Dodaj do ulubionych

...REAKTYWACJA

28.05.03, 23:26
Wracam do Was kochani ,po moim dziwnym urlopie...wracam zmęczony fizycznie,ale
bogatszy duchowo :)
Obserwuj wątek
    • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 28.05.03, 23:40
      -teraz to sobie dopiero odpocznę i spokojnie pracując,będę planował mój lipcowy
      urlop ;)
      • tex666 Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 00:36
        wreszcie się reaktywowałeś z tego matrixowego urlopu i wróciłeś do naszych
        kochanych poduch :))
        • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 01:18
          -TEXIKU!właśnie jakąś godzinkę wcześniej,czytając poduchowe pościki odkryłem
          że mieszkasz bardzo blisko mnie,bo przecierz Katowice to takie miasteczko pod
          SOSNOWCEM ;)...proponuję więc spotkanie w dogodnym dla nas obu terminie...
          co TY na to ?
          • slo-onko Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 08:13
            A ja chcialbym opalac sie na tej plazy o ktorej wspominal Teks.:)))) Tylko
            gzdie jest ta plaza?
          • slo-onko Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 09:13
            Transo a czy Ty wiesz, ze inne miasta takie jak Sz., O. i S.W. leza jeszcze
            blizej niz Katowice???????????
          • jtka Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 21:01
            Transiku, zaskoczyłeś mnie......
    • jtka :-)))))))))))))))))))))) 29.05.03, 06:13
      Transoptor:-))))))))))
      no ja też bym chciała miec taki urlop;-)))))
    • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 16:53
      witaj Trans :))) a wiesz, że jak jesteś taki przystojny jak Neo, to... mhmm...
      zakocham się od pierwszego wejrzenia :)))
      • tex666 Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 21:10
        Zakochasz się Ulalka? słyszałem że masz już faceta ...
        • tex666 Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 21:12
          Transiku , jasne że możemy się spotkać! Wyskoczymy gdzieś na browarka? :)))
        • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 21:19
          tex666 napisał:

> Zakochasz się Ulalka? słyszałem że masz już faceta ...

a gdzie to słyszałeś mój drogi Watsonie? ;)
          • slo-onko Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 21:40
            a moze to Tex chcialby byc tym wymarzonym ;-)
            • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 22:12
              ..ale miło się zrobiło "wyobrażam sobie"..... na atłasowych poduchach ;)
              • slo-onko Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 22:14
                To tak samo jak my, tez mamy nie lada wyobraznie. :)))))))
              • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 22:16
                transoptor napisał:

> ..ale miło się zrobiło "wyobrażam sobie"..... na atłasowych poduchach ;)

wyobrażasz sobie jakby to ze mną było na atłasowych poduchach?? ;)
                • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 22:40
                  ....mmmmmmm...... :-0......wwwwooowww......:)...;)
                  • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 22:45
                    mhmmm.... :)))))))) ;)
                    • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 22:54
                      ...????????..........?????????.........????????? :)
                      • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 22:56
                        zadziwiony moją urodą?? :)) ;)
                        • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 23:06
                          po tym co widzę ...moja wyobrażnia okazuje się bardzo niedoskonała...
                          ...jestem oczarowany całością i zachwycony szczegółami ,w których tworzeniu
                          oprócz boga brał udział chyba sam diabeł ;)
                          • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 23:08
                            trzeba o to spytać Texia, bo on sam diabeł..! <powiedziała ulalka uśmiechając
                            się zalotnie do Transia> :))
                            • tex666 Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 23:29
                              typowy facet ... :))))))))
                              • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 23:42
                                witam Cię tex ,mam cichą nadzieję ,że TY ,też jesteś typowy ;)
                                -aczkolwiek wcale by mi nie przeszkadzało,gdyby było inaczej...:)
                                • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 23:48
                                  texik,masz w skrzynce moje namiary-czekam na telefon o dowolnej porze...
                                  • tex666 Re: ...REAKTYWACJA 29.05.03, 23:55
                                    ok dzięki, jutro spotkamy się na browarku...
                                    • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 00:00
                                      dzwoń teraz ,jeśli jeszcze nie zmorzył Cię sen...czekam :)
                                • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 10:58
                                  transoptor napisał:

> witam Cię tex ,mam cichą nadzieję ,że TY ,też jesteś typowy ;)
                                  > -aczkolwiek wcale by mi nie przeszkadzało,gdyby było inaczej...:)

??????????????????????????? czegoś tu nie rozumiem.... ;)
                                  • tex666 Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 13:00
                                    uwaga! ulalka ma kudłate myśli!!! :)))
                                    • slo-onko Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 13:01
                                      nie tylko ulalka , miziaczku ;-)
                                      • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 13:33
                                        a czemu kudłate?? po prostu nie rozumiem... nie mogę?? ;))
                                        • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 22:03
                                          nigdy ulaleczko nie oceniam ludzi,tylko dlatego,że są inni-jestem po prostu
                                          tolerancyjny ...
                                          • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 22:23
                                            jak milutko mówisz, Transiu :))) też jestem tolerancyjna, choc nie rozumiem...
                                            • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 22:39
                                              ale czego...?
                                              • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 22:48
                                                kto i dlaczego usunął wątki Texa?? masz uprawnienia admina?? czy to Ty? nie
                                                gniewaj się, ale każdemu zadaję to pytanie prosto z mostu...
                                                • transoptor Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 22:51
                                                  nie to nie ja...nigdy nic podobnego nie przyszło by mi do głowy-wierz mi.
                                                  • ulalka Re: ...REAKTYWACJA 30.05.03, 22:53
                                                    ale zmienił Cię ten urlop...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka