kasikk POBUDKAAAA.... 26.08.05, 07:23 witam udaję tylko, bo do śmiechu mi nie jest raczej panika zaczyna się objawiać ) no ale nic - i tak miłego, udanego piątku życzę Odpowiedz Link
kendo Re: POBUDKAAAA.... 26.08.05, 08:33 ej kasikku,a co to sie dzieje u Ciebie?? zadnej paniki nie moze byc.... "tylko spokuj moze Cie uratowac" milego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: POBUDKAAAA.... 26.08.05, 09:06 kasikk napisała: > witam > udaję tylko, bo do śmiechu mi nie jest > raczej panika zaczyna się objawiać ) > > no ale nic - i tak miłego, udanego piątku życzę a co to juz zbliza sie czas na vistulowego dzidziusia? Odpowiedz Link
kendo Re: POBUDKAAAA.... 26.08.05, 09:13 hej sloo!!, cosik kasikk chyba nas zaczyna straszyc?? bo czsu jeszcze jest zdziebko do poczekania. miej sobie mily dzionek... PS;.. zostalam w domciu,nie chcialo mi sie nigdzie jechac( zaraz zdjecia podesle z plazy,na jaka poczte? Odpowiedz Link
slo-onko Re: POBUDKAAAA.... 26.08.05, 15:35 kendo napisała: > hej sloo!!, > > cosik kasikk chyba nas zaczyna straszyc?? > bo czsu jeszcze jest zdziebko do poczekania. > > miej sobie mily dzionek... > > PS;.. zostalam w domciu,nie chcialo mi sie nigdzie jechac( > zaraz zdjecia podesle z plazy,na jaka poczte? zdjecia juz widzialam myslalam,ze Ciebie nie bylo Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 26.08.05, 15:28 Witam wszystkich, nareszcie tydzień z głowy, ciężki był nadzwyczaj. Zycze fajnego popołudnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 26.08.05, 15:34 nick000 napisał: > Witam wszystkich, nareszcie tydzień z głowy, ciężki był nadzwyczaj. Zycze > fajnego popołudnia Nick jestes jak blyskawica przed chwila byles jeszcze w innym miejscu, a juz zyczysz nam fajnego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 26.08.05, 16:58 sloo,n0o przeciez jest czarodziejem, wiec moze szybciutko sie przemieszczac,) nicku.... milego popoludnia i odpoczynku na maxa podczas weekendu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 26.08.05, 19:10 kendo napisała: > sloo,n0o przeciez jest czarodziejem, > wiec moze szybciutko sie przemieszczac,) > > nicku.... > milego popoludnia i odpoczynku na maxa podczas weekendu. no tak Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 26.08.05, 19:58 a ja chodze strasznie snieta( wszystko gdzies mnie boli....ech....chyba wczesniej wyladuje na bialej sali) milego wieczoru Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 26.08.05, 20:13 kendo napisała: > a ja chodze strasznie snieta( > wszystko gdzies mnie boli....ech....chyba wczesniej wyladuje na bialej sali) > > milego wieczoru a ja sie w koncu w dzien wyspalam po osttanich trzech nieprzespanych nocach Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 26.08.05, 20:22 tez sie zdrzemnelam przed obiadem ale dalej jestem jakas taka inna niz zawsze( sloo ,a w nocy bedziesz spac teraz? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 26.08.05, 20:24 kendo napisała: > tez sie zdrzemnelam przed obiadem > ale dalej jestem jakas taka inna niz zawsze( > > sloo ,a w nocy bedziesz spac teraz? a kto to wie co bedzie w nocy?:0 najwyzej jesli nie to bede marzyc i marzyc i marzyc Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 09:25 witam w sloneczny wrzesniowy poranek, pieknie srebrzy sie rosa na trawce jakby rozsypane perly), ptaszyny trelaja i szukaja sniadanka na drzewkach) milego dnia zycze,jutro juz weekendzik) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 10:03 Dzien dobry fajny piatek, cieply i sloneczny. czy mozna zlozyc komus petycje o tym, by lato wciaz trwalo? Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 10:15 sloo, tez bym chciala gdzies popetycjowac o przedluzenie ciepelka letniego)))))) ale poki co cieszmy sie tym co jeszcze trwa,magazynujmy dobroczynne promyczki sloneczka w nas i oby jesien byla rownie piekna.... miej sobie mily dzionek pracy. Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 10:47 witam po śniadanku z plackiem śliwkowym w tle DD mmmm... znów piękny dzień mam nadzieję, że równie pięknie się skończy czego wszystkim życzę zwłaszcza, że to piątek ) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 10:58 i znow placek ze sliweczkami... kasikku,niekus smakowitosciami,bo moj piekarnik jeszcze niesprawny,czekam na nowa czesc do niego( miej sobie mily dzionek .... PS:.. ide z psiuna na spacerek a pozniej do jakiejs pracki sie biore. Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 11:05 kenduś, to prodiż wyciągnij ten placek zawsze wychodzi i jest pyszny ) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 11:37 niemam prodiza((((((((((((((( ciekawe czy mozna go jeszcze w kraju kupic????????,to moze bym zakupila?,))) a pogoda wrecz cudowna,L A T O powrocilo) zaniedlugo jade na poszukiwanie nieszczesnych plyteczek do zakonczenia "opalacza") Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 17:29 jak najbardziej, prodiże są do kupienia, niczym w sumie nie różnią sie od tych, ktore pamiętasz. Witam w piętkowe popołudnie, nareszcie koniec pracy, można odpocząć czego zycze wszystkim vistulanom Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 20:05 i nastepny"strup" bedzie w domu,gdy go zakupie i problem z przechowywaniem/upychaniem po szafkach.... poczekam tydzien jeszcze i przyjdzie czesc do piekarnika i zaczne wypieki na calego) witaj nicku....ciesz sie wolnoscia weekendowa i miej sobie milunio. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 20:32 siedze i czekam sobie, moze jakas duszyczka mniej zmeczona dolaczy do mnie tez jestem padnieta i marze juz o lozeczku, ale chwilke posiedze/poczekam) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 20:39 jedna równie zmęczona duszyczka wpada zeby sie pożegnać i zyczyć dobrej nocy swoim vistulowym przyjaciołom Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 20:41 oj...duszyczki vistulowe ostanio strasznie pomeczone wlacze ze ma) miej sobie mila noc nicku i niech sny piekne Cie nawiedza) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 20:53 kendo napisała: > oj...duszyczki vistulowe ostanio strasznie pomeczone wlacze ze ma) > > miej sobie mila noc nicku i niech sny piekne Cie nawiedza) wieczorne dobry wieczor bylam na imieninach i na obiedzie pysznym w restauracji kolejny zabiegany dzien. jutro imprezka i czas leci Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 20:55 i jak to niektorzy maja beztroskie zycie ,mimo ze pracuja) baw sie jutro swietnie) a jakie meny bylo? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 21:06 kendo napisała: > i jak to niektorzy maja beztroskie zycie ,mimo ze pracuja) > baw sie jutro swietnie) > > a jakie meny bylo? ojjjjjjjjj wysmienite. zamowilismy mieszki z poledwicy z podgrzybkami w sosie serowym, kulki ziemniaczane do tego micha warzyw gotowanych. talerz przyozdobiony byl plastrami pomaranczy i grapefruita i liscmi salaty. inne danie to indyk pieczony z morela z sosem camberland i talarki smazonych ziemniakow, micha brokul i micha swierzych warzyw. oczywiscie nie pozjadalismy,bo porcje to chyba dla konia ja lubie i umiem zjesc ale tyle to nie Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 21:15 odebralam i psiunek przy torcie wspanialy... a Ty naprawde ladnie wygladasz "z cialkiem" nie moge sie polaczyc na Skype z Toba Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 21:16 kendo napisała: > odebralam i psiunek przy torcie wspanialy... > a Ty naprawde ladnie wygladasz "z cialkiem" > nie moge sie polaczyc na Skype z Toba a ja nic nie mowilam o skype Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 21:13 no nie, slo, ty masz za dobrze!! ja protestuję, też chcę do restauracji.... buuuu... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 21:16 kasikk napisała: > no nie, slo, ty masz za dobrze!! > ja protestuję, też chcę do restauracji.... > buuuu... > ona byla w stylu amerykanskim, z rezsta nazywa sie Colorado. wspanialy wystroj tylko muzyka kiepska i super widok , na port Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 21:22 lubie takie miejsca,gdzie mozna jesc i odziwiac piekne widoki i wystroj jest piekny. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 21:26 kendo napisała: > lubie takie miejsca,gdzie mozna jesc i odziwiac piekne widoki i wystroj jest > piekny. te i jeszcze 4 inne rest. ma jeden i ten sam wlasciciel. musi byc gustownym facetem albo ma od dekoracji wnetrz dobrych ludzi. kazda z nich jest inna ale pzrecudnie wyposarzona i wystrojona. ta byla na styl amerykanski, trche powozow, indian, wezy, stare stylowe meble i obrazy z preria. inna z nazwa "karczma polska pod kogutem" jest stylizowana na stara polska chate, a jejw yglad powalil mnie na kolana. trzecia Columbus w stylu morskim. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 21:27 no dobra to dzis juz Was pozegnam. kolejne powitanie nastapi jutro spokojnego wieczoru i duzo nocnego wypoczynku zyczy slo papa Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 21:50 odpoczywaj sloo i snij o malowniczych chatkach) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 21:49 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > lubie takie miejsca,gdzie mozna jesc i odziwiac piekne widoki i wystroj j > est > > piekny. > > te i jeszcze 4 inne rest. ma jeden i ten sam wlasciciel. musi byc gustownym fac > etem albo ma od dekoracji wnetrz dobrych ludzi. kazda z nich jest inna ale pzre > cudnie wyposarzona i wystrojona. ta byla na styl amerykanski, trche powozow, in > dian, wezy, stare stylowe meble i obrazy z preria. inna z nazwa "karczma polska > pod kogutem" jest stylizowana na stara polska chate, a jejw yglad powalil mnie > na kolana. trzecia Columbus w stylu morskim. no to bedziesz stala bywalczynia tej rest. z malunkiem chatki wiejskiej. Odpowiedz Link
jtka Re: Piatek...wspaniale... 02.09.05, 22:21 bry wieczor i juz dobranoc jakos pozno sie dzis mi zrobilo, ale czas chyba szybkim samochodem jezdzi))) Odpowiedz Link
kasikk witam z rana :)) 09.09.05, 08:11 co prawda z bólem głowy, ale też z nadzieją na lepszy dzień Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 08:12 dzien dobry skowronkowo, truskawkowo, miodowo i kawowo moze komus jagodzianke? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 09:08 Witam Piateczkowo, ale upał z rana , ale bardzo mi sie ten dzien podoba zwłaszcza że za 7 godzin koniec pracy ))))))) HURA!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 09:30 witajcie dziewczatka) wiecie?,ze ja wczoraj wieczorem myslalam,ze dzis bedzie sobota?? ) zdziwienie poranne wielkie,ze Wszyscy w piatku sie wpisuja)))))))) niemniej zycze dnia bez bolowego-glowwowego, oby szybko uplyna bez zadnych "zgrzytow") Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 10:19 ból głowowy, jakby mniejszy ale... fajnie mi jakoś coraz lepiej się czuję i w ogóle Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 10:26 kasikk napisała: > ból głowowy, jakby mniejszy > ale... > > fajnie mi jakoś > coraz lepiej się czuję i w ogóle kasikk tylko nie zapomnij nas powiadomic kiedy pojedziesz po vistulowego dzidziusia Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 11:02 slo, dzidziusie nie biorą się z bólu głowy, ani z dobrego samopoczucia ;P Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 12:16 kasikk napisała: > slo, dzidziusie nie biorą się z bólu głowy, ani z dobrego samopoczucia ;P ja wiem,ze biora sie wylacznie z dobregos amopoczucia)))DD Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 10:35 zobaczysz pod koniec dnia bedzie szampanskie samopoczucie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 10:23 kendo napisała: > witajcie dziewczatka) > > wiecie?,ze ja wczoraj wieczorem myslalam,ze dzis bedzie sobota?? ) > zdziwienie poranne wielkie,ze Wszyscy w piatku sie wpisuja)))))))) > > niemniej zycze dnia bez bolowego-glowwowego, > oby szybko uplyna bez zadnych "zgrzytow") czesc szefowo wczoraj necik mi wysiadl i anwet nie moglam pisnac,ze nie moge wejsc do vistuli. glowka>? to podobnie jak u mnie, tzn nie boli ale tak omausialam dosunac na maksa do oczu Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 10:37 mi dzis sie cos necik zacina) walcze z nim ....) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 10:41 kendo napisała: > mi dzis sie cos necik zacina) > walcze z nim ....) a mnie ze skrzynka pocztowaokropnie sie slimaczy chyba upal jej doskwiera. dobrze,ze sa telefony Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 10:43 no wlasnie....telefon zawsze zbawianny) tez poczta gazety sie slimaczy...moze i faktycznie wysoka temperatura kabelki topi))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 10:59 ide wyskoczyc z odzienia nocnego i wlosci swe obejzec) tak pieknie ,ze szkoda w domciu siedziec) moze jakies nowe inspiracje mnie nawiedza) Odpowiedz Link
kasikk Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 11:04 ja też idę prysznic podrażnić ) a już dażyłam popracować... jakos złości mnie moje lenistwo... do roboty!! chyba znowy upiekę jakieś dobrości może znowu ze śliwkami? mmmm... do mleczka na kolację? Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 14:07 kasikk Ty niekus mnie ciastami dobrze, wiesz,ze piec jeszcze nie moge, ale znalazlam strone na mikrofalowe pieczenie i chyba wieczorkiem sprobuje o) i znow zmykam na dworek,moze jescze cos zrobie? laweczka ze stolikiem umyta/wyszorowana i schnie do zaimpregnowania. Odpowiedz Link
kasikk Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 15:27 no to co mówiesz, że ne możesz piec, jak masz mikrofale pewnie, że możesz D czekam na recenzje a sam dziś ten placek zrobię ale chyba w wersji - owoce mieszane ciekawi mnie, jak z gruszką wyjdzie Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 17:48 nigdy nie pieklam, w mikrofali, raz zrobilam tylko cos w rodzaju szwedzkiego sernika,ale bylo bleeeeeeeeeee( niesmakowalo mi i wyrzucilam recepte, z gruszek kasikku nic nie pieklam,ale mysle,ze jezeli sa miekie efekt moze byc ciekawy,inaczej musialabys je w syropie troszke podgotowac czy posmazyc by lekko zmiekly. dzis chyba nie bede piekla,bo lapcieta po impregnowaniu lawki i stolu juz odpadaja(..za mocno chyba za pedzel trzymalam)))), najciezej bylo miedzy szczebelkami, ale koncowy rezultat ciekawy,bo dodalam do oleju pigmentu tarakota,jutro bedzie poprawka wedle recepty na etykiecie olejowej. Odpowiedz Link
nick000 Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:00 Ja to sie chyba na swój pogrzeb spóźnie, coś mi ostatnio czas przyspieszył i nie mogę go dogonić. Witam wszystkich serdecznie Musze sie pochwalić, ze przed kilkoma dniami piekłem placek śliwkowy, nieskromnie powiem: pycha Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:02 nick000 napisał: > Ja to sie chyba na swój pogrzeb spóźnie, coś mi ostatnio czas przyspieszył i > nie mogę go dogonić. Witam wszystkich serdecznie Musze sie pochwalić, ze > przed kilkoma dniami piekłem placek śliwkowy, nieskromnie powiem: pycha to sie nie chwal tylko rzucaj nimw vistule a ja dzis bede piekla murzyna na dzemie, jedli? Odpowiedz Link
nick000 Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:15 jedli i to jeszcze jak, załapałem sie tylko na końcówkę A Twoj murzyn tak dał sie upiec? Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:17 nick000 napisał: > jedli i to jeszcze jak, załapałem sie tylko na końcówkę A Twoj murzyn tak dał > > sie upiec? on jest posluszny kaze mu wskoczyc do garnka,a reszta robi sie juz sama Odpowiedz Link
