hadas1 21.08.05, 14:12 Jak rozumiem R/3 i SAP BO rózni kwestia skali i zastosowania, ale co jeszcze? -jest to całkowicie inna technologia? Jeśli będę znał coś z SAP BO to mi ułatwi poznanie R/3 ? Proszę o wszelkie sugestie dziękuję Pradziak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoremio Re: SAP Business One a SAP/R3 22.08.05, 02:22 > kwestia skali Tak. Ale nie tylko sama ilosc funkcji, tez stopien zintegrowania pomiedzy nimi. Odpowiedz Link
amoremio Re: SAP Business One a SAP/R3 22.08.05, 02:25 > Jeśli będę znał coś z SAP BO > to mi ułatwi poznanie R/3 ? Oczywiscie, ze tak. Pomoze. Ale to tylko, oczywiscie, tak na poczatek..... :) Odpowiedz Link
pp99 Re: SAP Business One a SAP/R3 23.08.05, 12:57 To są całkowicie różne produkty. SAP chcąc wejść ma rynek małych firm kupił jakąś o ile dobrze pamiętam izraelską firmę i przejął jej produkt. Przerobili formatki na kolor: blue SAP i zrobili jakąś korespondencję między nimi. I tyle.. pozdrawiam Odpowiedz Link
palec1 Re: SAP Business One a SAP/R3 23.08.05, 13:11 Masz racje. A szef siedzi teraz w zarzadzie SAPa (zapomnialem, jak sie nazywa) (notabene inny szef-Izraelczyk: Leo Apotheker - superkariera i udzialy w SAPie). Ale tylko wewnetrznie-technicznie. Dla uzytkownika do pewnego stopnia podobna sprawa, podobienstwo "sposobu myslenia". I o to chyba chodzi. Odpowiedz Link
gregmisiorek Re: SAP Business One a SAP/R3 23.08.05, 15:00 Zarzad firmy pod nastepujacym linkiem: www.sap.com/company/governance/management/executive.epx SAP podobnie jak Microsoft i inni wykupuje konkurencje, czesto z Izraela. Shai Agassi byl wlascicielem TopTier, ktory pomogl SAP zaistniec jako portal. Prasa czesto go lansuje jako nastepnego CEO. Jako prezenter jest bardzo charyzmatyczny a wyksztalcenie zdobywal w Izraelskim wywiadzie, czyli w sam raz zyciorys przydatny w prowadzeniu miedzynarodowej firmy informatycznej :-) Odpowiedz Link
fyrlok Re: SAP Business One a SAP/R3 23.08.05, 16:06 I dlatego, Ludzie: kupowac akcje SAP-a ! (DE,US) Tak jak ja - ale ja, to .... DO-kupuje :) Odpowiedz Link
palec1 Re: SAP Business One a SAP/R3 23.08.05, 23:32 Zdziwilem sie, ze Agassi jest jedynym, u którego (jak myslalem) zapomniano o podaniu innych "mandatów", wiec zapytalem "u zródla" - moze kogos z Was interesuje : ----------------------------------------------------------- Dear Mr.***PALEC1***, Thanks for your inquiry and interest in SAP AG. As of december 2004, Shai Agassi did not have any other board memberships. Best regards, Michael Heß Investor Relations SAP AG Dietmar-Hopp-Allee 16 69190 Walldorf, Germany T +49 (0) 6227 / 7-67336 F +49 (0) 6227 / 7-40805 E michael.hess@sap.com I www.sap.com/investor ----------------------------------------------------------- Odpowiedz Link