klijo5 17.11.04, 16:02 Miałam praktyki 3mc na Krecie w biurze rowerowym. Wiem wszystko. Jak was kusi aby sie tam wybrac ze swym bikiem i macie jakies pytania albo byliście już, to piszcie, pytajcie i dzielcie sie wrazeniami:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boldhead biedny kret! rowerem po psie! 21.03.05, 12:47 nie damy jeżdzić po ślepym krecie. Odpowiedz Link
diafora Re: rowerem po KRECIE 05.04.05, 11:31 Witaj ! Trochę poniewczasie, ale prosiłabym o jakieś wskazówki co i jak w poruszaniu się rowerem. Co robi takie biuro? Wydaje specjalne mapy. Czy obsługuje tylko Korsykę, czy inne miejsca też? Odpowiedz Link
dorrrotek Re: rowerem po KRECIE 24.07.05, 11:35 hej, mam nadzieje, ze ta wiadomosc do ciebie trafi przed moim wyjazdem (28.07) jedziemy we dwojke na krete, pod namioty z rowerami. interesuje mnie mozliwosc podrozowania drogami raczej nieuczeszczanymi przez samochody. czy sa dostepne w wypozyczalniach mapy dokladne (wlasnie pokazujace takie drogi/sciezki)? dolores_d_stefan@yahoo.com Odpowiedz Link