nick000 Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:19 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > jedli i to jeszcze jak, załapałem sie tylko na końcówkę A Twoj murzyn t > ak dał > > > > sie upiec? > > on jest posluszny kaze mu wskoczyc do garnka,a reszta robi sie juz sama to tak jak ja, każ mi gdzieś wskoczyć, mogę już nie chcieć wyskakiwać)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:21 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > jedli i to jeszcze jak, załapałem sie tylko na końcówkę A Twoj mu > rzyn t > > ak dał > > > > > > sie upiec? > > > > on jest posluszny kaze mu wskoczyc do garnka,a reszta robi sie juz sam > a > > to tak jak ja, każ mi gdzieś wskoczyć, mogę już nie chcieć wyskakiwać)) juz ja wiem jakie Ty lubisz miejsca np. vistula? Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:07 a ja zaraz Was okrzycze kasikk i nick, skonczcie z wypiekami do czasu,az sama upieklam sobie cusik)))) mozesz sie spoznic na jakies spotkanie tylko nicku) ...tez mi jakos czas gdzies ucika, nie moge sie ze wszystkim pracusiowaniem dogonic) miej sobie mily wieczor,moze starczy Ci dzis czasu odrobinke by z nami poby`c? ide jakas kolacyje przygotowac ,,,wiec do wieczorka pozniej) Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:09 z jednej strony to zle,ze czlowiek nie moze ze wzytstkim zdazyc i,ze doba jest za krotka ale zdrugiej jednak to sie nawet ciesze Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:05 moglas nas poprosic o pomoc,chetnie bysmy Ci pomogli malowac kasikk siedzialaby jako ekspert jakosciowy , a Ty parzylabys nam kawy albo donosila miodowy zimny napoj Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:12 sloo, murzynka niepamietam kiedy smakowalam a z dzemem chyba niet.... nastepnym razem skrzykne wszystkich do pomocy moge kawcie i trunki donosci dla trzymajacych za pedzel) (pyszny ten miodzik-trojniak,nawet nie myslam ,ze az tak) PS;..strasznie mi zle strony laduje-czy przewraca,jak kto woli(((( moze wieczorkiem cos sie zmieni. Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:16 kendo napisała: > sloo, > murzynka niepamietam kiedy smakowalam a z dzemem chyba niet.... > > nastepnym razem skrzykne wszystkich do pomocy > moge kawcie i trunki donosci dla trzymajacych za pedzel) > (pyszny ten miodzik-trojniak,nawet nie myslam ,ze az tak) > > PS;..strasznie mi zle strony laduje-czy przewraca,jak kto woli(((( > moze wieczorkiem cos sie zmieni. no wiesz czy po trunkach pedzle beda chcialy dokladnie malowac tego nie wiem ale bedziemy sie starac, slowo zucha ciesze sie, kolejnym razem moze byc czworniak, ciekawe czy wyczujesz roznice? murzyn z dzemem jest bardziej wilgotny i da sie odczuc kawalki owocow pod warunkiem,ze dzem jest z calymi owocami,dzis kupilam konfiture wisniowa.wieczorem kawal murzyna do garsci i wieeeelki kubek mleka ))))))) moj jezor juz zaczal wrzeszczec Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:19 nick000 napisał: > cała Slo)) i w tym jej urok )))))) <tanczaca slo w swojej zwiewnej sukience> DDD Odpowiedz Link
nick000 Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:20 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > cała Slo)) i w tym jej urok > > )))))) > <tanczaca slo w swojej zwiewnej sukience> DDD widzę, widzę i do twarzy Ci w niej, jeśli nie wierzysz, powiem to sam otwartym tekstem Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:22 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > cała Slo)) i w tym jej urok > > > > )))))) > > <tanczaca slo w swojej zwiewnej sukience> DDD > > widzę, widzę i do twarzy Ci w niej, jeśli nie wierzysz, powiem to sam > otwartym tekstem i co jeszcze mi powiesz? Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:24 a nick znowu podglada... ciekawe jakimi kanalam to wszysyko widzi....) Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:25 kendo napisała: > a nick znowu podglada... > ciekawe jakimi kanalam to wszysyko widzi....) no w tej szklanej kuli Nick,a czarny cylinder masz? wyczaruj nam cos fajnego byle nie kroliczkaDD Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:28 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a nick znowu podglada... > > ciekawe jakimi kanalam to wszysyko widzi....) > > no w tej szklanej kuli > Nick,a czarny cylinder masz? wyczaruj nam cos fajnego byle nie kroliczkaD > D hi,hi,...kroliczek juz jest)))))))))) przydal by sie czarniutki kocurek u stop nicka) Odpowiedz Link
