Dodaj do ulubionych

szalone pomysły...

06.04.11, 18:59
wiadomosci.wp.pl/gid,13294573,title,Szalone-pomysly-wynalazcow-zobacz-zdjecia,galeria.html?ticaid=1c14a

Mnie zainspirowały "superinteligentne buty", wyposażone w najrozmaitsze czujniki, rejestrujące temperaturę i wilgotność powietrza, poziom promieniowania, lokalizację na ziemskim globie, ciśnienie krwi człowieka, który je nosi. Wszystkie te dane są przekazywane do centrali, ponadto buty mogą człowiekowi schłodzić lub ogrzać stopy, pewnie dlatego, ze sypiam w wełnianych skarpetachsmilesmile
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: szalone pomysły... 06.04.11, 19:22
      Mnie zainspirował kangurzy ogon,idąc z zakupów musiałam kilka razy przystawać przez
      kręgosłup.wink
      • kendo Re: szalone pomysły... 07.04.11, 09:17
        o jeja Jagus...
        chodzisz chyba w towarzystwie na zakupy...
        strasznosci maszsad
        przytulam delikatnie....
        mnie wczoraj wymasowano i napiecie na karku troszke ulzylo.
        PS;..lika pozniej popatrze z "cudami".
    • greis52 Re: szalone pomysły... 18.05.11, 21:19
      Firma Wedel rozpoczęła poszukiwania pracownika na stanowisko Ambasadora Fabryki Przyjemności. Oferują 10 tys. za jedzenie czekolady.

praca.wp.pl/title,Najslodsza-praca-na-swiecie-Oferuja-10-tysiecy-za-jedzenie-czekolady,wid,13419759,wiadomosc.html
      taka slodka praca to byłoby to...
      tylko jak ja bym po tym wyglądała
      jak baryłeczka łatwiej przeskoczyc niż obejśćsmile
      • kendo Re: szalone pomysły... 19.05.11, 08:16
        otoz to Greis
        pracka nader kuszacasmile
        od razu chyba trzeba by bylo podpisac kontrakt z dentysta,coby regularnie przegladal stan zbakowwink
    • greis52 glupie pomysły... 15.10.11, 09:03
      Przebrał psa za robota...
      tech.wp.pl/kat,1009783,title,Przebral-psa-za-robota-z-Gwiezdnych-wojen,wid,13881354,wiadomosc.html?ticaid=1d340
      "Robot kroczący AT-AT to średnie przebranie na Halloween, ale taki kostium założony na psa wygląda jednocześnie zabawnie i przerażająco. Pewien Amerykanin, przebierając swojego pupila, chciał pewnie być zabawny, ale mógł otrzeć się o znęcanie nad zwierzętami."

czego to już ludzie nie wymyślą!
      sam sie mógł przebrać...
      • kendo Re: glupie pomysły... 15.10.11, 09:38
        o swiecieeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
        faktycznie glupi pomysl....

psiuny nie lubia ubranek,
        siostrzenicy maluszek,jak zobaczy deszczowke czy plaszczyk zimowy pod lozko zmyka...wink
    • greis52 Szwedzi popracują do 75 lat? 09.02.12, 12:10
      "Ludzie powinni pracować do 75. roku życia, zamiast oczekiwać emerytury, gdy mają 65 lat - zaproponował premier Szwecji Fredrik Reinfeldt. "

mateńko ja sie chyba na czworaka bym nie doczolgala do roboty w tym wieku...
      • kendo Re: Szwedzi popracują do 75 lat? 09.02.12, 12:15
        smile
        *Greis,
        tez jestem tym zbulwersowana,
        jak wywiady z przechodniami przeprowadzano,
        jedna pani powiedziala
        ..od raz po 75 latach pracy umiescic sie w trumnie..cyt.
        i ma rcje,
        bo kazda praca ma w sobie momet gdzie cialo jest fizycznie zniszczone ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka