu przyjdę, bo Ci się lanie należy ode > mnie :) Za wczorajszego smsa!!! > <tadaaaaaaam.wave> Czyzby przeczytał go Twój mąż? :-)) Nie bierz tego zbyt dosłownie. To tylko cytat z filmu "Miasteczko Pleasentville" i pierwsze słowa jakie zakołatały w mej zmęczonej czaszce po wyjściu z pociagu w rodzinnym mieście. :-)) Odpowiedz Link
moooni Re: Wrześniowe spotkanie 23.08.03, 13:54 roman_j napisał: > Jak na razie to oprócz Ciebie tylko Pinch zgłosił prostest, więc > nasze spotkanie byłoby bardzo kameralne... :-)) To źle? :) > Czyzby przeczytał go Twój mąż? :-)) Nie, ale mało brakowało :) > Nie bierz tego zbyt dosłownie. To tylko cytat z filmu "Miasteczko > Pleasentville" i pierwsze słowa jakie zakołatały w mej zmęczonej > czaszce po wyjściu z pociagu w rodzinnym mieście. :-)) Wcale nie biorę ;p -- moooni Odpowiedz Link
roman_j Re: Wrześniowe spotkanie 23.08.03, 14:25 moooni napisała: > roman_j napisał: > > > Jak na razie to oprócz Ciebie tylko Pinch zgłosił prostest, więc > > nasze spotkanie byłoby bardzo kameralne... :-)) > To źle? :) Źle, to jest postawione to pytanie. Byłoby trochę smutno, że nasza dość liczna forumowa rodzinka skurczyła się do tak wąskiego grona. No i nie można byloby podjąć żadnych wiążących decyzji. :-) > > Czyzby przeczytał go Twój mąż? :-)) > Nie, ale mało brakowało :) Szkoda... ;-)) > > Nie bierz tego zbyt dosłownie. To tylko cytat z filmu "Miasteczko > > Pleasentville" i pierwsze słowa jakie zakołatały w mej zmęczonej > > czaszce po wyjściu z pociagu w rodzinnym mieście. :-)) > Wcale nie biorę ;p Odpowiedz Link
roman_j Proponowane terminy 01.09.03, 13:00 16, 17 lub 18 września. Proszę zainteresowanych o wyrażenie opinii, kiedy im ewentualnie NIE pasuje. Oczywiście napiszcie też, jeśli każdy termin wam pasuje, że się wybieracie. Odpowiedz Link
dzwonnik Re: Proponowane terminy 01.09.03, 13:04 Mnie pasuje w kazdym z tych dni (przynajmniej na razie). W tych ramach dopasuje sie do reszty :-) Odpowiedz Link
santia Re: Proponowane terminy 01.09.03, 16:26 jestem chętna.........;-)) i też mi pasuje każdy termin z podanych; Odpowiedz Link
pinch Re: Proponowane terminy 01.09.03, 20:30 roman_j napisał: > 16, 17 lub 18 września. Proszę zainteresowanych o wyrażenie opinii, kiedy im > ewentualnie NIE pasuje. Oczywiście napiszcie też, jeśli każdy termin wam pasuje > , > że się wybieracie. Jesli do poludnia to kazdy termin mi pasuje :-) Po poludniu to jeszcze nie wiem ;-) Odpowiedz Link
ploom Re: Proponowane terminy 01.09.03, 22:29 ... bardzo chciałbym się pojawić ... na dzien dzisiejszy wiem, że 16 i 17 września są ... raczej OK ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link
zenobius1 Re: Proponowane terminy 02.09.03, 08:39 roman_j napisał: > 16, 17 lub 18 września. Proszę zainteresowanych o wyrażenie opinii, kiedy im > ewentualnie NIE pasuje. Oczywiście napiszcie też, jeśli każdy termin wam pasuje > , > że się wybieracie. > Mnie pasi wsio. Roman tylko lokal przyzwoity znajdź. Bo zimno na dworzu. Odpowiedz Link