nick000 Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:31 gdybym potrafił czarować w pierwszym rzedzie zrobiłbym coś z forum, chodzi jak ślepy slimak Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:32 nick000 napisał: > gdybym potrafił czarować w pierwszym rzedzie zrobiłbym coś z forum, chodzi jak > > ślepy slimak pozycze mu swoje okulary Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:34 nick000 napisał: > gdybym potrafił czarować w pierwszym rzedzie zrobiłbym coś z forum, chodzi jak > > ślepy slimak mialm to samo nick, zlikwidowalam calkiem strone i na nowo wlozylam i odpikac-odstukac....) Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:37 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > gdybym potrafił czarować w pierwszym rzedzie zrobiłbym coś z forum, chod > zi > jak > > > > ślepy slimak > > mialm to samo nick, > zlikwidowalam calkiem strone i na nowo wlozylam i odpikac-odstukac....) to dziwne, moja gazeta chodzi bez zarzutu ,czyli wina sieci? ide do kuchni, na rzie do zobaczenia wieczorem Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:22 sloo...cicho juz z ciastami...bo wyskocze z siebie,az mnie skreca za nimi a jeszcze ten i tak tez lubie papusiac..... spytam siostry czy go umie piec i niech mi upiecze na jutro) a to tylko olejem ciagnac po szczebelkach, wiec trunki nie beda przeszkadzac... czworniak,chyba bedzie slabszy i bardziej winowo samkowac, ta strone wczoraj o miodzie co podalam jest wlasnie opisany proces ich produkcji i ich zawartosc %,zakupie sobie toto,nie zwrocilam uwagi czy na promie sa, zeby cena porownac. Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:23 kendo napisała: > sloo...cicho juz z ciastami...bo wyskocze z siebie,az mnie skreca za nimi > a jeszcze ten i tak tez lubie papusiac..... > spytam siostry czy go umie piec i niech mi upiecze na jutro) > > a to tylko olejem ciagnac po szczebelkach, > wiec trunki nie beda przeszkadzac... > czworniak,chyba bedzie slabszy i bardziej winowo samkowac, > ta strone wczoraj o miodzie co podalam jest wlasnie opisany proces ich produkcj > i > i ich zawartosc %,zakupie sobie toto,nie zwrocilam uwagi czy na promie sa, > zeby cena porownac. no to moze dwojniak? tam jest zawarta jakas czesc miodu w stosunku do jakiejs ilosci wody ale dokladnie nie wiem mozna by sprobowac przy okazji a murzyn moze CI posle tym razem paczka co? Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:27 o rany sloo,jeszcze go biali pozra po drodze.... poprosze sieoste cos mi wymodzi ciekawego, ale z tymi wisniami to mnie kreci smak,,,,bedzie pychota) do dwojniaka wzieto 11litrow wody na litr miodu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:30 kendo napisała: > o rany sloo,jeszcze go biali pozra po drodze.... > poprosze sieoste cos mi wymodzi ciekawego, > ale z tymi wisniami to mnie kreci smak,,,,bedzie pychota) > > do dwojniaka wzieto 11litrow wody na litr miodu. aha, no widzisz ile to sie madrych rzeczy mozna z netu dowiedziec? a moze samemu cosik takiego moznaby zrobic? i przy malowaniu jak znalazl alkohol Odpowiedz Link
