Dodaj do ulubionych

Pytanie do Gaji

23.05.06, 21:11
PRzepraszam że na forum ale mam problemy z dostawcą internetu i od miesiąca
nie działa mi GG. Poszukuję fajnej oferty dla mojego przyjaciela i jego
dziewczyny do Grecji na początek sierpnia. Może być autokarówka. Znajdziesz
coś Gaju?
z góry serdecznie dziękuje
Darek
Obserwuj wątek
    • tetys Re: Pytanie do Gaji 23.05.06, 21:28
      Darku, a ja mam pytanie też poza forum:)
      Czy doszły do Ciebie w końcu te filmy Lonely Planet?
      Bo wysyłałem raz, a potem znowu, i sam już nie wiem....

Pozdrawiam!
      • leneen Re: Pytanie do Gaji 24.05.06, 20:15
        Nie doszły te Lonley'e a ja niedługo skończęw końcu pierwszą cześć mojej
        wyprawy na BW, podeślę Ci do pooglądania

pozdrówka
        Darek
    • gajasirocco Od Gaji 23.05.06, 22:45
      Jutro Ci coś ładnego napiszę, dzisiaj mam jeszcze mnóstwo zamówień na już!
    • gajasirocco Platamonas 5-18.08. za 849, 14-27.08. 799zł w apar 24.05.06, 15:02
      Platamonas to malownicza miejscowość Riwiery Olimpijskiej, gdzie góry graniczą
      z morzem. Wąskie uliczki, ciekawa architektura, przejrzysta woda i romantyczne
      zachody potrafią urzec każdego. Nad miastem króluje średniowieczny zamek, z
      którego można podziwiać przepiękną panoramę okolicy. Wzdłuż morza rozciąga się
      kamienista plaża, przechodząca na południu w piaszczystą, w kierunku Nei Pori.
      Niewątpliwie atrakcją Platamonu jest tętniący życiem bulwar z tawernami, barami
      i kafejkami. Pobliskie dyskoteki zapraszają na nocne szaleństwa, również na
      świeżym powietrzu pod palmami.
      opis obiektu : Apartamenty położone 50 - 300 m od plaży i jednocześnie blisko
      centrum Platamonas, w pobliżu tawern, restauracji, sklepów. Kameralne budynki 2-
      3 piętrowe składają się z kilku do kilkunastu apartamentów.
      pokoje :
      apartamenty , łazienki (prysznic, wc), z balkonem lub tarasem. Każdy
      apartament posiada lodówkę oraz w pełni wyposażoną kuchnię lub aneks kuchenny
      (kuchenka, naczynia, garnki, sztućce, szafki kuchenne).
      wyżywienie : możliwość dokupienia śniadań i obiadokolacji w greckiej tawernie
      lub hotelu.
      plaża : bezpłatna, kamienista, przechodząca na południu w szeroką,
      piaszczystą w kierunku Nei Pori, leżaki i parasole za dodatkową opłatą.
      za to płacę :
      -14 noclegów w apartamentach
      • przejazd luksusowym autokarem (klimatyzacja, toaleta, barek, video)
      • opieka pilota/rezydenta
      extra kasa
      obowiązkowo
      - ubezpieczenie KL i NW: 35 zł; w turnusie 14 noclegów: 45 zł
      - opłaty drogowe i graniczne (płatne w autokarze, w cenie obiad - w drodze do
      Grecji): 10 €
      opcje
      - możliwość wykupienia wyżywienia: śniadania 150 zł i obiadokolacje 250 zł / 9
      dni, śniadania 240 zł i obiadokolacje 390 zł / 14 dni
    • gajasirocco Chalkidiki samolotem za 1421zł/2tyg.-31.07. 24.05.06, 15:08
      Polecam "Fortunkę"-hotel z przelotem, ubezpieczeniem i opieką rezydent za 1421
      na 2 tyg.(bez wyżywienia)
      • leneen Re: Chalkidiki samolotem za 1421zł/2tyg.-31.07. 24.05.06, 20:16
        dzięki serdeczne, przekaże dalej a jak się coś jeszcze trafi ciekawego to
        podeślij proszę info

pozdrawiam
        Darek
        • gajasirocco Re: Chalkidiki samolotem za 1421zł/2tyg.-31.07. 24.05.06, 20:43
          Bardzo dobra jest ta oferta samolotem- jak na środek sezonu, to cena naprawdę
          przystępna! Polecam....
        • gajasirocco Olimpic Beach 5-16.08.-999zł-busem w apartamentach 24.05.06, 21:19
          OLIMPIC BEACH

Przepiękne miasteczka wypoczynkowe z widokiem na Olimp, niegdyś wioski
          rybackie, obecnie kurorty turystyczne. Położone ok. 80 km na południe od
          Salonik. Jedno z największych kąpielisk w Grecji, położone nad zatoką
          Termajską. Przyciąga turystów z różnych zakątków świata. Wzdłuż
          drobnopiaszczystej plaży rozciągają się dziesiątki restauracji, dyskotek i
          tawern. Wszystko to sprawia, że kurort tętni życiem do późnych godzin nocnych.

TRANSPORT komfortowym autokarem z klimatyzacją, TV, video, lodówką, ekspresem
          do kawy, rozkładanymi siedzeniami. Proponujemy przejazd najkrótszą trasą
          wiodącą do Grecji przez Słowację, Węgry, Jugosławię, Bułgarię; czas przejazdu
          ok. 30 godziny;

APARTAMENTY typu NITSA
          POŁOŻENIE: w miejscowości Olimpic Beach

DO DYSPOZYCJI: 2,3,4 osobowe apartamenty prywatne, składające się z jednego
          (dla 2,3 osób), aneksu kuchennego (naczynia, sztućce), łazienki (WC/ prysznic)

WYŻYWIENIE: we własnym zakresie. Istnieje możliwość wykupienia wyżywienia na
          miejscu w cenie 9 euro za 2 posiłki dziennie: śniadanie i obiadokolacja
          serwowana, w hotelu Parthenon

PLAŻA: piaszczysta, oddalona do 400m. od miejsca zakwaterowania.
          RAMOWY PROGRAM IMPREZY

Dzień 1: wyjazd z kraju zgodnie z rozkładem jazdy. Przejazd tranzytowy przez
          (Czechy), Słowację, Węgry, Serbię, Bułgarię ( Macedonię) Dzień 2: przejazd
          tranzytowy c. d, przyjazd na Riwierę Olimpijską w godz. przedpołudniowych,
          zakwaterowanie od godziny 14.00 , spotkanie organizacyjne z rezydentem,
          pierwsze świadczenie obiadokolacja (dotyczy hotelu). Pobyt urozmaicony
          wycieczkami fakultatywnymi. Dzień 11: wykwaterowanie do godziny 09.00, złożenie
          bagaży w wyznaczonym miejscu przez rezydenta. Czas wolny na plażowanie, zakupy.
          Wyjazd z miejsca pobytu w godzinach wieczornych. Dzień 12/13: przyjazd do
          kraju.
          CENA OBEJMUJE: przejazd autokarem LUX (klimatyzacja, barek, wideo, WC), 9
          noclegów, wyżywienie własne, ubezpieczenie NNW i KL TU Allianz na sumę 10000
          Euro, opiekę pilota i rezydent
          UWAGI:
          - zakwaterowanie po godz. 14.00 wykwaterowanie do godziny 09.00. Podczas
          oczekiwania na zakwaterowanie po przyjeździe oraz po wykwaterowaniu w ostatnim
          dniu pobytu uczestnicy składają bagaże w świetlicy wskazanej przez pilota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka