kendo 26.06.10, 19:35 prosze prywatna skrzyneczke, na wypadek gdybs jakis liscik mial od kogos z nas dostac czy ktos od Ciebie cos chcial milo miec Magnata na Vistuli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: witanie Magnata 26.06.10, 19:41 Autor: kendo 26.06.10, 12:32 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz *Magnacie (chyba tak moge w skrocie Cie nazywac?) tak,tak, przywitalam Cie i bardzo sie ciesze z odwiedzin, mam nadzieje,ze bedzie Ci dobrze z nami,jezeli zdeydujesz sie tu klikac ********************************************************************** Re: M M = witajcie jaga_22 napisała: > Witaj Magnacie > Fajnie,że do nas wpadłeś.No to po pyfku. PS: przenioslam witaczki do Twojej skrzyneczki moze tez szybciej znajdzie poszukiwany, ma tez tutaj podobna skrzyneczke, wiec mozesz zostawic maly liscik dla Niego. Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Re: tylko.udaje.magnata. 26.06.10, 23:37 Drogie Panie. Nie posiadam skrzynki pocztowej. Mój nick mam z forum " Wypożyczalnia nicków" na które wszedłem dla zabawy , pożyczyłem nick wolny bez wizytówki i nie sądziłem, że do mnie pożyczony nick przylgnie. Nie przypuszczałem, że zostanę Uczestnikiem forum " Ostatni zajazd", którego poprzednia nazwa ww. Tak więc piszę na nicku pożyczonym. Mam nadzieję, że nie stanowi to przeszkody w nawiązaniu miłych dialogów i netowej zabawie. Odpowiedz Link
kendo Re: tylko.udaje.magnata. 27.06.10, 07:09 Magnacie, tutaj bedziemy Ci lisciki ewentualne zostawiac.... i wcale zadnych przeszkod niema,bys byl razem z nami, bedziemy sie bawic na miare naszych mozliwosci ,utrzymujac garsc przyzwoitosci. zycze milej niedzieli. Odpowiedz Link