Gość: musick IP: *.home.aster.pl 29.06.10, 12:50 Czy słyszał ktoś o możliwości odbywania zdalnych praktyk na powyższym stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: musick Re: Praktyka zdalna na stanowisku programisty jav IP: *.home.aster.pl 29.06.10, 13:01 Wpadł mi do głowy jeszcze inny pomysł. Czy byłaby możliwość odbycia praktyk on-line w Wielkiej Brytanii. Znam dobrze język angielski, a także mam pozwolenie na pracę w tym kraju. Czy ktoś orientuje się w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praktyka zdalna na stanowisku programisty jav IP: *.chello.pl 29.06.10, 14:15 Jak masz pozwolnie na prace w UK to mozesz je wyrzucic albo oprawic w ramke i powiesic na scianie. Nie bedzie Ci juz potrzebne. Na praktyki zdalne nie masz co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Praktyka zdalna na stanowisku programisty jav 29.06.10, 20:25 > Czy byłaby możliwość odbycia praktyk on- > line w Wielkiej Brytanii lol > Znam dobrze język angielski, a także mam pozwolenie n > a pracę w tym kraju. rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Praktyka zdalna na stanowisku programisty jav 03.07.10, 23:15 Ale co mogą dać zdalne praktyki. Praktykant się uczy pod okiem specjalistów, nie widzę tego zdalnie Odpowiedz Link Zgłoś
powermedia Re: Praktyka zdalna na stanowisku programisty jav 06.07.10, 11:41 Witam, Wielokrotnie współpracowaliśmy z naszymi klientami przy rekrutacji praktykantów i nigdy nie zdarzyło się, by klient proponował praktyki zdalne. Tak jak jeden z forumowiczów wspomniał - praktyki służą temu, by pod okiem mentora zdobyć wiedzę, którą będzie można w przyszłości wykorzystać w pracy zawodowej. Praktyki zdalne nie będą miarodajne choćby w kwestii sprawdzenia Pana postępów w nauce. Pozdrawiam, Ewelina Bocheńska Specjalista ds Rekrutacji Power Media SA Odpowiedz Link Zgłoś