beduinka 03.10.06, 23:50 po 13 miesiacach na Bliskim Wschodzie (Syria, Liban, Jordania, Palestyna, Izrael i Egipt) wyladowalam dzis na polskiej ziemi :))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konraad_g Re: Beduinka w Polsce 03.10.06, 23:56 No to witamy w Polsce. A jak tam się podróz udała? Odpowiedz Link
beduinka Re: Beduinka w Polsce 04.10.06, 00:38 konraad_g napisał: > No to witamy w Polsce. A jak tam się podróz udała? podróż zarówno z Eilatu do Sharmu, jak i z Sharmu do Warszawy udana leciałam egipskimi liniami lotniczymi więc byłam niezwykle rozpieszczana przez stewardów i stweradesy (co chwile przynoszono mi to to, to tamto). Usiedliśmy sobie na ostatnich siedzeniach i rozmawialiśmy o egipskim społeczeństwie, polityce, Palestynie, podróżach, turystach, językach, studiach, małżeństwie, Polsce itp. itd. Czas bardzo szybko minął i żal mi było wychodzić z samolotu, szczególnie, że Warszawa przywitała mnie deszczowo Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Beduinka w Polsce 04.10.06, 00:44 I ja witam cieplutko i życzę szybkiej aklimatyzacji do życia europejskiego! Obyś jakoś do grudnia wytrzymała bez arabskiego słoneczka! Odpowiedz Link
xrobertx Re: Beduinka w Polsce 04.10.06, 08:01 Nie chcemy Cie w Polsce!!! wracaj sobie tam, skad przyjechalas :) do zobaczenia ... :) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Beduinka w Polsce 04.10.06, 09:48 Nie kuś...bo wiesz, że trudno jej będzie do Świąt i jakiejś przewry w studiach wytrzymać! Odpowiedz Link
beduinka Re: Beduinka w Polsce 04.10.06, 10:29 xrobertx napisał: > Nie chcemy Cie w Polsce!!! czemu?? > wracaj sobie tam, skad przyjechalas :) ??? Odpowiedz Link