Gość: gracek Re: TOK FM IP: *.ksiezyc.pl 05.04.04, 11:59 dzis do tok fm do komentowania finału sprawy rywina zaproszono red. z "trybuny" który powiedział ze trzeba sie cieszyc... ze tak sie stało ... nie wiem czy to dobrze ze coraz czesciej do komentowania zaprasza sie "trybune" czyzby tok fm przejeło pałeczke tvp???? nie wiem ale troszke to mnie dziwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: TOK FM IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 05.04.04, 19:30 I to był jedyny komentarz który słyszałeś ? Ja słyszałem również Jerzego Szteligę. Ale równiez Piotra Zarembę, Bronisława Wildsteina, Wiesława Władykę i Jana Rokitę. To chyba dobrze, jeśli próbuje przedstawić się różne opinie, a nie tylko zgodne z własnymi poglądami. Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: TOK FM 09.04.04, 20:32 Myśle że nie ważne jest kto co powie... ważne jest to co sami myślimy. Ja zresztą twierdze że sprawa ta nigdy nie będzie rozwiązana. Szkoda tylko pieniędzy i czasu. Natomiast Panowie Rokita i Ziobro moga sobie pogratulować że udało im się "zniszczyć" premiera... przecież od samego początku o to im chodziło. www.cTime.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 22:49 zniszczyc ? jego miejsce jest za kratami. jak i calego SLD. cale szczescie, ze znalezli sie tacy poslowie, jak Rokita z Ziobra. co do TOKFM, to na razie jestem spokojny. taka sprawe Rywina komentowali i beda komentowac przestawiciele roznych mediow, od GP do T. Odpowiedz Link Zgłoś