Dodaj do ulubionych

Prius Coupe z włoską linią

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 19:37
nawet nie wiem jakby wyglądał to bym go nie kupił za samą nazwę 'prius' i to jakim gównej jest ten pojazd ;p xddd.
Obserwuj wątek
    • Gość: łowca wieśniaków Re: Prius Coupe z włoską linią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:20
      A ty szefie jeździsz ... niech zgadnę....Audi 80?
      Idz lepiej chłopku świnie nakarm bo się późno robi....a rano przecież trzeba obornik rozrzucić...
    • Gość: asd Re: Prius Coupe z włoską linią IP: *.tktelekom.pl 29.08.09, 22:27
      "Prius Coupe z włoską linią" niech łączą dalej, a po ulicach beda jezdzic same przekombinowane depilatory... w dodatku ekologiczne i myslace za kierowce, skoro auta sa coraz bardziej "inteligentne" po co te kursy na prawko itd. Ale coz, "nic nie moze przeciezwiecznie trwac"
    • Gość: fakir Re: Prius Coupe z włoską linią IP: *.pai.net.pl 30.08.09, 00:35
      a ja bym go kupił o ile cena nie zwali z nóg, nie będę jeździl 30letnim golfem bo juz się wyprowadziłem ze wsi kilka lat temu.
    • Gość: mfrank Re: Prius Coupe z włoską linią IP: 81.210.9.* 31.08.09, 09:27
      super wkońcu ładna stylistyka
    • Gość: m Re: Prius Coupe z włoską linią IP: *.miasto.gdynia.pl 31.08.09, 09:47
      ja w tym rysunku widze zaszlosci nowej fiesty i wogole duzo ma wspolnego z fordem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka