lezka_z_posen Re: Euro 2012 07.07.12, 09:49 orlom nie wyszlo, ale dzis trzeba trzymac kciuki za radwanska, dala czadu dziewczyna!chociaz tytulowanie jej "isia" doprowadza mnie do qrwicy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 07.07.12, 10:50 z tej sereny niezly czolg: www.pudelek.pl/artykul/41476/radwanska_kontra_serena_williams_zdjecia/ Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: Euro 2012 07.07.12, 15:52 Jakby kto nie miał Polsatu sport (ja nie mam ) www.thefirstrow.eu/watch/128005/2/watch-wimbledon-channel-1.html Na razie deszcz się rozpadał więc są reklamy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 07.07.12, 16:57 nie jestem kibicem tenisa, ale taki mecz ogladam - niestety, komentujacy to jest jakis dramat Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: Euro 2012 07.07.12, 17:03 Którzy? Ci angielscy z linka? Czy z polsatu? Nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałem mecz tenisowy, chyba pod koniec lat 70. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 07.07.12, 17:27 z polsatu - rozumiem,ze pan bohdan tomaszewski dobiega juz setki i ma swoj swiat - glownie wspomina jadzie jedrzejowska Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: Euro 2012 07.07.12, 17:34 Rocznik 21, więc już do setki niedaleko. Sam nadaje czy z synem? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 07.07.12, 17:40 z jakims drugim kolega ze swojej grupy wiekowejczorna wygarala - uwazam, ze w tenisie powinny byc kategorie wagowe, jak w np. boksiejak mozna zestawic taki czolg z dosc filigranowa jednak radwanska. Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 07.07.12, 18:34 Dwaj Tomaszewscy nadawali, Bohdan i Tomasz. Tomka można było kiedyś zobaczyć w 'Girl guide' Machulskiego, wcielał się w czarnego charaktera, narzeczonego Renaty Gabryjelskiej. A wspomnieniom pana Bohdana się nie dziwię, w końcu on Jędrzejowską oglądał na żywo, a teraz, u schyłku żywota spełnia się jego marzenie. Co nie zmienia faktu, że w tym wieku bywa irytujący, a raczej męczący. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 07.07.12, 20:00 nie lukalam od poczatku, kiedy panowie sie przedstawiali - bohdana poznalam i myslalam, ze prowadzi z kims w zblizonym wieku.zreszta tomasz tez juz dziadek, 6 krzyzyk mu leci Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 08.07.12, 21:24 bravo dla siatkarzy!!!!!super grali i konkretna kase chlopaki zgarneli - milion dolcow do podzialu.bo te 120 tysiecy PLN, ktore oferuja za zloto olimpijskie w londku, to jakas kpina! Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 08.07.12, 22:52 rozumiem, ze zyjesz na prowincji, ale bez przesady sport.onet.pl/siatkowka/liga-swiatowa/reprezentacja-polski-wygrala-lige-swiatowa-2012,1,5183184,wiadomosc.html Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 08.07.12, 23:01 To była prowokacja z mojej strony Przecież jak wróciłem na kwadrat, to główna gazeta.pl krzyczała na czerwono, że nasi wygrali jakiś tam turniej towarzyski. Tyle tylko, że mnie to nic, a nic nie obeszło. No jakoś nie lubię siatkówki, a właściwie to siatkarskich kibiców i nic na to nie poradzę. Przecz z 'Małym rycerzem'!!! Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 08.07.12, 23:04 czepiasz sie, "malego rycerza" dzis nie bylo, tylko "deszcze niespokojne, potargaly sad"ja lubie kazda dyscypline, w ktorej odnosimy sukcesy jedynie na tenisie przysypiam, nuda dla mnie wyjatkowa. Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 08.07.12, 23:12 Oczywiście wiem, że się czepiam. ale jestem kibicem-snobem, chcę, by Polacy odnosili sukcesy w dyscyplinach, którymi pasjonuje się świat. Dlatego wyżej stawiam wczorajszy finał Radwańskiej, niż wygraną siatkarzy. Ale pocieszam się, że polscy kibice też są snobami, bo zaczynają się pasjonować różnymi dyscyplinami, gdy rodacy odnoszą w nich sukcesy. Przecież przed erą Wenty poza Kielcami i Płockiem pies z kulawą nogą nie interesował się ręczną. Niemal od urodzenia oglądam skoki narciarskie. W latach 80 jak dziecko (bo byłem dzieckiem) cieszyłem się z każdego miejsca na podium Piotra Fijasa i nie śmiałem marzyć o polskim triumfatorze Pucharu Świata. Małysz szczał wtedy w pieluchy, a Stocha nie było w planach. Ale nigdy nie miałem wątpliwości, że skoki to dyscyplina, którą ogląda się w paru krajach Europy. