kika_19 12.08.04, 08:21 M. wlasnie. jesli ktos moglby mi polecic jakis czysty zadbany hotel w damaszku to prosze o namiary, chocby nazwe :) troche spanikowalam bo ceny sa tam bardzo wysokie przynajmniej tam gdzie sprawdzalam. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajasirocco Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 12.08.04, 11:02 Szkoda, że wczoraj się nie odezwałaś, bo miałam w Karawanseraju ludzi z Damaszku, to poradzili by! Może coś znajdę, to dam znać! Odpowiedz Link
meiwein Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 12.08.04, 16:26 o!! ja tez szukam, i nie tylko w Damaszku ale i w Latakii i innych miastach. potrzebuję na wrzesień, za wszelkie wiadomości tez bede bardzo wdzięczna): Odpowiedz Link
gajasirocco Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 12.08.04, 16:54 A najbardziej to polecam noclegi w oazach w okolicach Palmiry, gdzie za nocleg, kolację, sniadanie i wielbłąda na 2 dni zapłaciłam 1$. Pózniej opiszę hotele w innych miejscach, lecz teraz mam urwanie głowy, bo ja przecież pracuję, a inni wypoczywają. Lecz w pażdzierniku, kiedy wrócicie do szkół, to ja ruszę na podbój świata (oczywiście arabskiego)! Odpowiedz Link
powrot_do_itaki Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 14.08.04, 17:35 witam wszystkich. w damaszku moge polecic hotel JARMOUK (albo YARMOUK) polozony w centrum miasta przy placu meczennikow. za 3jke z lazienka i klima zaplacilismy 25 $. pozdrawiam Odpowiedz Link
meiwein Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 16.08.04, 11:29 tak, ale to nie jest najbardziej atrakcyjna cena jak na hotel w Damaszku .... chyba że bardzo bardzo wiele się zmieniło. Odpowiedz Link
kika_19 Re: PILNIE - NA DZIS - HOTEL W DAMASZKU DO 80$ - 17.08.04, 08:18 w damaszku placilismy 80$ za dwojke w 4 gwiazdkowym hotelu plaza. bylismy wczesniej w innym podobno tez 4 gwiazdki i byl straszny! bylismy tak zmeczeni szukaniem wiec juz trudno. jedyne co moge polecic to nocleg w Hamie za ok 30$ ze sniadaniem bylo duzo lepiej nic w 4 gwiazdkach w damaszku, hotel nazywa sie Noria i jest polecany przez przewodnik, znajduje sie blisko glownej atrakcji Hamy- kol ktore doprowadzaja wode do akweduktu. w Norii mozna dogadac sie po polsku jesli ktos nie wlada ang. bo pracuje tam pan z polskimi korzeniami o ile dobrze go zrozumialam :) z hamy dobry dojazd jest do zamku krzyzowcow. pozdrawiam Odpowiedz Link
kika_19 Re: Przewodnik "Lonely Planet" - sprawdziłem 22.08.04, 08:03 tak, przewodnik Pascala to po prostu przedruk z Lonely Planet, nie polecam... denerwuja mnie zdania typu "wlasciwie w tej miejscowosci nie ma nic ciekawego dla turysty" :) Odpowiedz Link
lokman Lonely Planet nie nadaje się do zwiedzania, ale 22.08.04, 18:51 informacje na temat noclegów ma bardzo dobre. Odpowiedz Link