Dodaj do ulubionych

Tatarzy na Litwie

21.10.06, 12:37
na następny tydzień planuję wycieczkę na Litwę (a jeśli mnie fantazja
poniesie to i na Łotwę i Estonię)

cudowne Wilno wzywa :))

natomiast moje dzisiejsze pytanie brzmi czy ktoś z was zwiedzał już Litwę i
odwiedził miejsca związane z Tatarami? Które? Gdzie są najładniejsze meczety?
Obserwuj wątek
    • beduinka Re: Tatarzy na Litwie 31.10.06, 00:22
      w dniach 31.10-5.11 będę przebywać na Litwie

prawdpodpodbnie tylko Kowno, Traki, Wilno, Sorok Tatary, Rejże, Niemież
      • elapietrusiak Re: Tatarzy na Litwie 03.11.06, 13:17
        fotki Mirka, foteczki! ;) uwazaj na siebie! ;)
        • beduinka Re: Tatarzy na Litwie 03.11.06, 13:30
          elapietrusiak napisała:

> fotki Mirka, foteczki! ;) uwazaj na siebie! ;)

nie pojechałam
          a raczej pojechałam i zawróciłam, bo oczywiście ja głupia zdecydowałam się na
          wyjazd na stopa, no i jakoś mi nie wyszło to łapanie, zmarzłam i wróciłam
          odkładając tę podróż na jakiś cieplejszy okres roku... pewnie na wiosnę się
          wybiorę

a więc fotek z Litwy przynajmniej na razie nie będzie
          natomiast ostatnio dodałam trochę zdjęć z Palestyny, a także czekam aż inni też
          zaczną chwalić się swoimi zdjęciami

a ja siedzę w domu i udaję, że piszę pracę magisterską, słuchając na zmianę
          muzyki gnawa i Feiruz, a.. no i przed chwilą odkurzyłam mieszkanie :)
          • survey06 Re: Tatarzy na Litwie - Beduinka w domu ...... 04.11.06, 11:24
            Odkurzanie mieszkania przy muzyce jest czynnością jak najbardziej zalecaną dla wszystkich, którym zależy na zachowaniu zgrabnej sylwetki. Rytmiczne ruchy posuwisto-zwrotne rurą po dywanie ujędrniają pośladki oraz przyczyniają się do utrzymania sprawności ruchowej całego organizmu. Odkurzanie jest powszechnie znane jako najbardziej skuteczna i bezstressowa metoda umożliwiająca zachowanie zgrabnej figury.

PS. Przed zastosowaniem skontaktuj się z najbliższym lekarzem lub farmaceutą…..:)
            • beduinka Re: Tatarzy na Litwie - Beduinka w domu ...... 04.11.06, 11:58
              survey06 napisał:

> Odkurzanie mieszkania przy muzyce jest czynnością jak najbardziej zalecaną
              dla
              > wszystkich, którym zależy na zachowaniu zgrabnej sylwetki. Rytmiczne ruchy
              posu
              > wisto-zwrotne rurą po dywanie ujędrniają pośladki oraz przyczyniają się do
              utrz
              > ymania sprawności ruchowej całego organizmu. Odkurzanie jest powszechnie
              znane
              > jako najbardziej skuteczna i bezstressowa metoda umożliwiająca zachowanie
              zgrab
              > nej figury.
              >
              > PS. Przed zastosowaniem skontaktuj się z najbliższym lekarzem lub farmaceutą
              > 230;..:)

dobra
              zrozumiałam
              za dużo podróżuję, pływam, jeżdżę na motorze, rowerze, koniach, wielbłądach,
              mułach, osłach, uprawiam judo, lecz za mało odkurzam... stąd ta moja figura :P
    • beduinka Re: Tatarzy na Litwie 03.04.07, 13:26
      w listopadzie pogoda mnie na Litwę nie wypuściła

natomiast jutro lub pojutrze wyjeżdżam do Wilna :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka