Dodaj do ulubionych

blad w myszy bezkablowj

25.01.13, 10:50
zwal,jak zwal,
Lusia ma takowa i cala noc na ladowaniu lezala i nie dzial teraz
Obserwuj wątek
    • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 10:50
      wiecie moze jaki inny blad moze byc??
      • slo-onko Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 10:58
        forum.pcformat.pl/Bezprzewodowa-myszka-nie-dziala-t
        tu jest takie forum, "bardzo madre",ja wogole ich nie rozumiem o czym oni pisza,ale moze znajdziecie jakas podpowiedz.
        z doswiadzcenia wiem,ze te nowoczesne nie zawsze sie sprawdzaja w praktyce.
        • slo-onko Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 11:00
          i jeszcze tutaj,moze prosciej znalezc jakas podpowiedz.
          www.microsoft.com/hardware/pl-pl/help/support/troubleshooting/mouse/mouse
          • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 16:40
            dzieki Sloo za linki,
            zaraz poczytam i zadzwonie do Lusi....
            bylam dzis tak "na szybkiego" i podpowiadalam,ze moze te baterie zmienic juz trzeba...
            • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 18:23
              przekazalam wiadomosci nabyte z linka Lusi przez komorke,

nieda rady mysza nic ruszyc,
              odpocznie sobie Lusia od netu--tak powiedziala--
              podzwonilaby do dzieciecia mojego,ale pierogi ruskie pozarlysmy i teraz niema czym ugoscic,bo zawsze cos polskiego czestuje co dziecie lubi....usmialam sie z takiej sytuacji....

pozdrawia Was Wszystkie cieplo po koleii.
              • slo-onko Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 21:34
                pozdrawiamy rowniez Lusię.
                warto miec w pogotowiu czyli stara mysz na kablu w razie awarii.
                ja mam u siebie w pokoju laptop, staroc po corci z jakims systemem MAC.za diabla nie umiem sie w nim rozeznac. malo tego odpadaja klawisze, kabel slabo laczy i starszecznie sie slimaczy. ale przez to ucze sie cierpliwosci.w razie WU pedze do drugiego pokoju, bo drugi jest nowszy i jak to sie mowi najszybsiejszy.
                • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 07:39
                  o swiecie Sloo,
                  ja to niemam cierpliwosci "do slimaczacych sie laptopow,
                  normalne komputery sa w swietlicy ,jak jestem u Mamy,
                  strasznie powoli "kreca" niechetnie tam ide....

*Lusia dzis juz chyba stanela do pierogow,
                  bo dziecie obiecalo ze wpadnie i zobaczy co za blad,
                  ma tez mysze kablowa,ale tez i trzeba wiedzic,gdzie ja podlaczyc,
                  kierowal Ja przez telefon,
                  to jakis kabelek sie odlaczyl i klapaaa...
                  zobaczymy dzis co to zablad byl...
                  • jaga_22 Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 10:24
                    A ja się cieszę,bo może przy okazji tego błędu,Lusia nauczy się
                    jak transportować zdjęcia do komputera.i jak robić screena? https://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/smile.gif
                    • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 10:33
                      pomysl Jagus dobry,
                      tyle ze z naszym dzieciem tak jest,ze wiecznie gdzies goni
                      i na sesje nauki trza by chyba extra czas sobie zamowic,
                      ale zadzwonie do Lusi,
                      niech na liste wciagnie to pytanie...
                      moze beda i dzis zdjecia...
                      dobrze,ze o tym Jagus przypomnialas...-juz dzwonie.....
                      akurat wolne juz mam telefony....
                      • lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 15:04
                        Skomplikowane ustrojstwo.
                        Blad w sumie byl blachy i nie wiem jak wogole powstal,
                        Jest maly knap w myszy i jeszcze inny knap znajduje sie w kabelku
                        zakonczonym podobnie jak mysza, i trzeba bylo nacisnac pierw ten
                        maly przycisk na kabelkowej mysz, - a pozniej na bezprzewodowej myszy.
                        I problem z glowy,