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 08.07.12, 23:23 polemizowalabym, czy w emocjonowaniu sie roznymi dyscyplinami sportu w momencie sukcesu naszych rodakow nalezy dopatrywac sie snobizmu - moim zdaniem, nie.po prostu wiekszosc wiary ma malo powodow do radosci w zyciu, wiec jesli "naszym idzie", to sie ciesza, kibicuja i "sa dumni, ze sa polakami".i niewazne, czy jest to tenis, siatkowka, unihokej, czy kregle. a skoki rowniez ogladam od dawna, bylam wielka fanka eddiego edwardsa Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 08.07.12, 23:37 A, zapomniałem, że do lokalnej ekipy Serie A, Casa Modena w marcu dołączył Łukasz Kadziewicz. Ale nie wybrałem się na ani jeden mecz. Nie wiem nawet, czy zostanie na kolejny sezon. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Euro 2012 11.07.12, 22:22 Nowy trener Fornalik wygląda na lekko przyjebanego, marnie widzę już pierwszy mecz z Czarnogóro Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 12.07.12, 18:27 anna_geras napisała: > Nowy trener Fornalik wygląda na lekko przyjebanego, marnie widzę już pierwszy m > ecz z Czarnogóro fornalik wyglada, jakby na chwile opuscil tabor cyganski i zalapal sie na fuche selekcjonera Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 12.07.12, 22:51 Waldemar wygląda co prawda jak cieć z osiedlowej kotłowni, ale jako trener piłkarski jest cenionym fachurą. Jego wadą jest natomiast to, że nie trenował do tej pory drużyny większej od Ruchu Chorzów i nie wiadomo, jak sobie poradzi z presją leśnych dziadków z PZPN. Fornalik jeszcze nawet nie podpisał kontraktu, a już usłyszał z ust Antka Piechniczka, że dobór współpracowników i powołanie sztabu szkoleniowego reprezentacji nie będzie jego prywatną sprawą. Odpowiedz Link
lezka_z_posen tour de pologne 15.07.12, 20:12 obchodzi Was??mnie w ogole.ale pamietam czasy wyscigu pokoju, w liceum nawet z lekcji nas wypedzano na boisko, zebysmy mogli popatrzec na przejezdzajacy peleton - wtedy wymiatal olaf ludwig, emocje byly Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: tour de pologne 16.07.12, 11:13 Mnie wypędzono raz w podstawówce, gdy WP kończył się na Stadionie Olimpijskim we Wrocławiu. Wygrał wtedy Aavo Pikkuus, z czego wnoszę, że musiałoby to być pod koniec lat 70. Nie mogłem zrozumieć, czemu facet się tak dziwnie nazywa, a mówią o nim 'Rosjanin'. Wtedy nie byłem chyba świadomy istnienia Estonii. TdP oglądam, ale przez to, że się nakłada na Tour de France, porównuję sobie i te porównania wypadają słabo. Drażni mnie Czesław Lang z tym uśmiechem sprzedawcy z Amwaya, drażnią mnie nasrane wszędzie reklamy, drażni mnie kręcenie się w kółko po rundach na tej samej trasie, bo przez to obserwowanie wyścigu staje się mało czytelne. Wkurzające było też pompowanie balona z napisem 'Michał Kwiatkowski', bo facet był (do wczoraj) liderem, choć nie wygrał ani jednego etapu, a jego nikła przewaga nad Moserem brała się wyłącznie z bonifikat zdobytych na lotnych premiach. Ale i tak się cieszę, że taki wyścig jest w Polsce, bo to kolarska ekstraklasa, od kilku lat jadą w nim naprawdę wybitni zawodnicy. A Lang, mimo powierzchowności świadka jehowy, wykonał kawał roboty i odbudował podupadły wyścig. Teraz jest tak, że nie każdy chętny może wystartować, tylko grupy najwyżej sklasyfikowane w rankingu światowym. Gdy się okazało, że żadna polska grupa nie może być zaproszona, wymyślono fortel i powołano, specjalnie na tą okoliczność, reprezentację Polski. A Wyścig Pokoju i tak rządzi Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 03.10.12, 20:49 boski_orzel_lewandowaki dzis do lukniecia w lidze miszczow, gdyby ktos zatesknilblaszczykowski chyba tez paleta sie po murawie Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 16.10.12, 19:24 Oglądacie dziś? Ciekawe, ile razy Szpak użyje słowa 'Wembley'? Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 16.10.12, 19:27 Przy okazji, kilka godzin temu Japońce zebrały w pupę od Brazylii we Wrocławiu. Gwiazda była obecna: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/603_10151111471923495_405720552_n.jpg Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.10.12, 20:12 wez mi z oczu ta napompowana lampucere, bo rzygne Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.10.12, 20:13 dymiacy_piecyk napisał: > Oglądacie dziś? Ciekawe, ile razy Szpak użyje słowa 'Wembley'? oczywiscie, ze lukam!moja wiara w Orlow wciaz pozostaje niezachwiana Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 16.10.12, 20:21 Mi jakoś trudno uwierzyć w siłę naszej repry bez Błaszczykowskiego. Ale nic złego się nie stanie. Jak wygrają przedstawiciele najlepszej ligi na świecie, którą bardzo lubię, to też będzie miło Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.10.12, 20:31 w robocie umowilam sie z 2 kumplami i kumpela, ze jesli "pokonamy anglie", to bierzemy "dzien na zadanie" i umawiamy sie skoro swit "na miescie" - mam wiec osobisty interes, zeby orly wygraly, bo strasznie nie chce mi sie isc jutro do roboty Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 16.10.12, 20:39 Kurwa, wybudowaliśmy sobie wspaniały, nowoczesny stadion z zamykanym dachem, którego nie zamknięto, bo ktoś nie pomyślał, że deszcz może nie przestać padać. Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 16.10.12, 21:11 To za mało powiedziane. Wstyd na całą Europę. W angielskiej telewizji śmieli się, że nie ma kasy na gości od pielęgnacji murawy. Cała kasa poszła na dach. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Euro 2012 16.10.12, 21:18 proponuje urzadzic "na szybko" zawody w plywaniu synchronicznym, warunki basenowe na stadionie sa Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 19.10.12, 22:03 Nie wiem czemu, ale przeglądarka chrome podpowiada mi, że językiem naszego forum jest serbski i pyta się, czy tłumaczyć? To już tak źle z nami jest, że trzeba tłumaczyć, co sami piszemy? Odpowiedz Link
anna_geras Re: Euro 2012 19.10.12, 22:14 a próbowałeś tłumaczyć;? może coś ciekawego wyjdzie Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Euro 2012 19.10.12, 22:29 No właśnie, jak mi się pokazała ta podpowiedź, to nie skorzystałem, a teraz już jej nie ma. No cóż, musimy żyć w nieświadomości. Być może nigdy się nie dowiemy, jak by nasze fory wyglądało po serbsku. Odpowiedz Link
anna_geras Re: orly-urugwaj 14.11.12, 20:57 lezka_z_posen napisała: > obstawiam 5:0 dla Urugwaju Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: orly-urugwaj 14.11.12, 21:07 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > obstawiam 5:0 > > dla Urugwaju jak zwykle gieras nie czytasz uwaznie-skoro moj post ma tytul "orly-urugwaj" i obstawiam 5:0, to zgadnij kogo typuje na zwyciezce?a tak serio, to lewandowski powinien sie sprezyc i w swoim 50-tym meczu w reprezentacji cos w siate rywala zapodac.a ze urugwaj pewnie przyslal siodmy sklad(nie wiem dokladnie, bo "studia przed meczem" nie lukalam), to szanse som Odpowiedz Link
anna_geras Re: orly-urugwaj 14.11.12, 21:16 lezka_z_posen napisała: > anna_geras napisała: > > > lezka_z_posen napisała: > > > > > obstawiam 5:0 > > > > dla Urugwaju > > jak zwykle gieras nie czytasz uwaznie-skoro moj post ma tytul "orly-urugwaj" i > obstawiam 5:0, to zgadnij kogo typuje na zwyciezce? tak wiem, powinnam napisać 0:5 itwtt Odpowiedz Link
anna_geras Re: orly-urugwaj 14.11.12, 21:18 lezka_z_posen napisała: > no coz - bravo kamil glik no cóż,znalazł się w złym miejscu, w złym czasie teraz pójdzie już z górki. Odpowiedz Link