kalisz-dobrzec 08.03.06, 19:51 Podobno teraz kiedy miasto już odzyskało tereny po byłym odkrytym basenie to ma jednak powstać ten Aquapark . Czy ktoś zna szczegoły:P:P:P? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaliszanin2 Na razie mamy tylko suchy aquapark 08.03.06, 19:56 Jak jeszcze wynajdą wodę w proszku, to będzie komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz-dobrzec Re: Na razie mamy tylko suchy aquapark 08.03.06, 19:59 Słyszałem od młodszego brata że mają być jakies podpisy zbierane w szkołach dotyczące tego Aquaparku. Żeby powstał jednak Aquapark a nie sam odkryty basen Odpowiedz Link Zgłoś
viska_czwa Re: Aquapark 09.03.06, 11:04 ahh, akwa park... w Czestochowie tez miał powstać ale niesztety;) go nie ma: (((( Czestochowianie musza jeździć do akwa parku albo do Dąbrowy Górniczej, albo do Lublińca albo do Krakowa gdyż tam one są.... a w Krakowie to jest naprawde super!!! Opyla sie przyjechać do Kraka:))) W końcu Cz-wa i Kraków mają dużo wspólnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_b Re: Aquapark 09.03.06, 17:32 aquapark w miescie powstanie. To kwestia czasu. Moze nawet nie odleglego Odpowiedz Link Zgłoś
monika_z_kalisza Re: Aquapark 09.03.06, 19:34 Już zbierają podpisy bynajmniej w PWSZ Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Aquapark 10.03.06, 22:21 w tele topie mówili że przez 2 tygodnie beda zbierali podpisy w szkołach średnich i na uczelniach Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz-dobrzec Re: Aquapark 11.03.06, 11:24 mlodykalisz napisał: > w tele topie mówili że przez 2 tygodnie beda zbierali podpisy w szkołach > średnich i na uczelniach tylko co to da? przecież prezio też chce aquaparku, Gdyby nie chciał to ja rozumiem ze zbierane byłyby podpisy. No ale skoro Pęcherz chce i rada miejska chce to po co te podpisy? czyzby Kamila Majewska robiła już sobie kampanie wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Aquapark 14.03.06, 22:23 kaliszanin2 napisał: > Musi powstać, ale za co? no właśnie za co?bo chyba nie za same podpisy ,aquapark to nie zwykły basen to ogromne koszty na które samo miasta napewno sobie nie moze pozwolić ,bez strategicznego poważnego inwestora nic z tego nie będzie ,koszty poniesine na taką inwestycję zwracają sie po najwczesniej po kilkunastu kilkudziesięciu latach nawet przy zalożeniech ze te bilety czasowe które w takich parkach obowiązują i sa normą nie sa takie tanie . Odpowiedz Link Zgłoś
intermasterkalisz Re: Aquapark 15.03.06, 16:58 Jestem zaniepokojony, że osoba zbierająca podpisy uprawia lanserke własnej osoby, a nie aż tak bardzo pragnie budowy Parku Wodnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz-dobrzec Re: Aquapark 16.03.06, 16:09 chyba w każdym liceum zbierają te podpisy Odpowiedz Link Zgłoś
monika_z_kalisza Re: Aquapark 18.03.06, 12:05 Wszystko jest na dobrej drodze żeby ten Aquapark powstał:) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Aquapark 18.03.06, 14:48 Hej a czy to ma być jakiś aquapark z prawdziwego zdarznia? Tzn czy to ma byc jeden basen , jedna zjezdzalnia i sauna i koniec? Czy moze cos wiecej? ALe ekstra by było ja to bym az z SIeradza do was do aquaparku przyjechała :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz-dobrzec Re: Aquapark 18.03.06, 15:21 paenka napisała: > Hej a czy to ma być jakiś aquapark z prawdziwego zdarznia? Tzn czy to ma byc > jeden basen , jedna zjezdzalnia i sauna i koniec? Czy moze cos wiecej? ALe > ekstra by było ja to bym az z SIeradza do was do aquaparku przyjechała :D O ile będzie to będzie z prawdziwego zdarzenia..... pytanie tylko KIEDY ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oostrowiak Re: Aquapark im Hanki Sawickiej 26.04.06, 08:46 Obawiam się aby nasza ulubiona Hania nie stała się ponownie idolem Odpowiedz Link Zgłoś