kendo 25.01.13, 10:50 zwal,jak zwal, Lusia ma takowa i cala noc na ladowaniu lezala i nie dzial teraz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 10:50 wiecie moze jaki inny blad moze byc?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 10:58 forum.pcformat.pl/Bezprzewodowa-myszka-nie-dziala-t tu jest takie forum, "bardzo madre",ja wogole ich nie rozumiem o czym oni pisza,ale moze znajdziecie jakas podpowiedz. z doswiadzcenia wiem,ze te nowoczesne nie zawsze sie sprawdzaja w praktyce. Odpowiedz Link
slo-onko Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 11:00 i jeszcze tutaj,moze prosciej znalezc jakas podpowiedz. www.microsoft.com/hardware/pl-pl/help/support/troubleshooting/mouse/mouse Odpowiedz Link
kendo Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 16:40 dzieki Sloo za linki, zaraz poczytam i zadzwonie do Lusi.... bylam dzis tak "na szybkiego" i podpowiadalam,ze moze te baterie zmienic juz trzeba... Odpowiedz Link
kendo Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 18:23 przekazalam wiadomosci nabyte z linka Lusi przez komorke, nieda rady mysza nic ruszyc, odpocznie sobie Lusia od netu--tak powiedziala-- podzwonilaby do dzieciecia mojego,ale pierogi ruskie pozarlysmy i teraz niema czym ugoscic,bo zawsze cos polskiego czestuje co dziecie lubi....usmialam sie z takiej sytuacji.... pozdrawia Was Wszystkie cieplo po koleii. Odpowiedz Link
slo-onko Re: blad w myszy bezkablowj 25.01.13, 21:34 pozdrawiamy rowniez Lusię. warto miec w pogotowiu czyli stara mysz na kablu w razie awarii. ja mam u siebie w pokoju laptop, staroc po corci z jakims systemem MAC.za diabla nie umiem sie w nim rozeznac. malo tego odpadaja klawisze, kabel slabo laczy i starszecznie sie slimaczy. ale przez to ucze sie cierpliwosci.w razie WU pedze do drugiego pokoju, bo drugi jest nowszy i jak to sie mowi najszybsiejszy. Odpowiedz Link
kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 07:39 o swiecie Sloo, ja to niemam cierpliwosci "do slimaczacych sie laptopow, normalne komputery sa w swietlicy ,jak jestem u Mamy, strasznie powoli "kreca" niechetnie tam ide.... *Lusia dzis juz chyba stanela do pierogow, bo dziecie obiecalo ze wpadnie i zobaczy co za blad, ma tez mysze kablowa,ale tez i trzeba wiedzic,gdzie ja podlaczyc, kierowal Ja przez telefon, to jakis kabelek sie odlaczyl i klapaaa... zobaczymy dzis co to zablad byl... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 10:24 A ja się cieszę,bo może przy okazji tego błędu,Lusia nauczy się jak transportować zdjęcia do komputera.i jak robić screena? Odpowiedz Link
kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 10:33 pomysl Jagus dobry, tyle ze z naszym dzieciem tak jest,ze wiecznie gdzies goni i na sesje nauki trza by chyba extra czas sobie zamowic, ale zadzwonie do Lusi, niech na liste wciagnie to pytanie... moze beda i dzis zdjecia... dobrze,ze o tym Jagus przypomnialas...-juz dzwonie..... akurat wolne juz mam telefony.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 15:04 Skomplikowane ustrojstwo. Blad w sumie byl blachy i nie wiem jak wogole powstal, Jest maly knap w myszy i jeszcze inny knap znajduje sie w kabelku zakonczonym podobnie jak mysza, i trzeba bylo nacisnac pierw ten maly przycisk na kabelkowej mysz, - a pozniej na bezprzewodowej myszy. I problem z glowy, Zdjecia mam juz w dacie, ale chcialam sobie jedno z nich Wam pokazac i stanelam nie pojdzie przez tinipic, i co dalej mam robic, tylko sama bede na razie je ogladala. Ale mam juz wizytuwke na facebook ze zdjeciem, a na n.Klasie dalej w czolowce' niestety nie mam, tylko w zdjeciach ogolnych, bylo za malo czasu, siostrzeniec mial wyliczony czas. I tak to bywa, zanim sie czegos czlowiek nauczy. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 15:46 Dziś Iryska podała inny program,bo ona też nie może korzystać z tiny.pic Jak i co? to musi ona powiedzieć,bo mi przyjęło tylko jedno zdjęcie,może trzeba się zarejestrować? www.fotoo.pl./ Odpowiedz Link
jaga_22 Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 16:01 Ja korzystam z tego czasami. imageshack.us/ Wchodzisz w Browse Pobierz zdjęcie ze swojego komputera i klikasz w Prześlij Teraz Po chwili otworzy się obrazek i pod obrazkiem skopjuj 3 link od góry (Kod Forum klikając lewym na link i skopjuj) Odpowiedz Link
kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 16:28 *Lusia, jak to z tinypika nie mozesze zdjecia pobrac?? przeciez nam szlo dobrze przedtem????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 16:55 Im glebiej w las to gesciej drzew. Weszlam na obydwa linki, niestety jestem inwalidom jezykowym oprocz polskiego i szwedzkiego nie rozumie innego. i nie bede kllikac czego nie rozumien. Odpowiedz Link
kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 16:59 i slusznie Lusia, a co za blad byl na tinypiku???????????? moze przez telefon cos sie da zrobic?? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 17:08 Proba "Maluszek" w calej krasie, skarcony, ze chce za czesto wychodzic na spacerki. Odpowiedz Link
kendo Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 17:10 no siedzi sobie smutny, ze babcia go okrzyczala,ze znowu na spacerek chcial.... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 17:13 Lusia,nigdy jeszcze nie korzystałaś z tiny.pic.? Po co Ci język,przecież to proste,tylko pytaj,nie zniechęcaj się. Masz tinypic tinypic.com/ Klikasz w Przeglądaj Wybierasz obrazek i klikasz w Otwórz klikasz w zieloneUpload Now Literki z ramki wpisujesz pod spodem w pasek i ponownie klikasz w upload Now Czekasz aż pokaże się obrazek kopjujesz 2-gi link od góry Jak literki nie pasują,bo są za trudne do odczytania,klikasz w pierwszą strzałeczkę niebieską ,a kod się zmieni. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 26.01.13, 17:45 No widzisz Jago jestem troche niecierpliwa, ze musi byc juz, a to chwile musze poczekac,juz zalozylam Galerie tylko dla Mauszka, mozna ogladac pierwsze zdjecia. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 27.01.13, 08:55 Dzieki JAGO A to ja tak wyczekuje na pokazanie sie dalszej operacji na kompie, Odpowiedz Link
kendo Re: blad w myszy bezkablowj 27.01.13, 09:19 widac zabka spokojnie z paluszkami siedzi, porownujac Twe paluszki na klawiaturze.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: blad w myszy bezkablowj 27.01.13, 10:50 No w koncu mialam kiedys ta klase mistrzowska, o ktorej juz dawno zapomnialam i ponownie musialam sie przyzwycajac?...... Odpowiedz Link
kendo Re: blad w myszy bezkablowj 27.01.13, 11:02 i pomyslec,tyle lat bez sekretariatu a nawyk i wyuczenie pozostalo w palcach.... Odpowiedz Link