nick000 Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:32 pytasz co jeszcze Ci powiem, przekonasz sie samam przy najbliższej okazji Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:33 nick000 napisał: > pytasz co jeszcze Ci powiem, przekonasz sie samam przy najbliższej okazji <Slo w zwiewnej sukience stapa z radosci bosymi stopami po trawie , a wokolo tancza kolorowe motyle > ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:33 na razie musze spadac, wcale mi sie nie chce ale sila wyższa Bawcie sie dobrzei grzecznie Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:38 nick000 napisał: > na razie musze spadac, wcale mi sie nie chce ale sila wyższa Bawcie sie > dobrzei grzecznie no i odpadl nam nick((((((((( a tak swietnie sie zapowiadala zabawa i romantycznie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:10 moze jeszcze wroci? Nick, worcisz? moj murzyn wyladowal w piecu i niech siedzi tam dopoki nie zblednie Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:37 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > do dwojniaka wzieto 11litrow wody na litr miodu. > > aha, no widzisz ile to sie madrych rzeczy mozna z netu dowiedziec? > a moze samemu cosik takiego moznaby zrobic? i przy malowaniu jak znalazl alkoho > l ech....moze i mozna ale ta wode to sie specyjanlnie z drozdzami jakos traktuje i brzeczka sie nazywa)za dlugi proces ..praktyczniej kupic) Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 18:40 tez biegne do korytka)))))))) znaczy sie na kolacyje) Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:13 kendo napisała: > tez biegne do korytka)))))))) znaczy sie na kolacyje) dzisiejsza kolacja skladac sie bedzie z twarogu ze szcypiorem. obecnie popijam cole z alko.... wrocilam z podarkiem ze perfumerii obladowalana wielkim kartonem w ktorym byly kosmetyki dla mojego dzieciecia, ktory konczy lata w niedziele. pani dozucila mi probke perfum Lolity Lempickiej......... fuuuuuuuuuuujjjjjjjjjj,ohydnie slodkie ((((( i smierdzace ((((((((( zaraz lape umylam ale wciaz je czuje Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:30 szykuje sie kolejna uroczystos familijna w roli glownej "pociecha" usch...terz nieraz tak mam po nieudanym zapchu perfum, Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:34 kendo napisała: > szykuje sie kolejna uroczystos familijna w roli glownej "pociecha" > > usch...terz nieraz tak mam po nieudanym zapchu perfum, no tak, za niedlugo kolejna impreza tez dziecieca dzis w promocji byl taka sprzedaz,ze za polowe wartosci kupionego towaru moglam sobie dobrac gratisy stad prezent wielkosci kartonu od butow albo wiekszy cudow,cudenkow sie nazbieralao, mam nadzieje,ze bedzie zadowolona. a taks woja droga dziwne to jest,ze czasem za niska cene zakupow dorzucaja mase probek,a dzis za dosc spora kwote dostalam tylko tej wstretnej LL Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:40 nieraz taka promocje maja,lub do niektorego asortymentu tylko moga dac probki, tak jest tu. lubie ja siostrzenica wroci z drogeryji i pozwoli "poprobowac" wszystkiego po trochu...zapach az na klatke schodowa sie rozchodzi wetedy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:43 kendo napisała: > nieraz taka promocje maja,lub do niektorego asortymentu tylko moga dac probki, > tak jest tu. > lubie ja siostrzenica wroci z drogeryji i pozwoli "poprobowac" wszystkiego po > trochu...zapach az na klatke schodowa sie rozchodzi wetedy) na stronie wyczytalam,ze probki moga ale nie musza dodawac do towaru wiec wzielam to pod uwage. ale dzis zaskoczyla mnie totalnie, takie male i nie dla mnie Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:47 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nieraz taka promocje maja,lub do niektorego asortymentu tylko moga dac pr > obki, > > tak jest tu. > > lubie ja siostrzenica wroci z drogeryji i pozwoli "poprobowac" wszystkieg > o po > > trochu...zapach az na klatke schodowa sie rozchodzi wetedy) > > na stronie wyczytalam,ze probki moga ale nie musza dodawac do towaru wiec wziel > am to pod uwage. ale dzis zaskoczyla mnie totalnie, takie male i nie dla mnie : > ( bedzie sie dziecie cieszyc i napewno da Mamie cos "sprobowac") Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:50 kendo napisała: > > bedzie sie dziecie cieszyc > i napewno da Mamie cos "sprobowac") oj tak, wczoraj dostalam slowna liste co to ewentualnie mogloby byc,ale od siebie dorzucilam kilka artykulow ktorych sie nie spodziewa. sa super, z checia wyprobuje pzry okazji)))) Odpowiedz Link
kasikk Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:17 a mnie się wydawało, że dwójniak to 2 części wody i 1 część miodu a najlepszy półtorak, bo miodu najwięcej a ja dziś na kolacjo-obiad robię makaron dobry z sosikiem śmietanowo-serowym i kalafiorem w środku ) mmmm... wymyśliłam to sobie i myślę, że będzie pyyyychotka D Odpowiedz Link
slo-onko Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:32 kasikk napisała: > a mnie się wydawało, że dwójniak to 2 części wody i 1 część miodu > a najlepszy półtorak, bo miodu najwięcej > > a ja dziś na kolacjo-obiad robię makaron dobry > z sosikiem śmietanowo-serowym i kalafiorem w środku ) > mmmm... wymyśliłam to sobie i myślę, że będzie pyyyychotka D kasikk Ty nas tu nie irytuj a taks woja droga mam przeis na makaron wstazki z borowikami, wcisne zrobienie swojemu osobistemu kucharzowi moze na jutro nawet. Odpowiedz Link
kendo Re: to miejcie sobie dobrze..... 09.09.05, 19:36 kasikk napisała: > a mnie się wydawało, że dwójniak to 2 części wody i 1 część miodu > a najlepszy półtorak, bo miodu najwięcej > > a ja dziś na kolacjo-obiad robię makaron dobry > z sosikiem śmietanowo-serowym i kalafiorem w środku ) > mmmm... wymyśliłam to sobie i myślę, że będzie pyyyychotka D do poltoraka daje sie 1litr tj.1,4 kg miodu i 0,5 l.wody. czyli bedzie to sama slodycz miodowa) a makaronik bedzie papusny,,,,ciekawa propozycja, podobne kiedys zrobilam z mieszanka warzywek. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 19:35 mala20033 napisała: > Cudownego Dzionka...Wam.. czesc dzidzia Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 19:37 slo-onko napisała: > mala20033 napisała: > > > Cudownego Dzionka...Wam.. > > czesc dzidzia i miej sobie mily dzien) Odpowiedz Link
switezianka_jeziorna Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 20:21 cześć Wam)))) ehhh... cieżki dzień , za ciepło , za duszno...to nie jest pogoda wrześniowa Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 20:24 switezianka_jeziorna napisała: > cześć Wam)))) > ehhh... cieżki dzień , za ciepło , za duszno...to nie jest pogoda wrześniowa dla switezianek tez nie? Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 20:25 a wlasnie,ze taka pogode lubie switezianko) dzis nawet mnie i sloneczko opalilo bo w topie po trawce lazilam milego wieczoru Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 20:28 kendo napisała: > a wlasnie,ze taka pogode lubie switezianko) > dzis nawet mnie i sloneczko opalilo bo w topie po trawce lazilam > milego wieczoru znow draznilas sasiada?)))))))))) oj Kendu co z Ciebie wyrosnie? Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 20:41 a co?? niech sie napatrzy )... nawet na drabince bylam i gruszki zrywalam) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 20:48 taki sasiad, to ma dobrze Pogoda faktycznie letnia, na termometrze +24 stopnie i noc zapowiada sie rownie ciepła. Gdyby jeszcze troche deszczu, marzenie. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 20:59 po długim tygodniu czas odpocząć, życze wszystkim dobrej nocy, jutro sobota, można poleniuchować, odbyć wycieczkę czy zwyczajnie posiedziec na trawie z książką w ręku. Mam zamiar poimprezować, wypiję zdrowie moich vistulowych przyjaciół Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 09.09.05, 21:01 sasiad pozniej pojechal gdzies sobie to czulam sie swobodniej, mam nadzieje,ze to co wsadzilam przy murku szybko zrobi dyskretna"zaslone" trawke tez podlewalam) lece na film hokus-pokus-jakis kriminal,siostra akurat mi przypomniala) miejcie sobie mily wieczor Vistuleta i milego weekendu zycze) Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 16.09.05, 08:22 witam was serdecznie vistulenta)) co prawda za oknem mamy śliczną jesienną pogodę z deszczem na czele, ale za to jeszcze niecałe 8 godzin i będzie weekend!!! )) trzymajcie się cieplutko. Odpowiedz Link