Dodaj do ulubionych

PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - SZUKA

12.08.04, 08:21
M. wlasnie. jesli ktos moglby mi polecic jakis czysty zadbany hotel w
damaszku to prosze o namiary, chocby nazwe :) troche spanikowalam bo ceny sa
tam bardzo wysokie przynajmniej tam gdzie sprawdzalam. pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • gajasirocco Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 12.08.04, 11:02
      Szkoda, że wczoraj się nie odezwałaś, bo miałam w Karawanseraju ludzi z
      Damaszku, to poradzili by! Może coś znajdę, to dam znać!
      • meiwein Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 12.08.04, 16:26
        o!! ja tez szukam, i nie tylko w Damaszku ale i w Latakii i innych miastach.
        potrzebuję na wrzesień,
        za wszelkie wiadomości tez bede bardzo wdzięczna):
    • gajasirocco Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 12.08.04, 16:54
      A najbardziej to polecam noclegi w oazach w okolicach Palmiry, gdzie za nocleg,
      kolację, sniadanie i wielbłąda na 2 dni zapłaciłam 1$. Pózniej opiszę hotele w
      innych miejscach, lecz teraz mam urwanie głowy, bo ja przecież pracuję, a inni
      wypoczywają.
      Lecz w pażdzierniku, kiedy wrócicie do szkół, to ja ruszę na podbój świata
      (oczywiście arabskiego)!
    • powrot_do_itaki Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 14.08.04, 17:35
      witam wszystkich.
      w damaszku moge polecic hotel JARMOUK (albo YARMOUK) polozony w centrum miasta
      przy placu meczennikow. za 3jke z lazienka i klima zaplacilismy 25 $. pozdrawiam
      • meiwein Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 16.08.04, 11:29
        tak, ale to nie jest najbardziej atrakcyjna cena jak na hotel w Damaszku ....
        chyba że bardzo bardzo wiele się zmieniło.
        • kika_19 Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 17.08.04, 08:18
          w damaszku placilismy 80$ za dwojke w 4 gwiazdkowym hotelu plaza. bylismy
          wczesniej w innym podobno tez 4 gwiazdki i byl straszny! bylismy tak zmeczeni
          szukaniem wiec juz trudno. jedyne co moge polecic to nocleg w Hamie za ok 30$
          ze sniadaniem bylo duzo lepiej nic w 4 gwiazdkach w damaszku, hotel nazywa sie
          Noria i jest polecany przez przewodnik, znajduje sie blisko glownej atrakcji
          Hamy- kol ktore doprowadzaja wode do akweduktu. w Norii mozna dogadac sie po
          polsku jesli ktos nie wlada ang. bo pracuje tam pan z polskimi korzeniami o ile
          dobrze go zrozumialam :) z hamy dobry dojazd jest do zamku krzyzowcow.
          pozdrawiam
    • lokman Przewodnik "Lonely Planet" - sprawdziłem 22.08.04, 02:14
      • kika_19 Re: Przewodnik "Lonely Planet" - sprawdziłem 22.08.04, 08:03
        tak, przewodnik Pascala to po prostu przedruk z Lonely Planet, nie polecam...
        denerwuja mnie zdania typu "wlasciwie w tej miejscowosci nie ma nic ciekawego
        dla turysty" :)
        • lokman Lonely Planet nie nadaje się do zwiedzania, ale 22.08.04, 18:51
          informacje na temat noclegów ma bardzo dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka