delfina.25 01.05.05, 20:22 Może ktoś zna jakieś stronki internetowe,pomoże mi ściągnąc arabic ringtones.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beduinka Re: Real arabic ringtones... 01.05.05, 23:02 www.rannat.com/ (podawałam to już w wątku "linki") Odpowiedz Link
bajdah Re: Real arabic ringtones... 16.05.05, 02:55 A mogłabyś napisać do tego skróconą wersję obsługi? Obawiam się, że z moimi brakami w arabskim i angielskim jestem bez szans.. :( No i.. Jak to wygląda cenowo? Nie chodzi mi o dokładną kwotę, ale koło 10, 30 czy 50 zł... Odpowiedz Link
corrina_f1 Re: Real arabic ringtones... 16.05.05, 10:30 Hej Na tej stronie znalazłam trochę kawałków m.in Amr Diaba: fvigotti.hit-logo-ringtone.com/polyphonic-ringtones.php?k=Amr%20Diab Strona generalnie jest też po polsku. Te co fajniejsze są niestety polifoniczne, a ja mam jakieś stare badziewie jeszcze mono :( Metodą prób i błędów można powpisywać w wyszukiwarkę jakichś arabskich wykonawców, może oprócz Diaba coś jeszcze będzie. pozdr Kasia Odpowiedz Link
beduinka Re: Real arabic ringtones... 16.05.05, 11:07 znajdujesz sobie wybrany dzwonek - poprzez komputer/www i odnajdujesz jego adres, który wpisujesz sobie w wyszukiwarce w telefonie komórkowym i poprzez wap tam wchodzisz. Cena zależy od tego jak długoi jesteś połączona, mnie to kosztowało 80 gr za dzwonek Odpowiedz Link
bajdah Re: Real arabic ringtones... 16.05.05, 22:01 Super :) Będę w tym tygodniu kombinować. W razie czego jeszcze będę się pytać, bo naprawdę bardzo mi zależy na "swojskim" dzwonku :) Próbowałam z www.melodytv.net/ ale nie wiedziałam, co mam wcisnąć po wbiciu kodu. Nie wchodziła ani # ani * a trwało to 3 min :( Odpowiedz Link
bajdah Re: Real arabic ringtones... 16.05.05, 22:39 Beduinko... Jesteś wielka! Coś mi się zdaje, że zapcham sobie pamięć tel.. Ale tak ciężko coś wybrać.. DZIĘKUJĘ! Odpowiedz Link
bajdah Re: Real arabic ringtones... 17.05.05, 01:24 Długo by wymieniać :) Właśnie skończyłam, bo rano do pracy :( Mam też sporo nowych tapet. Dorwałam się, jak dziecko do tortu ;)) Już nie mogę powiedzieć, że na każdy dzień tygodnia jest inny dzwonek i tapeta, bo tydzień robi się za krótki ;)) Jest Fares, Nancy Ajram, Amr Diab, Fadl Shaker... Na razie zamiast sygnału sms mam cudne Sidi Mansour.. ale muszę poszukać czegoś krótszego ;) Naprawdę WSPANIAŁA stronka :) Kolejna korzyść z zaglądania na to wspaniałe forum :)Nie wiem, czy uda mi się wyspać.. Zasnąć pewnie też będzie ciężko, bo ciśnienie trochę mi się podniosło, mam literki przed oczami i muzykę w uszach.. Życzę wszystkim słodkich i kolorowych snów :) Odpowiedz Link