slo-onko 21.07.04, 19:43 nasluchalam sie do woli muzyki :) moj malzonek usiadl przy kompie a ja sluchalma, sluchalam i sluchalam:D uwielbiam kiedy slyszy sie kazdy instrument z osobna :D nawet nie sam tekst ale ta muuuuuza :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 19:56 w dalszym ciagu napawm sie dzwiekiem skrzypiec :)))))))) bosko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:03 slo-onko napisała: > w dalszym ciagu napawm sie dzwiekiem skrzypiec :)))))))) > bosko :)))) ...czuję Slo że lubisz Vivaldiego... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:06 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > w dalszym ciagu napawm sie dzwiekiem skrzypiec :)))))))) > > bosko :)))) > > ...czuję Slo że lubisz Vivaldiego... uwielbiam wszystko co gra :)))))))) i mam chyba jakiegos fiola na punkcie muzyki;-) slucham jejw szedzie w aucie, w pracy, w domu. a w sklepie jak cos slysze to staje i slucham:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:10 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > w dalszym ciagu napawm sie dzwiekiem skrzypiec :)))))))) > > > bosko :)))) > > > > ...czuję Slo że lubisz Vivaldiego... > > uwielbiam wszystko co gra :)))))))) > i mam chyba jakiegos fiola na punkcie muzyki;-) > slucham jejw szedzie w aucie, w pracy, w domu. a w sklepie jak cos slysze to > staje i slucham:) > ...to mamy podobnie z tym że ja do słuchania muzyki muszę mieć ciszę... ...dawno temu namiętnie biegałem do filharmonii na koncerty... ...dzisiaj już tylko kompakty i moje wspaniałe winylowe czarne płyty... Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:04 ...sprawdzę co słychać w Vistuli... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:12 nick000 napisał: > ...sprawdzę co słychać w Vistuli... i co slychac? muzyke?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:13 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...sprawdzę co słychać w Vistuli... > > i co slychac? muzyke?;-) ...a wiesz że spotkałem tam Slo nko... ...też niezgorsze miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:15 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...sprawdzę co słychać w Vistuli... > > > > i co slychac? muzyke?;-) > > ...a wiesz że spotkałem tam Slo nko... > ...też niezgorsze miejsce... tak wiec z burzowej teczy budujemy most unii poduchowo-vistulowej:):)))))) bedzie latwiej wedrowac po forach:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:18 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ...sprawdzę co słychać w Vistuli... > > > > > > i co slychac? muzyke?;-) > > > > ...a wiesz że spotkałem tam Slo nko... > > ...też niezgorsze miejsce... > > tak wiec z burzowej teczy budujemy most unii poduchowo-vistulowej:):)))))) > bedzie latwiej wedrowac po forach:))))) ...Slo to zapewne przypadek ale mam teraz za oknem najprawdziwszą tęcze... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:19 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > ...sprawdzę co słychać w Vistuli... > > > > > > > > i co slychac? muzyke?;-) > > > > > > ...a wiesz że spotkałem tam Slo nko... > > > ...też niezgorsze miejsce... > > > > tak wiec z burzowej teczy budujemy most unii poduchowo-vistulowej:):))))) > ) > > bedzie latwiej wedrowac po forach:))))) > > ...Slo to zapewne przypadek ale mam teraz za oknem najprawdziwszą tęcze... e tam zaden przypadek :) toz byla burza , jestem ja to i jest tecza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:21 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > ...sprawdzę co słychać w Vistuli... > > > > > > > > > > i co slychac? muzyke?;-) > > > > > > > > ...a wiesz że spotkałem tam Slo nko... > > > > ...też niezgorsze miejsce... > > > > > > tak wiec z burzowej teczy budujemy most unii poduchowo-vistulowej:) > :))))) > > ) > > > bedzie latwiej wedrowac po forach:))))) > > > > ...Slo to zapewne przypadek ale mam teraz za oknem najprawdziwszą tęcze.. > . > > e tam zaden przypadek :) > toz byla burza , jestem ja to i jest tecza :)) ...toś ty duszek dobry... ...Slo neczny jak slonecznik i slonce w jednym... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:23 tzw. łoś end goł :D dwa w jednym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:25 slo-onko napisała: > tzw. łoś end goł :D > dwa w jednym;-) ...jaki łoś i dlaczego... ...a bredzę sobie dzisiaj jak mały kazio... ...wolno mi... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:26 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > tzw. łoś end goł :D > > dwa w jednym;-) > > ...jaki łoś i dlaczego... > ...a bredzę sobie dzisiaj jak mały kazio... > ...wolno mi... ja tez bredze a zarazem chichocze sie na zaboj:D musze zabawnie wygladac:) dobrze, ze tu nikogo nie ma :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:27 a tak swoja droga to rzadko zdarza mi sie usiasc za sterem i siedziec bawiac sie do lez:) dzis moge sobie na to pozwolic :DDDDD <bawie sie bawie sie bawie sie > Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:29 ...cieszy mnie to że się cieszysz... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:35 byl zcas smutkow, nadzsedl dzien radosny:) lubie byc wesola i smiac sie do rozpuku:) nawet z takich drobnostek jak plumkajace skrzypki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:38 slo-onko napisała: > byl zcas smutkow, nadzsedl dzien radosny:) > lubie byc wesola i smiac sie do rozpuku:) > nawet z takich drobnostek jak plumkajace skrzypki;-) ...on zawsze w końcu nadchodzi ten dzień... ...oby jak najczęściej gościł... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:41 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > byl zcas smutkow, nadzsedl dzien radosny:) > > lubie byc wesola i smiac sie do rozpuku:) > > nawet z takich drobnostek jak plumkajace skrzypki;-) > > ...on zawsze w końcu nadchodzi ten dzień... > ...oby jak najczęściej gościł... tak wlasnie:) tego zycze TObie , sobie i wszystkim:) tylko,ze zycie to nie sielanka a szkoda:) ale mozna stworzyc sobie taka sielanke, np tutaj nie prawda?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 20:59 ...oby życie było jak net a net jak życie... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 21:01 nick000 napisał: > ...oby życie było jak net a net jak życie... po trosze tak przeciez jest:) i smiech i smutek jak w zyciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 21:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...oby życie było jak net a net jak życie... > > po trosze tak przeciez jest:) > i smiech i smutek jak w zyciu:) ...w życiu kolejność jest taka... ...smutek i trochę śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 21:04 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...oby życie było jak net a net jak życie... > > > > po trosze tak przeciez jest:) > > i smiech i smutek jak w zyciu:) > > ...w życiu kolejność jest taka... > ...smutek i trochę śmiechu... po glebszym zastanowieniu sie to faktycznie prawda:( tylko dlaczego nie mzoe byc na odwrot? Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 21:06 ...tak jest świat ustawiony niestety... ...ale bądźmy dobrej myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 21:16 nick000 napisał: > ...tak jest świat ustawiony niestety... > ...ale bądźmy dobrej myśli... niestety jak zawsze trzeba miec nadzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 22:04 hmmmmmmmmm...relaksowaliscie sie na MAXA ja lubie sluchac muzyki w deszczowe dni.... zapalam sobi aromatyczny kominek , wkladam plyty ,naciskam guziczek i odplywam w swoj swiat.... czasami sa to wspolczene czasami cos powaznego zalezy od humory danego dnia.... lubie Bacha,barok solo na saksofonie hmmmmmmmm...slubne mowi,ze mam "koktail"muzyczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 22:10 ...co prawda w Vistuli już snow spokojnych życzyłem ale tu temat muzyczny i trochę napiszę... ...bardzo lubię i czuję jazz ten tradycyjny... ...jest to muzyka na okazje specjalne grana sercem i z serca płynąca... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .......dziś na maxa ......:D 21.07.04, 22:13 nick000 napisał: > ...co prawda w Vistuli już snow spokojnych życzyłem ale tu temat muzyczny i > trochę napiszę... > ...bardzo lubię i czuję jazz ten tradycyjny... > ...jest to muzyka na okazje specjalne grana sercem i z serca płynąca... dokladnie nocku.... niemam favoritow,slucham to co mi sie podoba,ale solo i az sie czasami sie gesie(czyt.dostaje gesiej skorki) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: .......dziś na maxa ......:D 24.07.04, 07:21 ...a wieczorem, posłuchajcie, jak gra Nigel Kennedy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka2 Re: .......dziś na maxa ......:D 24.07.04, 14:00 transoptor napisał: > ...a wieczorem, posłuchajcie, jak gra Nigel Kennedy :) a u mniew czoraj byla A.Lipnicka i J.Porter:) moze to nie rewelacja ale lubie ich posluchac:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 24.07.04, 14:34 kobietka2 napisała: > a u mniew czoraj byla A.Lipnicka i J.Porter:) > moze to nie rewelacja ale lubie ich posluchac:) ...to miałaś fajnie chociaż to nie moja muzyka... ...chyba jeszcze Ciebie nie spotkałem kobietko... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 24.07.04, 15:10 nick000 napisał: > kobietka2 napisała: > > > > a u mniew czoraj byla A.Lipnicka i J.Porter:) > > moze to nie rewelacja ale lubie ich posluchac:) > > ...to miałaś fajnie chociaż to nie moja muzyka... > ...chyba jeszcze Ciebie nie spotkałem kobietko... doprawdy?;-) teraz juz chyba tak?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 24.07.04, 19:57 dzis co prawda nie muzyka bedzie pzrewodzic ale zcas na relaks :) mam w koncu chwile dla siebie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 24.07.04, 20:08 i wlaczylam jednak muzyke na maksa :DDD mam powod do radosci, a wtedy lubie sluchac i powracac do milych wspomnien :)))) taki wieczor jak wczoraj i dzisiejsze przedpoludnie rzadko sie zdarza. pelne wrazen, smiechu i fajnych rozmow :))) a historia jak z filmu, nie uwierzylabym gdyby ktos mi o tym opowiedzial:) poznalam wspaniala osobke obdarzona niezwyklym charakterem, ktora dala polubic sie od razu:) tylko,ze w tym momencie zebralo mi sie na lzy i smiech, ehhhhhhh:))))) ps. Aneczka jak trafisz kiedys na ten post to on jest o TObie malutka :)))) i badz zawsze taka radosna jak dzis dobrze?