moooni Re: Proponowane terminy 09.09.03, 17:46 roman_j napisał: > 16, 17 lub 18 września. Proszę zainteresowanych o wyrażenie opinii, kiedy im > ewentualnie NIE pasuje. Oczywiście napiszcie też, jeśli każdy termin wam pasuje > , > że się wybieracie. Jak mnie zaprosisz, to przyjdę :) W sumie mogę i 16, i 17, i 18... -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia moooni@eranet.pl <tadaaaaaaam.wave> Odpowiedz Link
roman_j TERMIN 07.09.03, 18:05 Podane wstępnie termin spotkania. Środa 17 września, godz. 17.30. Gdzie się spotkamy, o tym dowiedza się tylko Ci, którzy się wybierają na spotkanie (proszę się tu wpisywać lub pisać do mnie na skrzynkę). Informację wyślę w przeddzień spotkania. Odpowiedz Link
pinch Re: TERMIN 08.09.03, 09:19 roman_j napisał: > Podane wstępnie termin spotkania. Środa 17 września, godz. 17.30. Gdzie się > spotkamy, o tym dowiedza się tylko Ci, którzy się wybierają na spotkanie > (proszę się tu wpisywać lub pisać do mnie na skrzynkę). Informację wyślę w > przeddzień spotkania. Wlasnie sie dowiedzialem ze w srody o 17 bede mial angielski. Wiec albo zmeczony wypije za Wasze zdrowie w domu, albo spóźnie się. :-) Odpowiedz Link
roman_j Re: TERMIN 08.09.03, 10:42 pinch napisał: > Wlasnie sie dowiedzialem ze w srody o 17 bede mial angielski. A gdzie się zapisałeś? I za ile? > Wiec albo zmeczony wypije za Wasze zdrowie w domu, albo spóźnie się. :-) Właśnie przyszło mi do głowy, że w środę mogą być ciekawe mecze, więc jeśli jeszcze ktoś zgłosi sprzeciw, to może w drodze wyjątku zmienie termin na wtorek lub czwartek. Zapraszam do wyrażania opinii. Odpowiedz Link
pinch Re: TERMIN 08.09.03, 10:51 roman_j napisał: > A gdzie się zapisałeś? I za ile? No już sobie wyjaśniliśmy. PS. Kto, kto zdradził Ci moj tajny numer G-G? ;-) Odpowiedz Link
roman_j Re: TERMIN 08.09.03, 11:38 pinch napisał: > PS. Kto, kto zdradził Ci moj tajny numer G-G? ;-) Myślę, że jak przejrzysz listę kontaktów, to się domyślisz. Nie mamy chyba wielu wspólnych znajomych. :-)) PS. To na pewno nie była Renia. ;-)) Odpowiedz Link
pinch Re: TERMIN 08.09.03, 11:49 roman_j napisał: > Myślę, że jak przejrzysz listę kontaktów, to się domyślisz. Nie mamy chyba wielu > wspólnych znajomych. :-)) > PS. To na pewno nie była Renia. ;-)) ;-) Domyślam się. Osoba do której nijak nie szło się "dobić" ;-) Ps. Renia (o jak ładnie ją nazywasz) ;-) była właśnie w piątek i zapytana potwierdziła ze to nie ona. ;-)) Odpowiedz Link
moooni Re: TERMIN 09.09.03, 17:44 pinch napisał: > ;-) Domyślam się. Osoba do której nijak nie szło się "dobić" ;-) A to ten numer był tajny? :) Sorry, Pinch. Sorry, że Cię zdradziłam :P [ostatnio mam dobrą pamięć, ale krótką. Wydaje mi się, że to ja podałam Twoj nr Romanowi; domyslam się po tym trudnym dobijaniu się :)] -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia moooni@eranet.pl <tadaaaaaaam.wave> Odpowiedz Link
pinch Re: TERMIN 09.09.03, 21:49 moooni napisała: > A to ten numer był tajny? :) > Sorry, Pinch. Sorry, że Cię zdradziłam :P > > [ostatnio mam dobrą pamięć, ale krótką. Wydaje mi się, że to ja podałam Twoj > nr Romanowi; domyslam się po tym trudnym dobijaniu się :)] "... a Monika była okej... " ;-) Odpowiedz Link
ploom Re: TERMIN 08.09.03, 17:09 roman_j napisał: > Właśnie przyszło mi do głowy, że w środę mogą być ciekawe mecze, więc jeśli > jeszcze ktoś zgłosi sprzeciw, to może w drodze wyjątku zmienie termin na wtorek > lub czwartek. Zapraszam do wyrażania opinii. ... ja w czwarteki od 18 do 20.30 nie mogę :) Odpowiedz Link
dzwonnik Re: TERMIN 09.09.03, 08:08 Dobra koniec tych przepychanek. Spotkajmy sie we wtorek za tydzien o godz. 19.00 pasuje? a gdzie?? Odpowiedz Link
pinch Re: TERMIN 09.09.03, 08:50 dzwonnik napisał: > ... gdzie nikt nie wie lecz dzwoni gdzies ... Wszystkim się zdawało że Dzwonnik dzwoni jeszcze, a to echo dzwonnikowało ... ;- ) Odpowiedz Link
dzwonnik Re: TERMIN 09.09.03, 09:25 Pinch, chyba masz zadatki na nowego wieszcza :-)))) Jakby brzmial tytul Twojego dziela?? "Pan Dzwonnik" :-)))))))) Odpowiedz Link
pinch Re: TERMIN 09.09.03, 09:48 dzwonnik napisał: > Jakby brzmial tytul Twojego > > dziela?? "Pan Dzwonnik" :-)))))))) Pan "Dzwonniczka" ;-)) "... zdaje sie zem słyszał głos z Krynicy... jedzmy... nikt nie woła.." ;-) Odpowiedz Link
dzwonnik Re: TERMIN 09.09.03, 09:53 Chyba "Panna Dzwonniczka" w nawiazaniu do jednego z argentynskich seriali... Ale niestety corki sie jeszcze nie dochowalem :-) PS Albo mam jakies omamy albo w forum sie troche zmienili... widze pod spodem tekst, na ktory odpowiadam... Odpowiedz Link
roman_j Re: TERMIN 09.09.03, 13:28 dzwonnik napisał: > PS Albo mam jakies omamy albo w forum sie troche zmienili... widze pod spodem > tekst, na ktory odpowiadam... To gadżet nowego forum. Dodam jeszcze, że zabrano na nim opcję cytowania, jeśli ktoś jest niezalogowany, może więc przybędzie zalogowanych. :-)) Odpowiedz Link
moooni Re: TERMIN 10.09.03, 08:39 dzwonnik napisał: > Dobra koniec tych przepychanek. > Spotkajmy sie we wtorek za tydzien o godz. 19.00 pasuje? Protest! Czemu tak późno?? Ja na 20:00 muszę być w domu, więc raczej nie przybędę... Nikogo punktualnie o 19 nie będzie, zakładając, że spotkamy się kwadrans po dziewiętnastej, to ja już wpół będę musiała wychodzić. Buuu... > a gdzie?? W sumie dla mnie to już nie jest istotne :( -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia moooni@eranet.pl <tadaaaaaaam.wave> Odpowiedz Link
mika_p Re: TERMIN 10.09.03, 10:50 Noooo, mili Państwo, ja mam drugie zmiany do odwołania, więc w dni robocze to ja się mogę spotykać po 22:30. Nie ma jakiegoś weekendu po drodze ? Odpowiedz Link