Zdjecia mam juz w dacie, ale chcialam sobie jedno z nich Wam pokazac i stanelam
                        nie pojdzie przez tinipic, i co dalej mam robic, tylko sama bede na razie je
                        ogladala.
                        Ale mam juz wizytuwke na facebook ze zdjeciem, a na n.Klasie dalej w czolowce'
                        niestety nie mam, tylko w zdjeciach ogolnych, bylo za malo czasu, siostrzeniec
                        mial wyliczony czas.
                        I tak to bywa, zanim sie czegos czlowiek nauczy.
                        • jaga_22 Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 15:46
                          Dziś Iryska podała inny program,bo ona też nie może korzystać z tiny.pic
                          Jak i co? to musi ona powiedzieć,bo mi przyjęło tylko jedno zdjęcie,może trzeba się zarejestrować?

www.fotoo.pl./
                          • jaga_22 Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 16:01
                            Ja korzystam z tego czasami.

imageshack.us/
                            Wchodzisz w Browse Pobierz zdjęcie ze swojego komputera
                            i klikasz w Prześlij Teraz
                            Po chwili otworzy się obrazek
                            i pod obrazkiem skopjuj 3 link od góry (Kod Forum klikając lewym na link i skopjuj)

http://img692.imageshack.us/img692/9814/550aue.jpg
                            • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 16:28
                              *Lusia,
                              jak to z tinypika nie mozesze zdjecia pobrac??
                              przeciez nam szlo dobrze przedtem?????
                              • lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 16:55
                                Im glebiej w las to gesciej drzew.
                                Weszlam na obydwa linki, niestety jestem inwalidom jezykowym
                                oprocz polskiego i szwedzkiego nie rozumie innego.
                                i nie bede kllikac czego nie rozumien.
                                • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 16:59
                                  i slusznie Lusia,
                                  a co za blad byl na tinypiku????????????
                                  moze przez telefon cos sie da zrobic??
                                  • lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 17:08
                                    https://i48.tinypic.com/2q3p3lz.jpg
                                    Proba "Maluszek" w calej krasie, skarcony, ze chce za czesto
                                    wychodzic na spacerki.
                                    • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 17:10
                                      no siedzi sobie smutny,
                                      ze babcia go okrzyczala,ze znowu na spacerek chcial....
                                • jaga_22 Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 17:13
                                  Lusia,nigdy jeszcze nie korzystałaś z tiny.pic.?
                                  Po co Ci język,przecież to proste,tylko pytaj,nie zniechęcaj się.
                                  Masz tinypic

tinypic.com/
                                  Klikasz w Przeglądaj
                                  Wybierasz obrazek i klikasz w Otwórz
                                  klikasz w zieloneUpload Now
                                  Literki z ramki wpisujesz pod spodem w pasek
                                  i ponownie klikasz w upload Now
                                  Czekasz aż pokaże się obrazek
                                  kopjujesz 2-gi link od góry

Jak literki nie pasują,bo są za trudne do odczytania,klikasz w pierwszą
                                  strzałeczkę niebieską ,a kod się zmieni.
                                  • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 17:23
                                    juz doszla nareszcie co i jak....
                                    • lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 17:45
                                      No widzisz Jago jestem troche niecierpliwa, ze musi byc juz, a to
                                      chwile musze poczekac,juz zalozylam Galerie tylko dla Mauszka,
                                      mozna ogladac pierwsze zdjecia.
                                      • jaga_22 Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 22:20
                                        Lusia.....http://s19.rimg.info/4bbfdf155e883a67399df9b3356b1c2c.gif
                                        • lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 27.01.13, 08:55
                                          Dzieki JAGO
                                          http://s16.rimg.info/f98d1baaf064b271196b5a316069a79a.gif
                                          http://s.rimg.info/32a46f2b07ed7eb53bb6655806e613b3.gif A to ja tak wyczekuje
                                          na pokazanie sie dalszej operacji na kompie,
                                          • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 27.01.13, 09:19
                                            widac zabka spokojnie z paluszkami siedzi,
                                            porownujac Twe paluszki na klawiaturze....
                                            • lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 27.01.13, 10:50
                                              No w koncu mialam kiedys ta klase mistrzowska, o ktorej juz dawno
                                              zapomnialam i ponownie musialam sie przyzwycajac?......
                                              • kendo Re: blad w myszy bezkablowj 27.01.13, 11:02
                                                i pomyslec,tyle lat bez sekretariatu a nawyk i wyuczenie pozostalo w palcach....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka