xkropka 18.09.03, 10:47 mi w duszy gra... Tylko nie wiem co i skąd się wzięło... Bać się czy się cieszyc??? xkropka w kropce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
procesor Re: Coś 18.09.03, 22:25 A dobra jakość dzwieku?? I sprawdź bo to może fcale nie w duszy tylko u sąsiadów za ścianą.. Jeśli jednak w duszy u Ciebie to ciekawe JAK to gra?? na baterie czy kabelek do gniazdka podłączony?? Odpowiedz Link
trzcina Re: Coś 18.09.03, 23:44 I wsłuchaj się, jeśli to nie marsz żałobny, się nie ma czym martwić. Im skoczniej, tym lepiej, ale i balladką nie gardź. to czymam czcina Odpowiedz Link
xkropka Re: Coś 19.09.03, 09:38 Nie, marsza zalobnego nie gra, ani innego nokturnu Szopena, wlasciwie to gra tak, jak lubie... Hmmm, tak sobie mysle, ze to moze przez diete tak mi gra, ale to by w zoladku gralo, a mi wyraznie w duszy... Ciekawostka Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Coś 24.09.03, 21:15 Uwazaj na rytmy marszowe. A gdzie dusza w ciele umiejscowiona? Odpowiedz Link
xkropka Re: Coś 19.09.03, 09:34 W duszy, w duszy, bo sasiedzi to zupelnie inne gusta muzyczne maja. Tak sobie mysle, ze ten muzykograj jakis to mi sie do tego akumulatora, co go w wakacje ladowalm podlaczyl. Sprobuje chyba przyciszyc, zeby mi sie zaszybko nie wyczerpala ta energia, bo co ja pozniej w srodku zimy zrobie??? Odpowiedz Link
xkropka Re: Coś 30.09.03, 14:10 Kiedy takie zasilanie to kosztowne jest, a glupce od razu powiem, ze niektore skladniki to daja sie zaladowac do sloiczkow, tylko ze potem to zupelnie inne skutki wywoluja, albo krotkoterminowo dzialaja. I wez tu badz madra... Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: Coś 24.09.03, 23:49 xkropka napisała: ...Sprobuje chyba przyciszyc, zeby mi sie zaszybko nie > wyczerpala ta energia, bo co ja pozniej w srodku zimy zrobie??? no klopot masz, powiem ci. a probowalas do sloiczka pchnac i zapasteryzowac troche na zime? bedzie jak znalazl, jak sie nie zgubi! glupka PS tylko do sloiczka musisz mu grzebien czy organki wrzucic, zeby sobie chociaz lekuchno poswistywac moglo, inaczej wyjdzie z wprawy. Odpowiedz Link