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 27.07.04, 19:11 i znow, a co? pies tylko dziwnie na mnie spoglada;-) pani sie kiwa a czasem cos spiewnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .......dziś na maxa ......:D 27.07.04, 20:14 biedna psiunia....nie wystrasz jej:-)) skad Ci sie bierze ten humorek???? ja mam taki sobie,bez maxa:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 27.07.04, 20:47 kendo napisała: > biedna psiunia....nie wystrasz jej:-)) > > skad Ci sie bierze ten humorek???? > ja mam taki sobie,bez maxa:-)) mam czasami takie dni:) czesto koncza sie one placzem wiec moze to cisza pzred burza?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 29.07.04, 06:58 ...witajcie... ...biorę sie na maksa za pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 29.07.04, 07:43 nick000 napisał: > ...witajcie... > ...biorę sie na maksa za pracę... witamy:) ja tez powinnam:( najgorszy okres przede mna:( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .......dziś na maxa ......:D 29.07.04, 10:11 zycze Wam milego pracusiowania.... a ja dzis na max sie "obwiesze w hamaczku" o;-)))))))))))))))))) ** milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 29.07.04, 11:41 kendo napisała: > zycze Wam milego pracusiowania.... > > a ja dzis na max sie "obwiesze w hamaczku" o;-)))))))))))))))))) > ...no i gdzież jest na tym pięknym świecie sprawiedliwość... ...no kto odpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .......dziś na maxa ......:D 29.07.04, 21:17 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > zycze Wam milego pracusiowania.... > > > > a ja dzis na max sie "obwiesze w hamaczku" o;-)))))))))))))))))) > > > ...no i gdzież jest na tym pięknym świecie sprawiedliwość... > ...no kto odpowie... a no ja odpowiem... zasluzylam sobie na leniuchowanie o;-))))))))))))) pieknie bylo.... jutro to samo robie o;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: .......dziś na maxa ......:D 29.07.04, 21:46 taki ze mnie maxi kaz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 30.07.04, 07:33 a dzis maksymalny dół:( poglebil sie od wczoraj a myslalam,ze po nocy bedzie lepiej. wiec dlaczego nie jest? tylko jest gorzej?:( Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .......dziś na maxa ......:D 30.07.04, 09:58 ...Slo szlachetna pociesz sie że nie tylko Ciebie to dopada... ...minie równie szybko jak się pojawiło... ...nosek piękny do góry jutro będzie lepiej... ...przesyłam wiązke skumulowanej dobrej energii... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .......dziś na maxa ......:D 30.07.04, 10:33 ..a nie zapomnialas o muzyce... lagodzi zle nastroje.... nastaw glosniki na maxa i slucha.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 30.07.04, 13:13 kendo napisała: > ..a nie zapomnialas o muzyce... > lagodzi zle nastroje.... > nastaw glosniki na maxa i slucha.... tym razem nie moge jestem w pracy:( deczko lepiej ale i tak jedna sprawa upadla:( druga sie zawiklala:( ale ktos mnie pocieszyl;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .......dziś na maxa ......:D 30.07.04, 19:45 ..ot zycie pelne zawsze niespodzianek.... mam nadzieje,ze plany urlopowe nie runely w gruzach:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 26.08.04, 19:05 i znowu slucham. moze w ten sposob szybciej moj dol pomniejszy swoja glebokosc? Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: .......dziś na maxa ......:D 26.08.04, 20:08 ..uwielbiam sluchac muzyki i prowadzic samochod...Milego wieczoru..Mala Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .......dziś na maxa ......:D 26.08.04, 20:31 mala20033 napisała: > ..uwielbiam sluchac muzyki i prowadzic samochod...Milego wieczoru..Mala ja tez....mam jakies stare kasety co bardzo lubie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .......dziś na maxa ......:D 26.08.04, 20:30 slo-onko napisała: > i znowu slucham. moze w ten sposob szybciej moj dol pomniejszy swoja glebokosc? Sloo...uszka do gory.... idzice na miasto cos zjesc, humorek sie poprawi... miej sobie milunio...usciski.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .......dziś na maxa ......:D 26.08.04, 20:43 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > i znowu slucham. moze w ten sposob szybciej moj dol pomniejszy swoja > glebokosc? > > Sloo...uszka do gory.... > idzice na miasto cos zjesc, humorek sie poprawi... > > miej sobie milunio...usciski.... dzieki Kendus:) juz nieco lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: .......dziś na maxa ......:D 26.08.04, 20:51 Sloo niech Ci Sloneczko dzis przyswieca i humor naprawia..Mala Odpowiedz Link Zgłoś