roman_j Re: TERMIN 10.09.03, 13:13 mika_p napisała: > Noooo, mili Państwo, ja mam drugie zmiany do odwołania, więc w dni robocze to > ja się mogę spotykać po 22:30. Nie ma jakiegoś weekendu po drodze ? Sęk w tym, że weekendy też nie wszystkim odpowiadają. Następne spotkanie może być w weekend. :-)) Odpowiedz Link
zenobius1 Re: TERMIN 10.09.03, 13:24 roman_j napisał: > mika_p napisała: > > > Noooo, mili Państwo, ja mam drugie zmiany do odwołania, więc w dni robocze > to > > ja się mogę spotykać po 22:30. Nie ma jakiegoś weekendu po drodze ? > > Sęk w tym, że weekendy też nie wszystkim odpowiadają. Następne spotkanie może > być w weekend. :-)) > Szefie, ja bym proponował aby specjalnie dla Mooni zacząć o 18.00. O ile będę (95%) to mi pasuje. Dla Miki mam pocieszenie, że zdarzało się nam zasiedzieć dłużej niż do 22.30 ale jak będzie w tym przypadku nie wiem. Liczę na szybki odzew ze strony innych potencjalnych uczestników. Tak na marginesie co to za firma w której istnieją głównie drugie zmiany? Odpowiedz Link
mika_p Re: TERMIN 15.09.03, 13:30 Dyspensę na późnonocny powrót do domu już mam, więc teraz kwestia jest tylko taka, czy ktokolwiek będzie się jeszcze spotykał po nocy ;-) Odpowiedz Link
dzwonnik Re: TERMIN 15.09.03, 13:38 no jak to... przeciez ustalilismy, ze siedzimy od 17.30 do... bolu :-))) Odpowiedz Link
roman_j OSTATECZNY TERMIN 10.09.03, 13:18 Wtorek, godz. 17.30. Kto może ten będzie. Ci, którzy nie mogą, a chcieliby być, niech się przypomn”ą w październiku. Wtedy postaram się uwzględnić przede wszystkim ich postulaty. :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
dzwonnik Re: OSTATECZNY TERMIN 10.09.03, 14:57 Mnie pasuje... posiedzimy jak przedostatnio... do 1.30? :-) Odpowiedz Link
roman_j Re: OSTATECZNY TERMIN 11.09.03, 08:51 dzwonnik napisał: > posiedzimy jak przedostatnio... do 1.30? :-) Jak nas nie wywalą to i do rana. :-)) Odpowiedz Link
dzwonnik Re: OSTATECZNY TERMIN 11.09.03, 08:58 Dobra dobra... Ty lepiej odpowiedz na post w poprzednim watku... :-))) Odpowiedz Link
teleskop82 Re: OSTATECZNY TERMIN 11.09.03, 22:30 Czy można się jeszcze załapać na spotkanie czy lista jest zamknięta :) ?? Jeżeli nic mi nie wypadnie powinienem dotrzeć :) Odpowiedz Link
moooni Re: OSTATECZNY TERMIN 12.09.03, 08:32 teleskop82 napisał: > Czy można się jeszcze załapać na spotkanie czy lista jest zamknięta :) ?? A co, nabrałeś ochoty na większe spotkanie po tym malutkim? :) > Jeżeli nic mi nie wypadnie powinienem dotrzeć :) Nie ma, że wypadnie. Jak wypadnie, to podniesiesz, z piasku otrzepiesz i przybędziesz z radością :) -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia moooni@eranet.pl <tadaaaaaaam.wave> Odpowiedz Link
roman_j Zaproszenia wysłane 14.09.03, 12:41 Wysłałem już zaproszenia do osób, które wyraziły zainteresowanie wrześniowym spotkaniem (i nie tylko). Jeśli ktoś jeszcze chce się zjawić, a nie dostał zaproszenia, niech szybko da znać (najlepiej na moje gazetowe konto). Pozdrawiam Odpowiedz Link